yaşım 18 basım belada sevgilimin eski sewglsndn tehdit msjları alıyorm we gercekten tehlikeli biri ne yapmalym öldurebilr zaten hapise grip girip cıkıyor surekli daha oncede boyle bi olay yasamıslar cocugun bogazına bıcak dayamş falan uyustrcu fln war cocuk 23 yasında ayrılık nedenleri olarak beni goruyor
erkek ol biraz biber spreyi al bi tane yanından ayırma yaklaştığı anda suratına boşalt
quote:
Orijinalden alıntı: 3ragon
erkek ol biraz biber spreyi al bi tane yanından ayırma yaklaştığı anda suratına boşalt
adam ne diyor sen hala erkek olmaktan bahsediyorsun.sadece bir sevgili için ölünce mi erkek olacak gözünde?
ilişkiniz ne boyutta bilmiyorum ama evlenmeyi felan düşünmüyorsanız (ki daha erken) bi kız için uğraşmaya değmez. eski sevgilisi senden yaşça büyük ve anlattığın kadarıyla tehlikeli birine benziyor. bence hiç bulaşma yada senden büyük abilerin,dayıların varsa onlarla konuş. en olmadı polise git, polis ne kadar ilgilenir o da ayrı mesela tabi.
sakin ol şampiyon , korkma manasında erkek ol dedim bir kız için değil
o seni öldürmeden , sen kendini öldür
Mesajları tutanağa geçirterek savcılığa şikayet et. Bu tip adamlar genelde cezadan korkar.
Bir kız için hayatını riske attığını değermi yaşın kaç bilmiyorum ama sıradan bir ilişkidir diye düşünüyorum evlilik düşüncesi felanda yok sanırım ee o zaman böyle tip insanlarla ne diye uğraşıyosun ayrıca o kızda daha önce öyle biriyle sevgiliymiş bilmiyorum dediklerimi bi düşün istersen kimse çıkıpda yok erkek ol yok şunu yap yok sen korkmasın gibi boş boş laflarda bulunmasın arkadaş ben canımı seviyorum diye erkek değil gözüyle bakıcaksanız buyrun bakın cokda umrumda
Başım belada adamın biri vurulmuş helada cebinde adresim bulunmuş. Başım belada tabancamı unutmuşum helada...
quote:
Orijinalden alıntı: vetivet
o seni öldürmeden , sen kendini öldür
allah'tan baska hickimseden korkma! git dov bi daha sana mesaj felan cekmez. ama yurek ister iste. buda sende yok. korktugun belli. kizi seviyorsan yap. ama sevmiyorsan sen bilin.
öldürmez heralde en fazla dayak yersin hastanelik vs olursun o kadar. takma kafana.
bibergazı onun gibi denyolarda işe yaramaz sen bi çakı al olmadı bacağına sok kaç :D benim eskiden denediğim bişi daha mantıklı :D
Böyle bir adamla birlikte olan kızdan ne hayır bekliyorsun,başını belaya sokan hatundan hayır gelmez ver yolu gitsin.Ama yok gururuma yediremiyorum fakat birşey de yapamıyorum diyorsan tek çare polise şikayette bulunmak.
Önce Türkçe konuşmayı öğren.
quote:
Orijinalden alıntı: E.C
Böyle bir adamla birlikte olan kızdan ne hayır bekliyorsun,başını belaya sokan hatundan hayır gelmez ver yolu gitsin.Ama yok gururuma yediremiyorum fakat birşey de yapamıyorum diyorsan tek çare polise şikayette bulunmak.
çok doğru söylüyor.
polise git
otur evde şınav mekik falan çek, hafif hafif de yastığa yorgana falan yumruk çalış, duvara dolaba falan kafa atma egzersizleriyle biraz teknik kazan, karşına çıkarsa çok fazla geri vites yapmadan olabildiğince kavgaya girmemeye çalış çünkü kaybedecek birşeyi olmayan tiplere benziyor, dayağı yese de inatla misilleme yapar, bu aralar tek dolaşma ve çevreden sağlam arkadaşlar edin, mümkünse zevkine adam döven tipler olsun, bunun için bölgende kahvelerde falan abilerinle takıl, sevdir kendini falan filan işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme