Şimdi Ara

Banyonun Tavanı Çöktü (SS'li) (EDIT) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
94.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
484 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun bizimde banyonun tavanı üst kattaki insan olmayan hayvanlar yüzünden su aldı ve tavan çökecek gibi inşallah böyle bir durumla karşılaşmayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

quote:

Orijinalden alıntı: veilben

banyo akıtıyormuydu üstten ondan olmuş olabilir üst kattakiyle görüşün

banyo akitmiyordu, yani en azindan gorunurde hicbir sey yoktu ama bazi arkadaslar yazmis gozukmese de tavanda birikebilir gibisinden, eger oyleyse ondan olabilir.

bu arada gecmis olsun dilekleriniz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. ustalar calisiyor simdilik, en azindan evden tasinana kadar sorun cikmasa yeter.

ilk mesajda yazmayi unutmusum sanirim ama simdi yazayim, bina en az 20 yillik. tam yasini bilmiyorum ama 99 depreminden once yapildigini biliyorum sadece o yuzden yonetmelige uyma olayi falan olmamis tabi anladigim kadariyla.

kiraciyiz o yuzden ilk firsatta cikacagiz, her ne kadar tadilat olsa da guvenmiyorum acikcasi.

Alıntıları Göster
    her evde olabilir böyle sorunlar geçmiş olsun

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    öncelikle her kullanımda havalandırılmalı. ısınan hava tavana yapışır ve zamanlı tavanı nemden çürütür.
  • Kime açacaksın davayı?

• Öne çıkartalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

Çok geçmiş olsun bizimde banyonun tavanı üst kattaki insan olmayan hayvanlar yüzünden su aldı ve tavan çökecek gibi inşallah böyle bir durumla karşılaşmayız
    hocam söylemenize rağmen yaptırmıyorlarsa belediyeye gidin şikayet edin gelip incelerler yaptırılana kadar onların suyunu keserler diye biliyorum
  • Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum

• Hocam tavana alçı sıva yapmayın bu tarz korozyonlu durumlarda tutmaz ayrıca alçı demirle temas edince korozyonu arttırır daha çok dökülür, normal kara sıva çektirin,üzerine de dekoratif sıva çeksin kuruyunca. Bir de üst kat komşunuzu kibarca uyarın tesisatlarını yenilesin, banyonuzu da iyi havalandırın. Tekrar geçmiş olsun.
  • Deprem olduğunda o binanın yıkılma ihtimali çok yüksek hocam.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Deniz kumu olduğunu nereden anladınız? Benim gördüğüm sadece ince iş'te sorun var. Onun harici pas payı bırakılmamış. Eğer aklınızda bir şüphe varsa bir test firması ile görüşmelisiniz ki betonu test etsinler
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Hocam ev sahibine söyledik bütün bina onlara ait zaten fakat halen bir şey yaptırmadılar afedersiniz üst katta 2 adet hayvan oturuyor maalesef
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    Nasıl müteahhit bina içindeki ince yapı kusurunun kendine bildirilmediğini sebep göstererek aradan çok net şekilde kaçabiliyor? Müteahhit değil mi bu kardeşim? Binayı kendisi yaptırmıyor mu? Binanın kusurlu olmasından o sorumlu olmuş olmuyor mu?
  • ButtHead kullanıcısına yanıt
    Ne oldu tam olarak? Onlar ne yaptı da tavanınız su aldı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.