Şimdi Ara

Başımdan geçen bir olay (kızlarla ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün okulda dolaşıyodum 2 arkadaşım yanıma geldi.Hadi kumpirciye gidiyoruz dedi.Sadece 2,5 ytl param var dedim.işte toplarız dediler neyse rastlege tanıdık tanımadık herkese sordum en son 2 kız gördüm yalnarına gittim merhaba dedim işte tanıştım dedim böyle böyle para lazım kız dedi sadece 1 ytl var yanımda tamam olur dedim.Aldım bugün oldu ben kızlardan sadece birinin adını hatırlıyordum öğlen tenefüsünde yanlarına gittim merhaba hatırladınızmı beni dedim aa evet 1 milyon vermiştik dediler.bende işte dedim adimi hatirladinizimi hatirlamadilar.Neyse sonra dedim msnlerinizi felan alabilirmiyim ya bilemiyorum amacin kotu olabilir msnden işletmişler daha once kizlari anlattilar.Bende tamam dedim bi dusunun sonra krar verirsiniz 2 ders gecti krar verdinizmi dedim.verdik sanirim veremicez dediler tamam dedim iyi beni taniyin once sonra verirseniz konusuruz

Peki ya simdi o kızlardan birisi benden hoslanmis olabilirmi ,napmalıyım
    Hoşlanmadılarsa,Napmalıyım?(bi daha yanlarına gitmeliimyimi)

• 1 lirasını geri vermediysen o yüzden vermemişlerdir msn yi.
  • hoşlansa msni verirdide , hacı sen direk kızlardan para istemişsin, tanımadan kızlar biraz böle paralı adamalrı severler....
  • tanımadığın bi kısdan para istemek için tanışırsan deil msn adını bile zor söyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

1 lirasını geri vermediysen o yüzden vermemişlerdir msn yi.

Teklif ettim hayır olmaz öyle şey dediler.Bende espri yaptım galiba ; Siz bilirsiniz ısrar etmem dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence hoşlanmamışlardır ama tahmin ediyorum
  • Arkadaş bile olamazmıyım,Nasıl yani nefret mi ediyorlar yoksa uzak dursun gibi birşeymi
  • Kızlarda bekaretini verecekler sanki mubarek alt tarafı msn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 21 Şubat 2008; 21:21:44 >
  • :D kızdan gidip para istemişsin oda 1 ytl vermiş sana. Zaten başlangıç berbat
  • Geçmiş olsun artık günahını vermesss
  • Hiç kız arkadaşım yok (Sevgili değil oda yok gerçi)
  • sen taa kızlardan 1 milyon istediğin zaman kaybetmişin.....
  • peki ya özür dilesem ne yapmalıyım fikir verin lütfen
  • Benimde ona benzer bişey oLdu arkadasLar iLe kantin'de oturuyoruz kızın teki geLdi metin 50ykr versene diyo kız benim ismimi biLiyor ben kızı iLk defa görüyorum
  • 1 ytl almışsın bi de msn istiyorsun

• şaka gibisin
  • Arkadaşım hem milyon istemişin hem de,lap diye msn istemişin.Türk kızlarını biliyorsun,artistir çoğu.İlk önce merhabalaşırsın 2-3 gün sohbet olur da ondan sonra istersin...
  • ya ztn kızla arkadaş olman için asla kızdan para istememen lzm
    çok zor durumda kalsan bile erkeklerden iste hadi en olmadı kumpirciye gitme kızdan para isteme yinede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.