Şimdi Ara

Başka kimsede görmediğim çok acayip bir saç dökülme tipim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle 21 yaşına yeni bastım. 19 yşaından beridir saçlarım saçmalık derecesinde dökülüyordu ama öyle böyle dğeil hani aklınız almaz. ne zaman saçıma elimi götürüp sürsem en az 5-6 tel saç geliyordu. yastıkta her sabah çok net söylüyorum 10 dan fazla saç oluyordu. bir süre sonra saçları bant yardımıyla yataktan toplamaya başladım çünkü elle toplanıcak gibi değildi.
    neyse bu böyle 20 yaşına kadar devam etti. bir ara hormon testi yaptırdım. d vitamini eksikliği ve demir eksikliği çıkmıştı. d vitamini kullanamya başladım 2-3 ayda tekrar 33 e gleince doktor bırakmamı söyledi. bu süreçte saç dökülmem zamanla azalıp durdu. ama paranoyak olmuştum bir kere elimi kafama sürüyor saç gelmeyince mutlu oluyordum. sonra yastığa her sabah baktığımda mutlu oluyordum. halimden memnundum yani. ta ki bugüne kadar. bu sabahtan beri saç dökülmem tekrar başladı.şöyle aynada bir saçlarımı kontrol ettimde üstlerden veya arkalardan neredeyse hiç seyrelme olmamış. hep yanlardan dökülmüş. dökülen saçların enredeyse hepsi normal saçımın uzunluğundan kısa saçlar hani böyle kaş kılı kadarlar hatta daha bile kısa kaşına göre değişir. ayrıca bir eşy daha farkettim. saç dökülmem durunca bu sefer şiddetli bir şekilde göğüs kıllarımda dökülme başlamıştı. saçıma ne oluyorsa tam olarak aynısı göğüs kıllarımda yaşanıyordu resmen ama bu beni rahatsız etmedi. bilmiyorum ne olduda saçlarım tekrar dökülmeye başladı. bu arada tüm akrabalarımın içinde sadece yarı öz abimde saç dökülmesi var (onunda klasik üst tarafın yan tarafla birleştiği kısımlarda oldu ve 35ten sonra oldu) daha iyi anlayın diye görsel hazırladım. Başka kimsede görmediğim çok acayip bir saç dökülme tipim var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.