|
Bildirim
|
Daha hala problemin takım, TD, sistem veya transferlerde olduğunu sanıyorsunuz ya kafayı yiyeceğim. Arkadaş problem DURSUN ÖZBEK denen adamda. Daha ötesi yok. Yahu bir laf var 5 yaşında çocuk bile bilir.
Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz. |
KOnuda utanmasa dursun özbeki övecek fanı olacak arkadaşlar var , Son 2 sezon yaşanan rezaleti hiç görmemiş duymamışlar heralde . Sonuda dek DURSUN ÖZBEK İSTİFA !
|
Al benden de o kadar.
Vizyonsuz bir başkan, başı boş kalmış bir takım. Yazık bu taraftara. Riva'nın kullanım haklarını Ünal Aysal'a vermeyip bize bu rezillikleri yaşatan herkes kına yaksın. Başkanın karaktersizliği ayrı bir fecahat Sneijder gibi oyuncun var. Göndermek istiyorsan bile otur konuş, formasını başkasına vermek ne demek... Bu karaktersizliklere camia sessiz kalırsa Dursun gidene kadar takıma desteğini çekecek çok kişi var. Galatasaray başarısız olabilir ama karaktersiz olmamalı. |
Benim gözümü üç dört transferle boyayamazlar arkadaş senin gözlerin aklın zevkten dört köşe oluyorsa pembe gözlükle mutluysan o senin sorunun geçtiğimiz iki seneden hiç bir farkı yok isterse beş tane daha transfer yapılsın. Başarısız bir yönetim vasıfsız td ile hayal kurulur ancak. Aklımla dalga geçilmesine izin vermeyeceğim ..
Sanki şampiyon olalım başarı olalım istemiyoruz. Koymuşlar direği yanına da 3-5 transfer yapmışlar şampiyonluğun adayıyız ben yemiyorum bu hikayeyi. |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|