Şimdi Ara

Başımızdan Geçen Esrarengiz Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle kesinlikle csb falan değil isteyen okusun isteyen okumasın .. Geçen gün arkadaş eve çağırdı ev boş gelin takılalım içeriz falan gittik bunlara evde 2-3 saat geçirdikten sonra sıcak bastı hava soğuk ama içkinin etkisiyle dışarı attık kendimizi kapıda hava alıyoruz arkadaş cebinden el feneri çıkardı napıcaksın dedik gelin benle dedi sonra bunların kaldığı sitede biraz turladık bizi böyle senelerdir harabe gibi duran binalar var yapımında hata varmış öyle harabe gibi duruyo orda el feneriyle binanın girişine işaret etti girelimmi dedi bizde 4 kişiyiz kimse boşver diyemedi gaza geldik içeri daldık en kötü tinerci falan vardır çıkar döneriz eve diye düşündük bina 12 katlı 4 kat falan çıktıktan sonra bi arkadaş şaka falan yapıyo böyle duydunuzmu lan sesi falan bizde gülüyoruz filmlerde olurya tam o sırada harbiden yukarıdan bi düşme sesi geldi baya ağır bir şey yere düştü biz baya titredik bi arkadaşla ben inelim beyler yukarda tinerci falan var heralde dedik diğer ikisi gaza geldiler yine yürüyün dediler çıkmaya başladık ama gelen ses bi üst kattan değildi böyle yankı falan yaptı biraz daha yukarda olduğunu düşündük bizde çıkıyoruz katları yavaş yavaş ama en az ben içtim kafam yerinde diye mi bilmiyorum elim ayağım titriyo bir şey olacak diye yerde molozlar falan var biri takılıp düşse korkudan onu bile kaldıramam en çok içen arkadaş gelen özgüvenle en önde çıkıyo merdivenleri arada katlardaki odalara falan bakıyo fenerle bizde arkasındayız herneyse geldik 8. kata hışırtı duyduk bu sefer ama bunda herkes sustu şakası yoktu hakikaten herkes anladı yukarda birilerinin olduğunu feneri olan arkadaş daha öncede böyle maceralara atılmışsa artık bilmiyorum cebinden çakı çıkardı dedim buna napıyosun oğlum başımıza bela alıcaz ne olur ne olmaz dursun dedi sonra bi arkadaş beyler ses burdan gelmiş galiba dedi yere bi baktık kitap var ama tozlu falan değil bildiğin tertemiz bitane derginin geçen ayki sayısı biz acayip titredik dergiyi temiz görünce geri dönelim dedik tam bu sırada ilerdeki dairenin kapıdan bi anda bir şey geçti kapı aralık böyle paltolu birisi gibiydi açık gri rengi bi palto beyaza yakın yanımdaki çocukla ben bide feneri tutan arkadaş gördük bunu aynı anda bi bağırdık koşmaya başladık merdivenden aşşağı çocuk benim ayağıma takıldı koşarken en önde ben koşuyodum 2 kişi yere kapaklandılar merdiven boşluğunda bunlar kaldırmak için arkamı döndüm bi baktım bizim 4. çocuk yok feneri tutanın yanındaki , o anı anlatamam arkadaşlar kafayı vurdu birbirine sanırm kafalarını tutuyolardı ben onlarımı kaldırayım kayıp olan arkadaşımı düşüneyim derken merdivenlerden yavaş yavaş inen ayak sesi geldi yukarı kafamı bi kaldırdım ertan geliyor diye tamam seslenicem gri paltonun ayağa kadar gelen alt kısmını gördüm ettiğim küfürün haddi hesabı yok aklımı yitirdim sandım arkadaşların ikisininde koluna girdim bağırarak aşşağı koşmaya başladık bunlarda kendine geldi yolda dediler ertan nerde diye bilmiyorum koşun dedim kendimizi dışarı zor attık binadan dışardan binaya bakarken 6. kattan ışık geliyodu ama el feneri bizdeydi ne olduğunu anlamadım diğer ertanda fener varmı diye sordum hayır dediler çocuğun cep telefonundan o kadar ışık çıkması imkansız bi el feneri daha var içerde sonra çocuğun bağırma sesi geldi küfür ediyodu kimsenin .. yemedi içeri girmeye koşma sesleri daha duyulur oldu ertan koşarak iniyodu merdivenleri ardından kapıdan koşarak çıktı yanımıza geldi bembeyaz olmuş suratı korkudan kanı çekilmiş sanki dedim oğlum nereye kayboldun yukarıda neyle ışık yakıyodun dedim ben ışık yakmadım dedi karanlıkta merdivenleri atlaya atlaya inmiş o korkuyla kafayı kaldırdım ışık falan yok o paltoyu ertan gördü ilk korkudan ben ters tarafa doğru koşarken sonra yönümü değiştirdim aşağı doğru atladım buda ben yukarı koşucam sanmış yukarı kaçmış orda korkudan ölüyodum falan dedi kalbi duruyodu çocuğun böyle bi korku yok ardından biz polisi aradık binanın önünde bekliyoruz 1-2 dakika sonra sitenin güvenliği geldi noluyo beyler gece gece diye zaten başımızda bi bela var bide sizle uğraşmayalım falan dedi ne belası dedim meğerse apartmandaki paltolu polislermiş binanın arka tarafındaki girişinde kapıda sirenler falan bi baktık 3 polis arabası var içerdeki adamda polismiş torbacının birini ihbar etmişler polisten kaçmış siteye girmiş falan onu arıyolarmış binada ama biz bir rahatladık böyle bir şey yok eve döndüm puromu yaktım sonra güldük falan ama o anlar unutulmazdı beyler hayatımda bu kadar titrediğimi hatırlamıyorum

• Hayatta okumam bu saatte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı son derece ama tek eksiği eve gidip pro mu yaktim olmus o got korkusundan sonra cool bir pro yakma havasi vermek istemis yazar ama olmamis . Eger korkmasaydi kabul edilebilirdi . Soluksuz okudum benimde nefesim kesildi anlattigin bazi heyecanli noktalarda bu yuzden sana puanim 8 . Prodan 2 puan kirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.