Şimdi Ara

Bard Dancing concert series skilleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bard skill agacındakı bu skill serisindeki skiller kullanıldıgında 'can be used only in the music play area ' uyarısı gelıo buradakı music play area nın ne olduunu bılen warmı?

kırmızıyla işaretli olan skill serisi??

Bard Dancing concert series skilleri hakkında

• bu serideki skillerin kullanımı için aynı partide 2 bard olması gerekli, serinin adı üstünde bardlar karşılıklı dans ediyorlar^^
    bardlardan biri tanburlardan birini bastığında diğer bard dans serisinden bier skill yapma hakkı kazanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

bu serideki skillerin kullanımı için aynı partide 2 bard olması gerekli, serinin adı üstünde bardlar karşılıklı dans ediyorlar^^
    bardlardan biri tanburlardan birini bastığında diğer bard dans serisinden bier skill yapma hakkı kazanır.

tam bi aptalım vede körüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnocK* -- 21 Mart 2008; 23:46:09 >
  • efsane skillerdir, bizzat kendi charimdan biliyorum. ancak ayni partyde bi bard daha bulmak zor oluyor genelde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

efsane skillerdir, bizzat kendi charimdan biliyorum. ancak ayni partyde bi bard daha bulmak zor oluyor genelde..

Onu geçtim pure bardlarin sayısı oyunda %5i geçmezken birde iki tane bardı bulmak imkansız olmalı kanımca.
  • ßu arada cok sekil oluyor
  • herkese cok tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

efsane skillerdir, bizzat kendi charimdan biliyorum. ancak ayni partyde bi bard daha bulmak zor oluyor genelde..

Onu geçtim pure bardlarin sayısı oyunda %5i geçmezken birde iki tane bardı bulmak imkansız olmalı kanımca.

pure bard/cleric
    elbette bir gun kendime bir es bulacam oyunda
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

pure bard/cleric
    elbette bir gun kendime bir es bulacam oyunda

Bardın şöyle bir özelliği var clericteki gibi Int veya str veremiyor fakat buffları Mpsi bitene kadar sınırsız herhangi bir süre kısıtlaması yok, mag ve phys absorb. yapan buffları var ,çok hızlı saldırıyor ayrıca bu yüzden wizardların korkulu rüyasi...

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

bu serideki skillerin kullanımı için aynı partide 2 bard olması gerekli, serinin adı üstünde bardlar karşılıklı dans ediyorlar^^

+31 süpersin:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.