Şimdi Ara

Baseus speed dual 10.5w + Baseus Type-C kablo 5Amper 40W [47.80 lira]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baseus Speed Mini Dual Seyahat Şarjı, 10.5W, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00ESDINA4
    24.90lira

https://www.amazon.com.tr/dp/B00YE99KYA 22.90lira

Baseus speed dual 10.5w + Baseus Type-C kablo 5Amper 40W [47.80 lira]Baseus speed dual 10.5w + Baseus Type-C kablo 5Amper 40W [47.80 lira]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Temmuz 2020; 11:20:46 >

• şahsi olarak hızlı şarj aletlerinden uzak dururum.

ha aceleniz varsa eyvallah buyrun kullanın elbette 4-5bin mAh lık piller kolay dolmaz

benim gibi gece yatarken şarja takan biriyseniz 3-4 saat önemli değil demektir yerine göre 1 veya 2 amper (high speed olmayan) adaptör kullanın fakat kaliteli adaptör olsun.

ne kadar hızlı akım o kadar pilin yıpranması demektir

örneğin evde samsung j7 prime var nerdeyse 3 sene oldu.batarya performansında %10-15 kayıp vardır.yani gayet iyi durumda

yine kendim xiaomi redmi5plus kullanıyorum hızlı şarj desteklidir.lazım olmadığı müddetçe hızlı şarj adaptörü takmam.

3.seneye yaklaşıyorum.yine pili çok iyi durumda

bunun tek sebebi hızlı akım veren şarj cıhazı kullanmamak vede full şarj olmadan telefonu çıkarmamaktır

haa telefonunu şarj edememişindir. 1 saat sonra işe gideceksin dışarı çıkacaksın gün ortasında şarjsız kalmamak için elbet hızlı şarj

kullanırsın 40 dakikada %60 dolar

KİMSEYİ BAĞLAMAZ BENİM FİKRİM BU YÖNDE.

gece yatarken sabaha kadar 1 veya 2 amper kaliteli adaptörle bataryası çok rahat dolacak bir telefona 18-23w hızlı şarj adaptörü kullanmak ne kadar doğrudur bilemiyorum
  • Hızlı şarj yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Hızlı şarj yok.
    Baseus CCFS-R Speed Mini Dual 10.5W Sarj Cihazı , ısıya ve darbeye dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Düşmelere ve aşırı sıcağa dayanıklıdır.
    İçerisinde iki bağımsız akıllı yönetim sistemi bulunan Baseus CCFS-R Speed Mini Dual 10.5W Sarj Cihazı , bu teknoloji sayesinde ağır voltaj çekimi ve aynı anda iki cihaz şarj edildiğinde bile her zaman en üst seviyede şarj imkanı sunar.

Bu çipler ayrıca belirli cihazlarla en uygun voltajı eşleştirir ve bu sayede cihazınız mümkün olan en kısa sürede şarj edilebilmesi için ihtiyaç duyduğu kadar elektrik alır.

ALINTI:
    www.hakman.com.tr
    Baseus CCFS-R Speed Mini Dual 10.5W Sarj Cihazı Siyah | BASEUS
    https://www.hakman.com.tr/urun/baseus-ccfs-r-speed-mini-dual-10-5w-sarj-cihazi-siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 23 Haziran 2020; 13:46:16 >

• kalpakci kullanıcısına yanıt
    en az 18w olmalı ve şarj aleti kesinlikle kaliteli markalardan alınmalı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    baseus oldukça kaliteli bir marka zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Markaya sözüm yok, hızlı şarj aletinin nasıl olması gerektiğini yazdım..
    Hatta mümkünse 27w alınmalı..

• Şarj aleti iş yapmaz. 2,1A sanırım. O da muhtemelen tek bağlayıncadır. Daha düzgün bir adaptöre bakılmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baseus marka kısa powerbank kablosu aldım 5A destekli.Kesinlikle 5 A veremedi orijinal sarj adaptörü ile denedim.Hizli şarj için yetersiz.

