Şimdi Ara

Başarısızlık,başarısızlık,başarısızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır gs yi takip etmeyen biri olarak bu sezon olacakları seziyorum.
    Tudor sezon ortası gönderilecek,2-3 avrupanın döküntü futbolcusu ile susturulan taraftarlar dursun özbek istifa diye bağıracak,takım dağılacak.
    Bu konuyu buraya bırakıyorum.uplarsınız artık keşke rezil olsam ancak bu yönetimle hiçbirşey olmayacağını anlayamadınız halen,
    ne zaman Başarı,başarı,başarı diyen bir başkan gelir bu takımın gerçek taraftarları gibi ben de takımı takip etmeye devam ederim.

• Al benden de o kadar.

Vizyonsuz bir başkan, başı boş kalmış bir takım. Yazık bu taraftara. Riva'nın kullanım haklarını Ünal Aysal'a vermeyip bize bu rezillikleri yaşatan herkes kına yaksın.

Başkanın karaktersizliği ayrı bir fecahat Sneijder gibi oyuncun var. Göndermek istiyorsan bile otur konuş, formasını başkasına vermek ne demek... Bu karaktersizliklere camia sessiz kalırsa Dursun gidene kadar takıma desteğini çekecek çok kişi var. Galatasaray başarısız olabilir ama karaktersiz olmamalı.
    Benim gözümü üç dört transferle boyayamazlar arkadaş senin gözlerin aklın zevkten dört köşe oluyorsa pembe gözlükle mutluysan o senin sorunun geçtiğimiz iki seneden hiç bir farkı yok isterse beş tane daha transfer yapılsın. Başarısız bir yönetim vasıfsız td ile hayal kurulur ancak. Aklımla dalga geçilmesine izin vermeyeceğim ..
    Sanki şampiyon olalım başarı olalım istemiyoruz. Koymuşlar direği yanına da 3-5 transfer yapmışlar şampiyonluğun adayıyız ben yemiyorum bu hikayeyi.
  • Al benden de o kadar.

Vizyonsuz bir başkan, başı boş kalmış bir takım. Yazık bu taraftara. Riva'nın kullanım haklarını Ünal Aysal'a vermeyip bize bu rezillikleri yaşatan herkes kına yaksın.

Başkanın karaktersizliği ayrı bir fecahat Sneijder gibi oyuncun var. Göndermek istiyorsan bile otur konuş, formasını başkasına vermek ne demek... Bu karaktersizliklere camia sessiz kalırsa Dursun gidene kadar takıma desteğini çekecek çok kişi var. Galatasaray başarısız olabilir ama karaktersiz olmamalı.
  • Gönül istiyor yanılan biz olalım Galatasarayımız şampiyon olsun başarılı olsun ama ...
  • Niye taraftara angut muamelesi yapıyorsunuz?

Biz dün gibi hatırlıyoruz Kayserispor'a 8 küsür Milyon verip de Amrabat'ı alanları.

Ontivero, Yiğit Gökoğlan ,Salih Dursun , Umut Gündoğan , Hajroviç, Tarık ve nicelerine servet ödenirken susan taraftarı da hatırlıyoruz.

Maicon, Belhanda, Gomis şu yukardakilerden daha mı kötü transfer ?

Hayır yani siz kimi istiyorsunuz arkadaşım ? Basında adı geçen isimler Avrupa'nın piyasa isimleriydi, Clichy gelmek istemedi, Konoplyanka gelmek istemiyor... ne yapcaz peki bi söyleyin ?

2 sezon sonra ilk defa heyecanlanıyoz ve daha transfer sezonun kapanmasına 2 ay var, şurda iki dakka keyiflenemiyoruz arkadaş.
  • Basarisiz olursak konuyu uplar ben demistim biliyordum diye havalara girer egosunu tatmin eder basarili olursak konuyu kimse hatirlamaz zaten oyle kalir. Yuzde 50 ihtimal var zaten sen neyin nuhabbetini yapiyorsun kardes?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Niye taraftara angut muamelesi yapıyorsunuz?

