Şimdi Ara

Banyonun Tavanı Çöktü (SS'li) (EDIT) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
94.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
484 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya bi olay büyük bi inşaat işi var anlaşılan kiradaysanız direk başka bi daire bakmanızı öneririm
    bana öyle geliyor ki iş sadece banyo ile kalmayacak
  • Son fotoğrafta gördüğüm kadarıyla su çekimi var. Acilen yapılması lazım yoksa sürekli dökülür o tavan
  • Yazdığın saçmalığı anladın ki mesajını silmişsin şu saatten sonra seni muhatap alarak hata yapıyorum aslında. Konunun aslına dönersek 20 yıllık binada evinin tavanında kısmi olarak oluşan çökmeden bugünün ağır denetim ve sorumluluk şartlarında dahi kimseyi suçlayamazsın bunu sen de biliyorsun bu durumda davalarla mahkemelerle uğraşmanın gereksiz olduğunu izah ettik konu sahibine, üstelik 20 yıl önceki sorumluluklar da bugünkü gibi değildi. Cool sandığın ukala tavırlarından buraya fayda edecek bir şey göremedik. “O öyle değil üstadım bak doğrusu budur aslında” gibi giriş yaparak uzman olduğum konularda bir çok mesajı açıklığa kavuşturduğum olmuştur aynı şekilde özellikle otomotiv konusunda yanlış/eksik bildiklerimi de forumdaki dostlarımdan sıklıkla öğrendiğim bilirim. Senin yaptığın şekliyle aşağılayıcı imaları ne ilk gördüm ne de son olacak biliyorum ama bunlarla da dertlenecek kuduracak yaşları çoktan geçtim boşa kürek sallama. Naş lı noşlu varoş mesajını kaldırdığın iyi olmuş belki bundan sonra saygıdeğer birisi olarak devam edersin mütevazı ve kaliteli işler çıkarırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kaldırmadım silmişler.

""" Şu an uygulanan yapı denetim yönetmeliğinden önce inşa edilmiş olan binalarda (tam tarihini bilemiyorum 2008 civarı olmalı) 26 yıl zaman geçmesi binanın kentsel dönüşüme uygunluk (çürük bina) testine ihtiyaç duymadan doğrudan çürük sayılmasına yeterlidir" " "

otomobil konusunda da umarım böyle sallamıyorsundur.

Ha birde öyle yazmış üste çıkmışsınki. Yönetimin sildiği bir önceki mesajında hakaret edip, şimdi sanki o mesaj hiç olmamışta, ben düzeysiz mesaj yazmışım gibi yazmışsın. Bu bile "karakterin" hakkında bir fikir veriyor zaten. Bilmeyenler için bu arkadaş bir önceki mesajında hakaret etti, yönetim sildi ve 4 gün ceza alacak. Kaşındı diye kaşıdım bende yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 88mph -- 24 Kasım 2018; 3:46:41 >

• Kardeş üst kattan su alıyor su 50 defa yazdık.
    O su kaçağını kesmeden ne yapsan boşa fayda
    Biz resimden görüyoruz annen baban çağırdığınız usta görmüyor mu söylemiyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Hocam suları açık unutuyorlar sürekli olan su bizim banyoya akıyor lamba falan patladı 2 kere elektrik kabloları hep su aldı şarteller attı bir çok kere kavga etmek istemiyorum çünkü malum ırk mensubu kendileri ayrıca hafta sonu sanırım esrar vs. içiyor yada alkol alıyorlar evin içinde bağırıp duruyorlar kendi kendilerine
  • ButtHead kullanıcısına yanıt
    Nasıl suları açık unutuyorlar? Açık bırakıp gidiyorlar mı yani? Çocuk mu bu insanlar? Olan su nasıl sizin banyoya akıyor anlamadım. Tavan su mu çekiyor? Niye hayvan diyorsun ki insanlara belki kasıtlı olarak yapmıyorlardır. Kavga etmeden düzgünce konuşmaya çalış. Olmadı yasal yollara başvur. Böyle arkadan konuşarak olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sec0o

Öncelikle geçmiş olsun. Deniz kumu olduğunu nereden anladınız? Benim gördüğüm sadece ince iş'te sorun var. Onun harici pas payı bırakılmamış. Eğer aklınızda bir şüphe varsa bir test firması ile görüşmelisiniz ki betonu test etsinler

hocam icinden butun olarak bir suru midye ve deniz kabugu cikti. fotograflardan da bir kismi belli oluyor zaten (karanlikti o zaman net olarak belli olmadi tabi)
    test firmasina para verecegime evden nakliyat islemlerine para vermeyi tercih ederim sahsen :/ ev kira zaten para ayarlayip cikacagiz hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Kardeş üst kattan su alıyor su 50 defa yazdık.
    O su kaçağını kesmeden ne yapsan boşa fayda
    Biz resimden görüyoruz annen baban çağırdığınız usta görmüyor mu söylemiyormu

edit yaptigim olay alci mi siva mi ne onun islakligiymis bir sure sonra kurudu zaten ondan dolayi kaldirdim editi. ust kattakine ve onlarin ev sahibine durumu bildirdik onlar da bakacak duruma

• Gecmis olsun.

Biz de ev sahibiyi.

Ust katimizi ev sahibi kiraya vermis.

