Geçmiş olsun sizede :( Vichy Dercos maalesef pek bir etki etmez. Tamamen geçirmese de sizi rahatlatacak, iltihaplanmayı azaltacak şampuan Head&Shoulders 'ın selenyum sülfitli şampuandır. 10 yıldan fazla oldu bu illetle uğraşalı, en memnun kaldığım bu şampuan oldu. Bir yıldır hergün kullanıyorum. yüzde yüz bitirmez ama çok rahatlatır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başında Folikülit (kıl kökü iltihabı) olanlar - YAĞ Kaynaklı -Güncel (65. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der LindeGeçmiş olsun sizede :( Vichy Dercos maalesef pek bir etki etmez.
Tamamen geçirmese de sizi rahatlatacak, iltihaplanmayı azaltacak şampuan Head&Shoulders 'ın selenyum sülfitli şampuandır. 10 yıldan fazla oldu bu illetle uğraşalı, en memnun kaldığım bu şampuan oldu. Bir yıldır hergün kullanıyorum. yüzde yüz bitirmez ama çok rahatlatır.
https://www.hepsiburada.com/head-shoulders-clinical-strength-sampuan-400-ml-pm-sgaymis000274018
bu mu hocam? sipariş vereyim buysa hemen :(
-
Doğrudur hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der LindeDoğrudur hocam.
teşekkür ederim hocam sipariş verdim. bu şampuanı hiç kullanmamıştım. yorumlar güzel umarım işe yarar.
bugün konazol, cleocin-t ve dermovate saç losyonu alacağım. onlarda eskisi gibi anında etki etmiyor ama rahatlatıyor.
-
Cleocin-t yi bende evde bulunduruyorum. Duzenli kullanmıyorum, alevlendiği dönemlerde kullanıyorum zaman zaman. Ama ona bağışıklık kazandı uzun süre önce hastalık. Artık pek fayda etmiyor gibi.
Konazol'u pek tavsiye edemeyeceğim. Bende hiç işe yaramadığı gibi deli gibi kaşındırıyor. Kaşımakta bu hastalığın en büyük destekçisi maalesef. Ama tabi sizde işe yarıyorsa kullanabilirsiniz.
Beyler kıl dönmesi ile bunu nasıl ayırt edebilirim? 7 ay once ameliyat oldum bugun ortası beyaz bir kızarıklık farkettim ama cok korkuyorum tekrarladı diye
quote:
Orijinalden alıntı: CrrystaL
Anladım teşekkürler cevabın için o zaman her gliss şampuan saç diplerine aynı etkiyi yapıyor hiç bir fark yok o zamanTabi bu arada tırnaklarınızı sık sık kesmelisiniz, ellerinizi kolonya ve dezenfektan ile bilhassa tırnak aralarını temiz tutmalısıınız çünkü elinizle başınızı kaşıdoğında mikrop ve bakterilerin yayılmasını önlemiş olursunuz
Aranızda saçları beyazlayan var mı? Öyle şiddetli beyazlama değil de tek tük şekilde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LoooooL
Aranızda saçları beyazlayan var mı? Öyle şiddetli beyazlama değil de tek tük şekilde.Yaş 22
Toplam 30 tel civarı beyaz var
Aynı yaştayız benim de gördüğüm kadarıyla 10'a yakın var ama görmediklerim de vardır kesin. Acaba bu hastalık mı buna sebep oluyor merak ettim o yüzden sordum.
quote:
Aynı yaştayız benim de gördüğüm kadarıyla 10'a yakın var ama görmediklerim de vardır kesin. Acaba bu hastalık mı buna sebep oluyor merak ettim o yüzden sordum.Pek zannetmem hocam
Genetik
Stres
Etkili olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 16 Kasım 2020; 16:13:33 >
Bende bu sorunla 3 yıldır uğraşıyorum. Saçlı deride en çok olmak üzere kol altı ve sırtımda da çıkıyor. Konazol, loprox , sebovium cleosin, mumecon, tetradox daha da kullanıp hatirlayamadiklarim illaki vardır. Son olrak geçen ay profesöre gittim. Foliküllerin sinüzit, diş çürüğü ve ağız ve ya vücudumuzun herhangi bi yerinde var olan enfeksiyonlardan kaynaklanabilecegini söyledi. Ben yoğunluğumdan dolayı dişçiye gidemedim fakat önümüzdeki sene bu zamanlar gideceğim.
