Merhaba, banyoda aynanın etrafını aydınlatmak için uygun fiyatlı şerit led almayı düşünüyorum. İhtiyacım olan alana 2 metre yetiyor.
1. Sürekli açık durmayacak, sadece sakal traşı olurken açılacak. 2. Kendinden adaptörlü veya fişli olmasını istiyorum, yani tak çalıştır olsun ve kablo ucu, devre vs dışarıda/açıkta olmasın. Hatta power butonu olursa da iyi olur. 3. Parlak ve beyaz ışık olmalı. 4. Çok anlamıyorum ama sanırım 3 çipli olanlardan almalıyım. 5. Dış mekan mı almalıyım? İç mekan olanları buhar vs etkiler mi?
n11, HB, GG gibi sitelerden direk link atarsanız cok memnun olurum.
Merhabalar.
1-Bu kısımda bir sorun yok. Sürekli de çalışabilmeye müsaittir. 2-Malesef adaptör veya fiş kısmı zorunludur. 220V şerit ledler var,onda da çok ufak bir devre mevcut(fotoğrafta kablonun üstündeki kadar). 3-Beyaz ışık ve parlaklık için metrede 120 ledli olanları mevcut. Normalde 30 ve 60 ledli ürünler bulunuyor. 4- 3 5-Linkini vereceğim ürün tamamen su geçirmezdir. Diğer türlü de dış mekan almanız daha uygun olur. Buhardan vb. etkilenip led çipleri kısmen de olsa bozulabiliyor.
"Xolo Ultra 8 Çipli Led Şerit Beyaz 1 Metrede 120 Led 220 Volt Fiş Takımı Dahil" bu isimde HB üzerinden bulabilirsiniz.
Saygılarımla...
silikonluların ışığı az gelecektir alacağınız şeyi kendi gözünüzle görün bence ama aliminyum soğutmalı ledler aydınlatma için ideal hem fazla ömürlü hem daha fazla ışık..