2 sene once banyonun tavanindan birkac yerde su damliyodu. Hemen ust kata soyledik, gunlerce damladi, tavanin biyasi leş oldu. Sonra cozuldu dediler. Aradan 1 yil gecti gecmedi yine damlamaya basladi. Yine soyledik. Yaptik yapicaz derken tavanin bir kismindan el buyuklugunde parca kopru ve pasli demir gorunuyordu.

Damlama sebebi de allahin okuzlerinin banyoda kuvet kullanmayip, fayanlarin arasindaki derzin asinmasindan dolayi aradan su sizmasiymis. 2. Kez yaptirdik demelerinden sonra tavana tadilat yaptirdik.( siva ve boya).

Yaklasik 1 senedir bir sey yok cok sukur ama sabrimiz tukendi biktik artik.

Bu ilk de degil. Surekli evin farkli yerlerinde tavan kabarmasi yasayip durduk yillardir.

Evin girisi, mutfak, banyo vb tavan surekli sikintili...

• İlk düzeysiz mesaj yazan sensin, bıkmadan alıntı yaptığın mesajımı kendi fikrimi belirtmek ya da ahkam kesmek için değil zaten başkasından duyduğumu konu sahibine yardımcı olmak için yazdım ki burada amacım 20 yıllık bir binada bu tarz bir yıpranmadan kimseyi sorumlu tutamayacağını (bunun böyle olduğunu sen de biliyorsun) izah etmek içindi. İşin aslı bu kadar basitken ve eğer doğru bildiğin uzman olduğun bir konuysa doğrusunu yazardın biz de öğrenirdik bundan da gayet memnun olurdum. Ama senin olayın bu egonu tatmin etmek için sınır tanımadan saldırdın öyle gözün dönmüş ki yazdıklarımı bile dişlerini sıkarak okuyup yalan yanlış ne anladıysan saydırıyorsun. Ben otomobil konusunda uzman arkadaşlardan senin egonu aşıp yapamadığını yaptıklarını ve onlardan bir çok şey öğrendiğimi yazmıştım mesela ama sen uzman olduğum konuyu otomobil konusu anlayıp kendine göre kapak uydurmuşsun da olmamış. Kabul etmen gereken bir kaç şey var;

1.) Kendine sakladığın bilgiler seni bilge yapmaz.

2.) Bilgelikle ukalalık arasında fazla mesafe olmadığından saygıdeğer olmakla sevimsiz itici biri olmayı kendin seçersin.

3.) Burada mesaj yazdığın insanlar ergen, vasıfsız ya da gerçekte hiç olmayan varlıklar değil masasına oturup bir çay bile içmeye erişemeyeceğin kalitede insanlar (kendim için söylemiyorum) olabilir tavrına tarzına dikkat et.

4.) Bu mesajları ve konuyu artık seninle benden başka kimse okumaz, diğer üyeleri seviyesini kendin indirdiğin bu olaya nazik davranıp inandırmaya uğraşma.

5.) Konunun aslına dönersek konu sahibine mesajımdaki gibi “mahkemelerle uğraşma, bundan kimseyi sorumlu tutamazsın” fikrime karşı altı dolu bir iddian varsa açıkla adam da dava açsın ve gösterdiğin yoldan maddi/manevi tazminat alsın. Eğer bunu yapamıyorsan bu konu için beni tekrar yorma.

• Bizim banyonunda tavanı çökdü. Üstten su almılyır.. Bu ülkede normal şeyler dava mava işini geç. Dahada moralin bozulur. Asma tavan yaptır geç biz öle yaptuk

• BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    İnsan olsalar konuşacağız 3 kere bu olay yaşandı söyledik adamlar üstümüze yürüdüler akşamları içiyorlar 2 kişiler nasıl bir kafaları varsa geceden suyu açık bırakıyorlar sabaha kadar tavan su alıyor akıyor bütün aşağı banyonun ışığını açınca elektrik tesisatı su alıyor ve sonra ışığı açtığımızda birden şarteller atıyor ve ışık patlıyor
    E tamam da sen konuştuk dememiştin önceden. O zaman polise gideceksiniz, yapacak bir şey yok. Üzerinize yürüdülerse sağlam bir dayak çekseydiniz keşke.
  • DemonHand D kullanıcısına yanıt
    Babam sinirli adamdır alır evdeki aleti gider başımız belaya girmesin diye ev sahibi ile konuştuk yoksa işi polise götürmeden farklı şekillerde hallederdik fakat üstüne çok düşmedik
    Öyle yapanla uğraşmamak için polise gideceksin ki aklı başına gelsin. Elemanlar Suriyeli anladığım kadarıyla. O tür insanların ağzını yüzünü kıracaksın. Yapamıyorsan da polis kesin çözüm olur.
    Yok hocam suriyeli değiller malum ırk diyeyim siz anlayın polis bir tanıdık var onunla konuştuk oda bir şey yapmazlar sadece tutanak tutulur herkes tekrar evine döner dediler sonra daha çok başınız ağrır gibisinden şeyler söyledi
    Malum ırk deyince Arap'tır diye düşündüm. Kürtler herhâlde. Valla garip. Şikâyet edince sonuç alınması lazım aslında.
    Maalesef hocam böyle konularda bir sonuç alamıyormuşuz bizde uğraşmak istemedik ama bir daha olursa bu sefer farkli şekilde karşılık alırlar

Dava falan açarsan alırsın da şikâyetle sonuç vermiyordur belki ama aslında bu tarz yasal haklarınızın olması gerek de işte Türkiye ne yaparsın. Alın elinize sopayı kırın ağzını yüzünü.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.