Şimdi Ara

Banliyö treninde dehşet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Talihsiz anne içinde 4 yaşındaki kızının bulunduğu bebek arabasını banliyö trenine soktu.Ancak kapılar hareketlince panikleyip rayların bulunduğu bölüme düştü. Hareket eden trenin altında metrelerce sürüklenen Ebru Gültekin hayatını kaybetti.Kadıköy'de, bebek arabası içindeki çocuğunu banliyö trenine bindirirken kapıların kapanmaya başlamasıyla panikleyen Ebru Güntekin, vagon ile peron arasına düştü. Hareket eden trenin altında 20 metre sürüklenen talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Sene 2012 Halen peron ve tren arasindaki boslugumuz 30 cm.. Ve halen kapisi kapanmadigi halde hareket eden trenlerimiz var. Burasi hindistan degil. Herseyinizi otomatiklestirmek icin belediyeye ait olmasimi lazim? TCDD Neden Yillardir buna cozum bulamadi.? Kendini trenden sarkanlar dusenler ezilenler. Yok birilerinin ölmesi lazim onlem almak icin. Yil 2023 olacak trenlerimiz tamemen kapisiz olacak.. Sasirmak gerekmiyor. SUCLU ebru bacimiz degil.. Kapisi kapanmayan trenin devleti.. Allah rahmet eylesin... "Baskada diyecek bir seyimiz yok" Adamsiniz cikin gidin protesto edin.

LİNK http://haber.mynet.com/banliyo-treninde-dehset-640542-yasam/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΛNTONOV -- 11 Temmuz 2012; 17:07:26 >

• off çok acı çekmiştir kadın yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo.1903 -- 11 Temmuz 2012; 23:01:07 >
  • Neyi protesto ediyor bu ülke bunu edicek? Futbol maçına gider anca 50bin kişi protestoya adam bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Neyi protesto ediyor bu ülke bunu edicek? Futbol maçına gider anca 50bin kişi protestoya adam bulamazsın.

Aziz Yıldırım için prostesto yapacak adam bulunur, gerisini boşver şehitmiş, adaletsizlikmiş, terörmüş, geçim derdiymiş...(uzar gider) kim takar di mi?
  • demin okudum cok uzuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

off çok acı çekmiştir kadın yazık

Yanlış smiley kullandığını umup aksini düşünmek istemiyorum.
  • he ya beleş girip biletiçi gelince arka vagona geçenler falan var girişlerde turnike falan yapılmalı trenin görevliler olmalı daha özenli temiz olmalı Ankarada itlik kavşağı nedeniyle seferler durdu Ankaraya sincandan sonrasına hiçbir tren giremiyor yht ler sincandan kalkıyor
  • Bizim adminler yapmıştır Banliyö dehşetini.

• banliyöler çalışmıyordu galiba ya iki şehirde de? istanbul'da 2 farklı hat mı var yoksa?
  • Şunu okuduktan sonra gözlerim doldu;

"Annesinin öldüğünden habersiz 4 yaşındaki kız çocuğu, istasyon görevlileri tarafından hareket amirliğine götürüldü. Görevliler, sürekli olarak annesini soran çocuğu çikolata vererek teselli etmeye çalıştı."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell Patrol

quote:

aynen yanlış smiley kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo.1903 -- 11 Temmuz 2012; 18:16:54 >
  • O 4 yaşındaki kıza yazık ya cidden çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
  • Hat yeniliyor arkadaşlar zaten ,O demiryığını trenlerden kurtulacağız.Bu zamana kadar beklenmesi ayıptı.Kadına çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun.
  • trenler çalışmıyor şu an nasıl düşebilirki
  • Bende okudum cok uzuldum ama meteor dusse akpden bileceksiniz arkadas ya 10 yilda devletin kucuk buyuk her problemi cozuleilecek olsaydi dunyadaki tum ulkeler suan problemsiz olurdu neyin kafasını yaşıyosunuz suç atarken anlamıyorum, orada gorevli var duduk calmadan tren hareket etmiyor o adam oraya onlari engellemek icin konmus, umarım bir daha olmaz

• quote:

quote:

quote:

bu mesajı editleyebildiğine göre onu da editleyebilirdin, neden yapmadığını merak ettim?
  • Okulda gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insandı,çok kısık sesle konuşurdu hep derslerde,Allah rahmet eylesin,bizim okulda hocaydı kendisi ve bana okulla ilgili konularda baya yardımcı olmuştu,gerçekten çok şaşırdım tekrar Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

Okulda gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insandı,çok kısık sesle konuşurdu hep derslerde,Allah rahmet eylesin,bizim okulda hocaydı kendisi ve bana okulla ilgili konularda baya yardımcı olmuştu,gerçekten çok şaşırdım tekrar Allah rahmet eylesin.

çok kötü bi ölüm allah kimseye göstermesin bu acıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

quote:

bu mesajı editleyebildiğine göre onu da editleyebilirdin, neden yapmadığını merak ettim?

unuttum editledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.