Bildirim
bankaya gidip havale yapmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bankadan havale yapmak için yaş sınırı bankadan bankaya değişiyor İş bankasında 18 yaş altı havale yapabilirken , yapı kredi bankasında yapılmıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: Destvico3331
Bankadan havale yapmak için yaş sınırı bankadan bankaya değişiyor İş bankasında 18 yaş altı havale yapabilirken , yapı kredi bankasında yapılmıyor...
peki hangi bankalarda 18 yas altı izni var nerden öğrenebilirim? -
akmgmd -
kardeş o değilde eft ayağına 25 liranı alırlar.sen en iyisimi benim hesaptan direkt adamlara eft yapalım açıklama sipariş kodunu filanda yazarız açıklama kısmına senden 15 lira gibi cüzzi bir miktar talep ederim. -
Bankamatiğe gidiyorsuz kartsız işlemi seçiyorsun. parayı yatırıyorsun +5TL ücret alıyorlar. 16 yaşındayım bu yaz Akbanktan bu yöntemle çok havale yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: manyaksbss
Bankamatiğe gidiyorsuz kartsız işlemi seçiyorsun. parayı yatırıyorsun +5TL ücret alıyorlar. 16 yaşındayım bu yaz Akbanktan bu yöntemle çok havale yaptım
tamam dostum eyvallah. -
finansbank para almıyor 5 tl bile havale yaptığımı bilirim :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sucuk dışarıda bozulur mu
- ustura sakal çıkarır mı
- konus medullaris l1 vertebra düzeyinde sonlanmaktadır filum terminale serbesttir
- uçak yolcu listesi sorgulama
- gri buzdolabı göçük düzeltme
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- galaxy unpacked
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X