-------------------------------------------------------------------------------- Annesinin vefatının ardından sivil bir araçla Afyon'a gelen Cumhurbaşkanı Sezer, cenaze namazına kadar evinde taziyeleri kabul etti.
Afyon'a gelen Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu da bir süre Cumhurbaşkanı Sezer'in evinde kaldı.
Cenaze namazının öğle namazına müteakip Afyon'un İmaret Camii'nden kaldırılacağının açıklanmasının ardından İstanbul'daki programını keserek Afyon'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önce öğle namazına katıldı. Namaz çıkışı Cumhurbaşkanı Sezer ile tokalaşarak taziyelerini dile getiren Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı ile bir süre görüştü.
Cenaze namazında Başbakan Erdoğan ile yan yana saf tutan Cumhurbaşkanı Sezer'in oldukça üzgün olduğu göründü. Zaman zaman gözyaşlarını silen Cumhurbaşkanı Sezer, vatandaşlardan gelen yoğun taziyeleri de kabul etmeye çalıştı.
Zafer Haftası kutlamaları için Afyon'da bulunan çok sayıda üst rütbeli subaylar da Cumhurbaşkanı Sezer'in annesi Hatice Sezer'in cenaze namazına katıldılar.
İmaret Camii'nde kılınan cenaze namazında Cumhurbaşkanı Sezer'in eşi Semra Sezer de cemaatın yanında bulundu.
Kılınan cenaze namazının ardından Başbakan Erdoğan ile annesinin tabutunu bir süre taşıyan Cumhurbaşkanı Sezer, omuzlarda giden cenazeye de bir süre arkadan baktı.
Afyon Asri Mezarlığı'nda toprağa verilen Anne Sezer'in kabrine de toprak atan Cumhurbaşkanı Sezer, daha sonra eşiyle birlikte babası Mehmet Sezer'in de kabri başında dua etti.
Taziyeleri de Afyon Asri Mezarlığı'nda kabul eden Cumhurbaşkanı Sezer, Afyon'daki evinde akrabalarıyla dinlenmeye çekildi.
28.08.2004 - 20:46
başınız saolsun sayin cumhurbaskanımız....
cumhurbaşkanı okumaz bu forumu.mail at sen ona...
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
okumasin zaten ben okusun diye yazmadim.. trde laikligi savunan bi insan oldugu için.. üzüntüsünü paylaştım sadece.....ve sizlerlede bu bilgiyi paylaşmak istedim
BRAWO TEBRİK EDERİM ..
bende çok severim kendisini...
Anlamlı bi topic
severim kendisini
şahsiyeti sevmem ama insanlık ölmedi başınız sağolsun...
quote:
Orjinalden alıntı: samray
şahsiyeti sevmem ama insanlık ölmedi başınız sağolsun...
başımız saolsun o başınız saolsun deil.. o çumhurbaskani seninde başkanin
quote:
Orjinalden alıntı: hurdacı
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
okumasin zaten ben okusun diye yazmadim.. trde laikligi savunan bi insan oldugu için.. üzüntüsünü paylaştım sadece.....ve sizlerlede bu bilgiyi paylaşmak istedim
vallaha arkadaşım helal olsun sana.
şimdi ne desem olay olur
insanlık gereği taziyelimi ilettim, yaptığı işi beğenip beğenmemek bana kalır değil mi?
ula ne kadar şanslı adam ya bu yaşta kaybetti annesini baya ömür vermiş allah...darısı bizim basımıza
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme