Şimdi Ara

bas gitara başladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şunu belirletiyim, daha önce hiçbir şekilde bir gitar eğitimi falan almadım. bugün direk elime bas gitarı alıp başladım. ancak bir sorunum var. perdelerde elimi tele basıp çektikten sonra çekerken metalin sesi geliyor. buda herşeyi bozuyor. bu ney şimdi? ayrıca akortu nasıl yapıcam? ve gitarın üstünde bulunan 3 tane dönen kontrol düğmesi ne işe yarıyor?

• Hocam yanlış anlama ama şu bir gerçek ki , anlattıklarından gitar hakkında hiç bir bilgin olmadığı net bir şekilde anlaşılıyor.

Bence araştırıp , iyi bir hocadan ders almalısın.

Bass gitar kolay gibi görünür.Ancak perdelere basmaktan ibaret değildir.Çok sağlam müzikal alt yapının olması gerekiyor.

Kısaca , ders almadan bass gitar çalmak imkansızdır
  • Katılıyorum bence ders alırsan hem en doğru biçimde öğrenirsin hemde zamandan tasarruf edersin
  • O düğmeler ton düğmeleridir.Oynarsan sesin azda olsa değiştiğini farkediceksin..

Metal sesine gelince ise ya perdeye tam olarak basamıyorsun ya da perde aralarında ki metallere değiyorsun..
  • evet Gushi'nin söylediği gibi doğru basamıyorum. bugün biraz daha çalıştım ve o ses daha az çıkmaya başladı. çala çala iyic basabilirim. zaman bol.
  • valla bende hiç bişey öğrenmeden etmeden direk elektro gitarı aldım elime arkadaş gibi

sonradan sıktı şimdi kursa gitmeyi düşünüyorum umarum faydası olur
  • arkadaşım çok iyi bi tercih yapmışsın bass gitara başlamakla .. durumun varsa ders almanı öneririm,yoksa da internetten yazılı ve görsel eğitimleri takip edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ders almalısın. mutlaka almalısın. kendin de öğrenirsin ama senin için ve gelecekte daha iyi çalman için en sağlıklısı ders
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.