• Kablonun fiyatı gayet güzel keşke 2m olsaydı. Şarj aletini neye göre seçmeliyiz?
    https://www.gsmarena.com/

Üste telefonunuzun modelini yazın, BATTERY başlığının Charging altbaşlığındaki watt değerinde şarj aleti almalısınız(minimum). Mi 9T için bu değer 18W.
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Mi 9T - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9t-9738.php

Aşağıdaki linkten PDF'i indirip orada yazan markalardan birini tercih etmenizi öneririm.
    Qualcomm
    Quick Charge Device List | Qualcomm
    https://www.qualcomm.com/documents/quick-charge-device-list

• şahsi olarak hızlı şarj aletlerinden uzak dururum.

ha aceleniz varsa eyvallah buyrun kullanın elbette 4-5bin mAh lık piller kolay dolmaz

benim gibi gece yatarken şarja takan biriyseniz 3-4 saat önemli değil demektir yerine göre 1 veya 2 amper (high speed olmayan) adaptör kullanın fakat kaliteli adaptör olsun.

örneğin evde samsung j7 prime var nerdeyse 3 sene oldu.batarya performansında %10-15 kayıp vardır.yani gayet iyi durumda

yine kendim xiaomi redmi5plus kullanıyorum hızlı şarj desteklidir.lazım olmadığı müddetçe hızlı şarj adaptörü takmam.

bunun tek sebebi hızlı akım veren şarj cıhazı kullanmamak vede full şarj olmadan telefonu çıkarmamaktır

haa telefonunu şarj edememişindir. 1 saat sonra işe gideceksin dışarı çıkacaksın gün ortasında şarjsız kalmamak için elbet hızlı şarj

gece yatarken sabaha kadar 1 veya 2 amper kaliteli adaptörle bataryası çok rahat dolacak bir telefona 18-23w hızlı şarj adaptörü kullanmak ne kadar doğrudur bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 23 Haziran 2020; 14:42:37 >

• General Mobile M100381 Turbo Şarj Adaptörü 3A / 15W (Telpa Türkiye

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    3.1 amper değil ama

• Ciahzı aktif kulanıyorum

öncelikle 5A kablo 17 liraya alıyorum çinden vergisi ile ( almışken en az 4-5 kablo alıyorum)
    Kablo pahalı.

Adaptör eski tip hızlı şarj yani 2A eski hızlı şarj. Yeni hızlı şarjlar en az 15 watt olması gerekiyor.

Adaptör tek cihaz ile 11-12 watt max ( ölçüm cihazı ile ölçtüm)
    2 cihaz bir tanesi 8 watt , diğer 4-5 watt kadar aldı.

powerbank ya da iphone ya da eski telefonunuz varsa efsane cihaz ama yeni nesil telefonlarda hızlı değil.
  • Aliden 6 portlu aukey almıştım. Qc3.0. Genelde yavaş şarj ediyorum. Lazım olursa da hızlı şarj portunu. 6 port olmasa da hızlı ve yavaş portlu olanlar mantıklı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

şahsi olarak hızlı şarj aletlerinden uzak dururum.

Yanlış bildiklerinin doğrusu;
    Aksine lityum iyon piller full şarj edilmemelidir. Bırak 3 yılda %15'i, ne yaparsan yap yılda en iyi ihtimalle %15 civarı kayıp olacaktır.

Doğru bildiklerin;
    Tabi ki yüksek akım ömrünü azaltır.

Düzeltme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 24 Haziran 2020; 12:30:47 >

• mehmetcank kullanıcısına yanıt
    milyonlarca telefon kullanıcısı şarjdan full olmadan %98 de falan çıkarması lazım demek.enteresan valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 24 Haziran 2020; 12:35:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

milyonlarca telefon kullanıcısı şarjdan full olmadan %98 de falan çıkarması lazım demek.enteresan valla.
    Apple'da %80 doluluk için ve Tesla cihazlarında %90 doluluk için ara verme özelliği kendinden mevcut, aktif ederseniz çıkarmak ile uğraşmaya gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 24 Haziran 2020; 12:41:29 >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    quote:

Zaten hızlı şarj akımı düşüyor. Düşük akım da pilin ömrünü uzatıyor. Hızlı şarj = düşük akım.

Hızlı şarj standartları:
    en.wikipedia.org
    Quick Charge - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Quick_Charge

• Baseus kalitelidir deyip genelleme yapmayınız. Baseus'un çok kaliteli ürünleri de var,kalitesiz ürünleri de var. Aynı durum Ugreen için de geçerli. Joyroom,Ravpower ve pek bilinmeyen üst kalite ürün sunan markalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Haziran 2020; 3:44:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.