Bildirim
bankaya gidip havale yapmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bankadan havale yapmak için yaş sınırı bankadan bankaya değişiyor İş bankasında 18 yaş altı havale yapabilirken , yapı kredi bankasında yapılmıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: Destvico3331
Bankadan havale yapmak için yaş sınırı bankadan bankaya değişiyor İş bankasında 18 yaş altı havale yapabilirken , yapı kredi bankasında yapılmıyor...
peki hangi bankalarda 18 yas altı izni var nerden öğrenebilirim? -
akmgmd -
kardeş o değilde eft ayağına 25 liranı alırlar.sen en iyisimi benim hesaptan direkt adamlara eft yapalım açıklama sipariş kodunu filanda yazarız açıklama kısmına senden 15 lira gibi cüzzi bir miktar talep ederim. -
Bankamatiğe gidiyorsuz kartsız işlemi seçiyorsun. parayı yatırıyorsun +5TL ücret alıyorlar. 16 yaşındayım bu yaz Akbanktan bu yöntemle çok havale yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: manyaksbss
Bankamatiğe gidiyorsuz kartsız işlemi seçiyorsun. parayı yatırıyorsun +5TL ücret alıyorlar. 16 yaşındayım bu yaz Akbanktan bu yöntemle çok havale yaptım
tamam dostum eyvallah. -
finansbank para almıyor 5 tl bile havale yaptığımı bilirim :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X