Şimdi Ara

Başka bir harddiske yedekleyebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum şu , harddisk kutusu yoluyla başka bir harddisk kullanıyorum.Mesela pc'ye format attım , attıktan sonra oyunları yeniden indirmem gerekiyor normalde.Oyun dosyalarını bu harddiske kopyalayıp veya yedekleyip her neyse , oyunu kaldırdığım zaman veya format attığım zaman oyunları veya oyunu indirme yapmadan klasörüne atıp oynamak mümkün mü? Olmasa bile buna benzer birşey vardı yedeklemeydi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 1 Şubat 2017; 18:2:57 >

• Tabi mümkün, eskiden Steam'in içindeki common klasörünü komple (ya da içinden hangi oyunları yedeklemek istiyorsak) kopyalıyorduk. Direkt böyle yapabilirsiniz. Ayrıca Steam uygulamasının içine de yedekleme seçeneği getirildi. Onunla da her oyunu ayrı ayrı taşıyabilirsiniz. Burada resimli olarak anlatılmış.

http://www.howtogeek.com/269515/how-to-move-a-steam-game-to-another-drive-without-re-downloading-it/
  • Kagrenac K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamover ile içeriği taşıdım yalnız, oyunu kapattıktan sonra anlamsızca siyah bir ekran öyle kalıyor mecbur yeniden başlatıyorum. Acaba bu tarz bir şey yapsam mı, yoksa yine aynı sonuç mu olur. Taşıma işlemi çok uzun sürüyor.
  • merhabalar.konuda biraz anlam kargaşası oluşmuş.steam oyunlarınızı kesinlikle ve kesinlikle sadece steam içerisinden yedekleyiniz.bunun için steam/oyunları yedekle ve içe aktar seçeneğini kullanınız aksi takdir de oyununuzun tüm parçacıkları düzgün bir şekilde yedeklenemeyeceğinden sıkıntı yaşamanız mümkündür.
    steam ara yüzündeki oyunları yedekle ve geri yükle seçeneği ile dilediğiniz bir yere steam oyunlarınızın yedeklerini almanız mümkündür.dilerseniz steam kurulum klasörünü de "c:\" harici diledğiniz bir diske yükleyip oyunlarınızı bu diske kurabilirsiniz.ancak yine de tam yedekleme için steam içerisinden yedekleme yapmanız önerilir.ikincil programlarla yapacağınız yedekleme işlemlerinden dolayı karşılaşabileceğiniz sorunlara steam destek vermeyebilir.
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi o şekil yaptı zaten.Harici harddiske sıkıştırarak yedekledi kendisinin farklı bir dosya türüyle.

Yedekleme olayını daha önce bilmiyorum , her formatta yeniden indiriyorum oyunları , bu çok iyi oldu.

• Bu zamana kadar hiç Steam'in kendisini kullanarak yedekleme yapmadım. Çünkü çok yavaş, daha yeni geçen hafta hdd aldım. 69 yüklü oyun 220 GB common klasörünü komple kesip yapıştırdım yeni diske sorunsuz çalışıyor. Eğer oyunları görmeme gibi bir durum olursa şöyle yapın, steamapps klasörünün içinde appmanifest ile başlayan minik dosyalar var. Bunlar oyunların yüklü olduğunu Steam'a iletiyor, bunları da yeni yerine kopyalayın Steam'in başka bir yere taşıdığınız oyunu anında tanıdığını göreceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kagrenac K kullanıcısına yanıt
    Yedekleyerek yaptım.harddisk kutusu almıştım USB 3.0 destekli , gayet hızlı ortalama 70 MB hızı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.