Şimdi Ara

başka ünideki kişiyi yerine sınava sokmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler olay şu: arkadaşım ve ben farklı üniversitede okuyoruz. erasmus sınavı var onun (reading & writing). yerine ben girsem ve yakalansak muhtemelen uzaklaştırma alacak. peki ya ben de uzaklaştırma alır mıyım? benim okuluma haber salar mı onun okulu? tam da haziranda mezun olacağım. büyük fedakarlık istiyor benden. zaten geçen dönem disiplin cezası olarak kınama cezası aldım. yakalanırsam yönetmeliğe göre iki yarıyıl cezası varmış. benim okul beni daha da affetmez yapıştırırlar uzaklaştırmayı direkt. 1 aylık uzaklaştırma almam bile benim zararıma çünkü önümüzdeki haftalarda vizeler başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 24 Şubat 2018; 11:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Zaten disiplin cezası almışsın , saçma saçma iş yapma

benim de içimden yapmamak geliyor. saçlarım beyazladı stresten okulu uzatmamak için. buraya kadar uzatmadan gelmişken böyle boktan bi olay yüzünden uzatmak istemem.
  • Böyle bir şey yapmak gerçekten riskli , diyelim ki yakalanırsan en az 6 ay uzaklaştırma alırsın. Okulun uzamasını geçtim bu ceza senin sicilinde gözükecek.

Riske girmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.