Az önce ayraçla ilgili bir post atmıştım, sepete ürünü atıp 2 ayracın 26tl'ye geldiğini ss almıştım. Beni telefonla arayıp, "Merhaba, sepetinize ürün eklediğinizi fakat almadığınızı görüyorum, bir sorun mu var?" (neden almadınız şeklinde) şeklinde konuştular. Bu ne lan? Bunlar işi abarttılar, para kazanmaktan gözleri dönmüş bunların. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneofgod -- 14 Kasım 2020; 11:40:33 > |
Barış Ayhan Yayınları beni ARADI!
-
-
hocam fazla da şeyyapmayın
başınız belaya girer
-
Olm ne kadar etik bi şey bu yaptıkları? Kimse sesini çıkarmadıktan sonra millet ülkenin hali gibi koyun olup gidecek
Temmuz gibi kaf 1 almıştım forumun gazıyla, para da kazandırdık adamlara :D
-
-
-
abartmayın isteyen istedigi fiyattan satar malını sen almadıktan sonra senı ilgilendirmez ülkeden ney fiyatını hakediyorki sen bu adamın sattıgı ayraca laf söylüyosun
-
Ne var ki bunda? Hatta güzel bir şey bu , sistemden kaynaklı sorun mu yaşadın vs diye aramışlar. Şu adamlar sizden ne çekti ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam baya dayatıyorlar neden almadınız diye:D Öyle konuştular benimle
-
İnanmak istemiyorum ben buna ya. Bunu da yapmazsın artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aramak ne be :D sistemsel sorun olduysa e-mail atarım sana sen de ilgilenirsin.
-
İsteyen istediği fiyata satarsa herkes ayracı 13 tlye satar. Senin gibiler de alöaya devam ederse ayraç o fiyattan inmez. Behzat yalayacağına arkadaşa destek çık aynı saftasınız
Siz ne dediniz hocam neden diye sorduklarında
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
serin hikaye
-
Aynısı benimde başıma geldi coin alırken
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bi şey demedim, iyi günler diyip kapattım
-
quote:
Orijinalden alıntı: sneffelsjokullserin hikaye
csb falan değil, alın numarayı yazın internete çıkar, yalanlayarak kötüleyecek değilim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İsteyen istediği fiyata satarsa herkes ayracı 13 tlye satar. Senin gibiler de alöaya devam ederse ayraç o fiyattan inmez. Behzat yalayacağına arkadaşa destek çık aynı saftasınız |
|
Benzer içerikler
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- en iyi vakıf üniversiteleri
- kayseri dershaneler
- 60 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X