Bende yıllardır sinüzit var ameliyat olmam gerekiyor ama olmadım. Şu virüs bitince kesin olacağım. Burun bölgem kötü durumda sürekli sivilce çıkıyor belki de doktorun dediği gibi sebebi sinüzittir.
quote:
Bende yıllardır sinüzit var ameliyat olmam gerekiyor ama olmadım. Şu virüs bitince kesin olacağım. Burun bölgem kötü durumda sürekli sivilce çıkıyor belki de doktorun dediği gibi sebebi sinüzittir.Oil pulling denedin mi hiç ?
Her sabah uyandığında hiç bir şey yiyip içmeden ağzına 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı veya 1 yemek kaşığı zeytinyağı alıp min 5 max 20 dk gargara yapıyorsun kesinlikle bu yağı yutmaman lazım en son ağzından atıyorsun. Sonra bir kaşık ile dilinin üstünü kazı ondan sonra suyla tekrar gargara yap.
Ben bu şekilde yapınca geniz akıntım geçiyor.
Sanki dilimin üstünde bir katman var gibi oluyordu normalde bunu yaptıktan sonra o gitti ağzımın için çok temiz ve ferah hissdiorum.
Sanırım gece uyurken candidalar ağzımızda toplanıyormuş sabah hiç bir şey yiyip içmeden onları atmak gerekiyor o yüzden oil pulling sanki benim saçımdaki kıl kökü iltihapları bile azalıyor bu yöntemle
-
Opppss... Çok mantıklı geldi dediğiniz. Hiç düşünmemiştim. Gerçekten de folikulitin başladığı dönemlerde, bundan 12-13 sene kadar önce sinuzit ve geniz akıntısı başlamıştı. O gün bugündür düzelmedi. Folikulite sebep bu olabilir. Ama tabi sinuzit ve geniz akıntısı içinde zamanında çok doktor gezdim, ilaç kullandım. O meretlerinde kesin tedavisi yok :(
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der LindeOpppss... Çok mantıklı geldi dediğiniz. Hiç düşünmemiştim. Gerçekten de folikulitin başladığı dönemlerde, bundan 12-13 sene kadar önce sinuzit ve geniz akıntısı başlamıştı. O gün bugündür düzelmedi. Folikulite sebep bu olabilir. Ama tabi sinuzit ve geniz akıntısı içinde zamanında çok doktor gezdim, ilaç kullandım. O meretlerinde kesin tedavisi yok :(
Bir üst mesajda yazdıklarımı uygulayın lütfen.
Sinuzite büyük ihtimal iyi gelecektir.
Bunların hepsinin temelde sebebi bağırsak flora dengesizliği ve artmış candida sayısı.
Candida mantarını araştırırsanız sinuzit geniz akıntısı ve bir çok daha soruna sebep oluyor aynı zamanda geçirgen bağırsak sendromuna yol hazırlıyor.
Geçirgen bağırsak sendromuda cilt hastalıklarından tutun otoiummun hastalıklara kadar zemin hazırlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 18 Kasım 2020; 23:37:7 >
-
Diş hekimime gittiğimde sormuştum folikulite sebep olur mu diye ?
Hayır meslek hayatımda böyle bir şey ne duydum ne de gördüm demişti.
-
Bi kurtulamadık gitti şu meretten
Valla sormayın hocamquote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der LindeBi kurtulamadık gitti şu meretten
Ben küçükken boğaz iltihabından çok antibiyotik kullandım denge ondan bozuldu sanırım.
Düzeltmeye çalışıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X