< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Barista oldum laaaa haftada 60 saate asgari ücretle patronumu daha zengin yapıyorum
-
-
Patron olmasa issiz gezecektin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Patron olmasa o cafe ve tüm üretim araçları bizim olacaktı
Max kapitalist kafa işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tr'de çalışma saatleri çok çok fazla.
-
Bunun bilincine varabilmişsin yine,3 kuruşa kölelik yapıp kapitalist takılan adamlarda nasıl bir kafa var anlamıyorum
-
gunde 10 saat ayakta durunca belin agrimiyo mu?
Maraz sen misin
Hem de nasıl ağrıyo ama maalesef yapacak bir şey yok sistem böyle ve halinden memnun köleler olduğu sürece devam edecek
Allah korusun tevbe de
Mutfak, restoran işleri inanılmaz yorucu valla bi an önce kendini kurtarmaya bak dostum kolay gelsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
liberalizm = kölelik
ama komünizm de kölelik. ikisi de kölelik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ünideyken ben de yaptım her yerim ağrıyordu
ama iş hayatında müfettişten evimden uzak bi şubeye giderken 2 saat toplu taşımada ayakta kaldığımda da her yerim ağrıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi işini kurma yolunda ilk adım olsun. Baristalıkla başlayıp nasıl kahve zinciri sahibi oldum başlığı açabilirsin. İnanmalısın.
-
senin olmayacaktı politbüronun olacaktı, bu sefer de onun kölesi olacaktın. max komünist kafa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memurdaroğlu -- 9 Ekim 2024; 9:54:9 > -
Aynen asgari ücretle
Haftada 60 saat çalışıp temel ihtiyaçlarını bile karşılayacak köle olmaktansa
30 saat çalışıp gelecek kaygısı duymadan tüm ihtiyaçlarını karşılayan köle olmak daha iyi
Klasik kapitalist işte
Üniversite okurken 5 sene baristalık yapmıştım. Eğlenceli ama zor iş. Tüm gün ayaktasın, molalar az. Parayı da günlük alıyordum ben o zamanlar. Saatlik ücretim 6 liraydı, günde 10 saat haftada 6 gün çalışıyordum.
-
45 saat bile bana zor gelirken siz nasıl 60 saat dayanıyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yavrum başlıkla açıklamayı yer değiştir, değiştiriver yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X