Şimdi Ara

Bas Konuş Nedir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu baskonuş hakkında bilgisi olan var mı? avea nın sayfasında bahsediliyor ama işin özü net değil.
    şöyle ki;
    baskonuş özelliği için herhangi bir mesafe sınırı varmı? örneğin aynı verici içinde mi olmak gerekir yoksa heryerde kullanılabiliyor mu??

ikincisi başka bir gsm operatörüyle de görüşme yapılabiliyor mu?

üçüncüsü avea da bu uygulama 60 kontör. ama 1 dakika sınırı getirilmiş. bu 1 dakika her basışta karşsı tarafa göndereceğimiz mesajın süresi midir yoksa karşılıklı olarak görüşebileceğimiz süremidir?

baskonuş u kullanan arkadaşlar var mı? memnun musunuz tavsiye eder misiniz?

• bas konus telefondan baskasını aramaktır
  • avea yı bilem ama turkcell de ücret olarak aylık yada haftalık olarak üücretlendiriliyorsun ve o zaman zarfı içinde sınırsız olarak kullanabiliyorsun.
    birnevi telsiz mantığı ile çalışan bir servis.
    GPRS alt yapısını kullandığı için mesafe sınırı yok yurtdışına çıktığında bile türkiyedeki biri ile başkonuşu kullanabilirisin. Tabi eğer yurt dışındaki operatör destekkliyorsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventkarakap84

bas konus telefondan baskasını aramaktır

HARBİ Mİ?
    ABİ ÇOOOK ZEKİSİN YA..
    HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ..
  • Arkadaşlar bas konuş avea tarifesi ne kadar?
  • Arkadaşlar bas-konuş ile ilgili faydalı bilgilerin bulunduğu bir site buldum bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.teknodonanim.com/forum/teknoloji-terimleri-sozlugu-1638/80033-bas-konus-nedir-nasil-kullanilir-ne-ise-yarar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybora

Selam Arkadaşlar..

Bu baskonuş hakkında bilgisi olan var mı? avea nın sayfasında bahsediliyor ama işin özü net değil.
    şöyle ki;
    baskonuş özelliği için herhangi bir mesafe sınırı varmı? örneğin aynı verici içinde mi olmak gerekir yoksa heryerde kullanılabiliyor mu??

ikincisi başka bir gsm operatörüyle de görüşme yapılabiliyor mu?

üçüncüsü avea da bu uygulama 60 kontör. ama 1 dakika sınırı getirilmiş. bu 1 dakika her basışta karşsı tarafa göndereceğimiz mesajın süresi midir yoksa karşılıklı olarak görüşebileceğimiz süremidir?

baskonuş u kullanan arkadaşlar var mı? memnun musunuz tavsiye eder misiniz?

Merhaba,

Temelinde konuşmayı kaydedip paketleyerek karşı tarafa ileten bir teknolojidir. Telefon üzerinde atanmış bir tuşa basılı tutarak konuşursunuz ve tuşu bıraktığınızda yaptığınız konuşma paketlenerek karşı tarafa yada grup konuşması yapıyorsanız grubunuza iletilir.
    Telsiz mantığındaki gibi sıralı konuşma gerektirmesi nedeniyle bireysel kullanımda çok pratik değildir.
    Ancak taksi durakları, su ve tüp dağıtım firmaları ve dolmuşlar (minibüsü kastetmiyorum) için faydalı bir çözümdür zira telsiz gibi menzil sorunu yoktur.
    Operatörünüzün gprs servisi verdiği heryerde kullanabilirsiniz.

Baskonuş servisi ile diğer operatör aboneleri ile konuşamazsınız.

1 dk lık süre her seferinde gönderebileceğini maximum konuşma süresidir, baskonuş servisi genel olarak aylık veya haftalık üyelik olarak ücretlendirilmektedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil- Gram bas vermiyor-
    13 yıl önce açıldı
    HIZLI KONUŞMA SORUNUM VAR.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatmayalım bas konuş mu kaldı konuşmalar bu kadar ucuzlamışken :D
  • kaldı kaldı. Kontöre zam geldi.=)
  • cosef kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortaltıyorum;

Bas-Konuş aslında telsiz gibi çalışıyor.

yıL olmuş 2018, hala bas-konuş kullanan doLmuş ve taksiler var. Araç için içine telsiz koymak yerine bas-konuş özellikli telefon kullananlar var.

Ayrıca bildiğim kadarıyla Google Play Store ve iPhone AppStore'da bas-konuş (Push-to-Talk (PTT)) uygulamaları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Konuyu hortaltıyorum;

Bas-Konuş aslında telsiz gibi çalışıyor.

yıL olmuş 2018, hala bas-konuş kullanan doLmuş ve taksiler var. Araç için içine telsiz koymak yerine bas-konuş özellikli telefon kullananlar var.

Ayrıca bildiğim kadarıyla Google Play Store ve iPhone AppStore'da bas-konuş (Push-to-Talk (PTT)) uygulamaları var.
    8 sene önceki konuyu bulmuşsun

iyi bir mağara.jpeg oldu ::)

Teşekkürler
  • arkadaşlar,

Bas konuş tarafında "telsiznet" diye bir sistem çıkmış tepe güvenlik elemanlarının elinde görüyorum böyle cep telefonu gibi ama aynı zamanda telsiz görevi de görüyor...bilgisi olan var mı? işe yarar bir sistem mi dir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.