Biz dün gibi hatırlıyoruz Kayserispor'a 8 küsür Milyon verip de Amrabat'ı alanları.

Ontivero, Yiğit Gökoğlan ,Salih Dursun , Umut Gündoğan , Hajroviç, Tarık ve nicelerine servet ödenirken susan taraftarı da hatırlıyoruz.

Hayır yani siz kimi istiyorsunuz arkadaşım ? Basında adı geçen isimler Avrupa'nın piyasa isimleriydi, Clichy gelmek istemedi, Konoplyanka gelmek istemiyor... ne yapcaz peki bi söyleyin ?

2 sezon sonra ilk defa heyecanlanıyoz ve daha transfer sezonun kapanmasına 2 ay var, şurda iki dakka keyiflenemiyoruz arkadaş.

Angut muamelesi mi? Est.

Bu takım bizim sonuçta... Gönül istiyor ki, şu takımı hakeden oyuncular gelsin. 5 sene önce böyle miydi?

Kötü oyuncular geldi ama hepsi daha gençtiler, kadro zaten iyiydi. Sneijder, Muslera, Drogba, Melo, Burak Yılmaz(ilk sezon iyiydi), Selçuk(o dönem çok iyiydi)
    Elmander, Ujfalusi, Eboue, Bruma gibi transferler ile her sene üstüne koyarken, dünyanın en iyi hocaları gelirken; şimdi bakıyorsun Poldi, Bruma, Sniejder gidiyor, yerine Gomis, Belhanda, Maicon geliyor. Hocan'da Akhisar'dan gelen, geçen sene bekleneni veremeyen İgor.

İnsan gerçekten hayret ediyor ve üzülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

quote:

Angut muamelesi mi? Est.

Bu takım bizim sonuçta... Gönül istiyor ki, şu takımı hakeden oyuncular gelsin. 5 sene önce böyle miydi?

Kötü oyuncular geldi ama hepsi daha gençtiler, kadro zaten iyiydi. Sneijder, Muslera, Drogba, Melo, Burak Yılmaz(ilk sezon iyiydi), Selçuk(o dönem çok iyiydi)
    Elmander, Ujfalusi, Eboue, Bruma gibi transferler ile her sene üstüne koyarken, dünyanın en iyi hocaları gelirken; şimdi bakıyorsun Poldi, Bruma, Sniejder gidiyor, yerine Gomis, Belhanda, Maicon geliyor. Hocan'da Akhisar'dan gelen, geçen sene bekleneni veremeyen İgor.

Daha bir tane maçını izleyemeden nasıl karar verebiliyorsunuz takımın durumun çok kötü olduğuna? Niye üzülüyorsunuz yani sebep nedir? Daha temmuzun yedisi, lig başladı da bizim mi haberimiz yok?

8 Eylül, transfer sezonun kapanma tarihi. Şu takıma 3 tane daha Gomis, Belhanda ve Maicon ayarında adam alınmaması için bi sebep de yok.

Hele bi o zaman gelsin, bakacaz görecez de şimdiden felaket tellalığı yapmanın bi anlamı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks sürecinde yaşananlar
    12 ay önce açıldı
    Terim Başarılı Olamayacak.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

quote:

Angut muamelesi mi? Est.

Daha bir tane maçını izleyemeden nasıl karar verebiliyorsunuz takımın durumun çok kötü olduğuna? Niye üzülüyorsunuz yani sebep nedir? Daha temmuzun yedisi, lig başladı da bizim mi haberimiz yok?

8 Eylül, transfer sezonun kapanma tarihi. Şu takıma 3 tane daha Gomis, Belhanda ve Maicon ayarında adam alınmaması için bi sebep de yok.

Hele bi o zaman gelsin, bakacaz görecez de şimdiden felaket tellalığı yapmanın bi anlamı yok.

Üzüldüğüm nokta bu paralara bu oyuncuların alınması...

Üç tane daha böyle oyuncu gelecek ve total maliyetleri 200 milyonu bulacaksa rivadan boşuna medet ummuş olacağız.

