Şimdi Ara

Başka yerden evimdeki ip kamerama bağlanamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta yazmış olduğum üzere, evime kurulu olan ip kameraya iPhone ile dünyanın her yerinden bağlanabilsem de, aynı şeyi tabletimle yapamıyorum. Tabletimi kullanarak sadece kendi evimdeki modem üzerinden bağlanabiliyorum. Benzer bir sorunu windows üzerinden de yaşıyorum. Başka yerde internet explorera giriş yaparak ip numarası ve port yazarak enter tıkladığımda kullanıcı adı ve şifreyi girmem gereken o ilk sayfa karşıma çıkıyor fakat doğru kullanıcı adı ve şifreyi yazmama rağmen sayfa yeniden başa dönüyor. Yani herhangi bir şekilde ip kamerama bağlanamıyorum. Bu sorunun nedenini ve mümkünse çözümünü bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

• Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Güvenlik > Güvenilen Siteler > Siteler > Bu Web Sitesini bölgeye ekle (buraya ip ve port yazılacak) > Ekle daha sonra Gelişmiş > Güvenlik > İmza geçersiz olsa bile yazılımın yüklenmesine ve çalışmasına izin ver 'in yanındaki kutuyu işaretle. Ardından adres satırına ip ve port yaz. senden kameranın yazılımını indirmeni isteyebilir. activeX denetimi gibi bişey. onu da boyle etkinleştireceksin.https://support.office.com/tr-tr/article/Internet-Explorer-da-ActiveX-denetimlerini-etkinle%C5%9Ftirme-04774c30-617d-4de4-a028-0fe03d68b955

internet explorer i kapat aç. tekrar dene girmesi lazım.

• CRhackSH kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı anlatımın için çok teşekkürler dostum. Haftasonu başka bir pc'den deneyip yeniden buradan ulaşmayı umuyorum. Pekala tabletten giremememin nedeni ve çözümünü biliyor musun? Kendi modemim üzerinden bağlanmada problem yaşamıyorum fakat başka yerden her girmeye çalıştığımda 'login failed' diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet için uygulama yüklemen lazım. kameranın sitesine ulaş belki vardır orda eger cd si yada yazılımı içinde yüklü değilse. store'da çeşitli uygulamalar mevcut uygun olanı tek tek denemende fayda var.
  • CRhackSH kullanıcısına yanıt
    IE üzerinden bağlanma sorununu çözemedim fakat tablet için yeni bir uygulama indirerek bu sorunu çözebildim. Üretici firma tablet ile uyumlu olan uygulamayı yeni üretmiş.
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.