Şimdi Ara

Bardak Baskısı (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bardak baskısı yaptırmayı düşünüyorum. 1-2 fotoğrafçıya gittim. bardağın resmini gösterdim. direk bu resimden yapamayacaklarını baskının şablonunu getirmemi söylediler. resmin linkini aşağıya atıyorum. acaba bu işlerden anlayan arkadaşlar yardım edebilirler mi? resimdeki baskının aynısını istiyorum, sadece bayan için olanını yaptıracağım. bir de mrs. değil de miss. olucak :) acaba bu resimden şablon çıkartabilir misiniz? ya da izmir'de bunu yapabilecek bir yer biliyor musunuz?

Bardak Baskısı (Yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1warsangel1 -- 19 Ekim 2013; 3:52:24 >

• up
  • 10$ karşlığında yaparız
  • O bardaklar baskı olmaya bilir. Ben sizin yerinizde olsam (eğer boş vaktiniz varsa) kendim yapardım. Ama bunu baskı şeklinde de yaptırabilirsiniz sadece herhangi bir grafikere şablonunu çizdirin.
  • Bunların üretildigi yerlerde yaptırabilirsin elle çiziyorlar zaten veya al bardağı git bir ressama veya iyi resim çizen birine çizdir bardağın üstüne zor bişey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazı karakterini bulursan aynı şablonda yazarım.
  • ya hiç gerek yok git beyaz bi bardak al bide cam boyası ya kendin yap yada eli yatkın birine yaptır. üstünede cilası oluyo onun, istiyosan al sür daha kalıcı olur ve parlak gözükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle tüm cevaplar için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

10$ karşlığında yaparız

yapabilirsen veririm dostum 10$ sorun değil

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bunların üretildigi yerlerde yaptırabilirsin elle çiziyorlar zaten veya al bardağı git bir ressama veya iyi resim çizen birine çizdir bardağın üstüne zor bişey değil.

izmir'de nerede yaptırabilirim, bildiğiniz yer varsa gidip sorarım. çizim değilde baskı olsa dahi olur gibime geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: samilton

yazı karakterini bulursan aynı şablonda yazarım.

yazı karakterini bilmiyorum, ama illa aynısı olucak diye bir şey yok. böyle şekilli yazabilirsen çok makbule geçer dostum :)

quote:

Orijinalden alıntı: the.crack.man

ya hiç gerek yok git beyaz bi bardak al bide cam boyası ya kendin yap yada eli yatkın birine yaptır. üstünede cilası oluyo onun, istiyosan al sür daha kalıcı olur ve parlak gözükür

dediğim gibi, baskı olmasını istiyorum, zaten yetenekli değilimdir bu konuda :D

• bu işi halledemedim bir türlü. yok mu yardım edecek bir arkadaş :)
  • Halen arıyorsanız veya arayanlar için bu tarz badaklarımız mevcuttur:

Mr Right Baskılı Kupa Bardak
     Bardak Baskısı (Yardım)

http://www.baskibardak.com/urun/mr-right-baskili-kupa-bardak/

Mrs Always Right Baskılı Kupa Bardak
     Bardak Baskısı (Yardım)

http://www.baskibardak.com/urun/mrs-always-right-baskili-kupa-bardak/

Miss Always Right Baskılı Kupa Bardak
     Bardak Baskısı (Yardım)

http://www.baskibardak.com/urun/miss-always-right-baskili-kupa-bardak/

• Toptan kupaya bardak baskı fiyatları adresinden baskı yaptırabilirsiniz arkadaşlar. Adet ve toptan basım yapılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.