İlk defa bir sezonda umutsuz olduğunu da belirtmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim gözümü üç dört transferle boyayamazlar arkadaş senin gözlerin aklın zevkten dört köşe oluyorsa pembe gözlükle mutluysan o senin sorunun geçtiğimiz iki seneden hiç bir farkı yok isterse beş tane daha transfer yapılsın. Başarısız bir yönetim vasıfsız td ile hayal kurulur ancak. Aklımla dalga geçilmesine izin vermeyeceğim ..
    Sanki şampiyon olalım başarı olalım istemiyoruz. Koymuşlar direği yanına da 3-5 transfer yapmışlar şampiyonluğun adayıyız ben yemiyorum bu hikayeyi.
  • bu takım ya başaralı olacak ya da başarısız olacak zaten başka bir ihtimal mi var? forumda buna benzer konular var zaten, illa ben demiştim demek için neden boş konu açıyorsunuz?
  • diosgyor maçından sonra acaba bizim halimiz ne olacak diye düşünmedim değil defansta çok açık var.
  • Yapılan transferler mali olarak eleştirilebilir ama bunlara avrupanın döküntüsü demekte nedir? Bu kadar umutsuzsan sana tarafrar denemez zaten. Gs çok daha kötü kadrolarla şampiyon oldu. Hem olmasa ne olur.?

• İstediğiniz herkes geldi.

• Sovereign_Khan kullanıcısına yanıt
    Ne gomis belhanda maicon diğer oyuncularda kötü ne de prandelli riekerink dünyanın en iyi hocaları (Mancini dünya üzerinde gerçekten isim yapmış tek hoca o dönemde gelen). İgor Tudor da Akhisar'dan değil Karabükten geldi. Bekleneni vermek bi yana beklentileri yıkarak geldi. Yanlış hatırlamıyosam 4 büyüklere hiç yenilmedi veya hepsini 1 kere yendi. Ayrıca avrupaya çıkan td lerin hepsinin başarılı olduğu juventus ekolünden geliyor.

Takım başarılı olur veya olmaz ama yukarda yazdıklarım gerçeklerdir. Bu gerçeklere bakarsak ve kalan transfer döneminde eksikler de giderilirse ben umutlanmamak için hiç bir sebep görmüyorum.
  • Yüzde 65 ihtimalle dediğin gibi olacak. Geri kalan ihtimal şampiyonluktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha hala problemin takım, TD, sistem veya transferlerde olduğunu sanıyorsunuz ya kafayı yiyeceğim. Arkadaş problem DURSUN ÖZBEK denen adamda. Daha ötesi yok. Yahu bir laf var 5 yaşında çocuk bile bilir.

Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz.
  • KOnuda utanmasa dursun özbeki övecek fanı olacak arkadaşlar var , Son 2 sezon yaşanan rezaleti hiç görmemiş duymamışlar heralde . Sonuda dek DURSUN ÖZBEK İSTİFA !
  • turn table kullanıcısına yanıt
    Gerçekleri söyleyince işlerine gelmiyor...
  • sövdüğün selçuk'a 3M€ veren kimdi. Terim'le gereksiz bir eleman muhabbetine girip ego yarıştırlar ve battılar bu kadar basit. Dursun'dan katlarda iyiydi ama bu Aysal'ı melek yapmaz. 1 tane maça çıkmayan adamlara milyonlarca euro verdiler ve hala takımın başına bela. İyisini siz yazın kötüsünü de ben yazıyım madem.
  • Artık kulup tekeri patlamıs kamyon gibi zarar etmekte. Kafa yapısını değiştirip porto dormunt ajax gibi 300bin 1milyon degerinde genç yetenekler aramalıyız. Şampiyon olamasak bile kar etmeli kulup sonucta 1 yıllık emek var. Ama mevcut durumda sampiyon olsak bile zarar. Bu paralarıda devlet yani biz ödüyoruz. UEFAdan önce tff kuluplere el atması lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.