< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Temmuz 2020; 11:20:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Temmuz 2020; 11:20:46 > |
şahsi olarak hızlı şarj aletlerinden uzak dururum.
ha aceleniz varsa eyvallah buyrun kullanın elbette 4-5bin mAh lık piller kolay dolmaz benim gibi gece yatarken şarja takan biriyseniz 3-4 saat önemli değil demektir yerine göre 1 veya 2 amper (high speed olmayan) adaptör kullanın fakat kaliteli adaptör olsun. ne kadar hızlı akım o kadar pilin yıpranması demektir örneğin evde samsung j7 prime var nerdeyse 3 sene oldu.batarya performansında %10-15 kayıp vardır.yani gayet iyi durumda yine kendim xiaomi redmi5plus kullanıyorum hızlı şarj desteklidir.lazım olmadığı müddetçe hızlı şarj adaptörü takmam. 3.seneye yaklaşıyorum.yine pili çok iyi durumda bunun tek sebebi hızlı akım veren şarj cıhazı kullanmamak vede full şarj olmadan telefonu çıkarmamaktır haa telefonunu şarj edememişindir. 1 saat sonra işe gideceksin dışarı çıkacaksın gün ortasında şarjsız kalmamak için elbet hızlı şarj kullanırsın 40 dakikada %60 dolar KİMSEYİ BAĞLAMAZ BENİM FİKRİM BU YÖNDE. gece yatarken sabaha kadar 1 veya 2 amper kaliteli adaptörle bataryası çok rahat dolacak bir telefona 18-23w hızlı şarj adaptörü kullanmak ne kadar doğrudur bilemiyorum |
baseus oldukça kaliteli bir marka zaten
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 23 Haziran 2020; 13:46:16 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 23 Haziran 2020; 14:42:37 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 24 Haziran 2020; 12:30:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 24 Haziran 2020; 12:35:4 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 24 Haziran 2020; 12:41:29 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Haziran 2020; 3:44:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |