Şimdi Ara

Baskasından hesap alırken 2 kere duşunun !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun sure sonra bir mac atim dedim karsi takıma goku isimli bir turk geldi. Duvar arkasından sıkma mi dersin smoke arkasında hs mi dersin ne ararsan var adamda . Mac sonrası demoyu izlediğimde dalga geçer gibi duvar arkasından cross u üstüme getirip daireler çiziyordu. Buyuk ihtimalle o hesaba rank çıkarıp saticak. Diyeceğim o ki emin olmadan baskasından hesap almayın olan size olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuna kadar haklısın ancak çok örneği olduğunu sanmıyorum vac sistemi çok güzel bir sistem genelde direk banlanıyorlar şahsen ben hiç görmedim hile yapıp kurtulan birkaç kez hileciyle karşılaştım 5-10 oyun içinde banlanan gördüm çok replay izlerim kurtulan görmedimde olabilir tabiki başkasından char alınmaz banı yersiniz paranız boşa gider
  • Başkasından aldığınız hesabın hile yapmasınada gerek yok, başkasının olmuş olması yeterli. EPICNPC üzerinde 2 gün önce bomba gibi patladı 5-6 haneli, 5 yıl tokenli yüzlerce steam hesabı kapatıldı. Çoğu yıl önce alınmış içinde binlerce skin olan, bir sürü oyun olan hesaplarda. Steam uyandı sanırım bazı işlere. Konu sahibi yazmış hesaplar mail adresi girilmemiş, şifresi 12345 olan hesaplar diye.

Örnek bir konu :http://www.epicnpc.com/threads/656119-5dig-6dig-2003-5-Year-Veteran-Coin-Unranked-Ranked-10-wins

Scam şikayetleri :http://www.epicnpc.com/threads/726441-Scammed-By-Kerosine-(Epic-Verified-Member)

• O siteden alırken maili aktif edilmemişleri alın farklı sitelerde satılıyor deaktif mailler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

O siteden alırken maili aktif edilmemişleri alın farklı sitelerde satılıyor deaktif mailler.

Bu patlayanlar mailleri açılmamış olanlar zaten 5-6 digit diye sattıkları, tokenli olanlarda mail olmak zorunda zaten. Sonuçta mailli veya değil hepsi aynı anda patladı.
  • Ben olayı anlamadım şimdi neden banlanmış bu hesaplar.
  • Mail yoksa patlamaz çünkü henüz onaylanmamış hesap. Ama onlar pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Ben olayı anlamadım şimdi neden banlanmış bu hesaplar.

Steam bu hesaplara başkası erişmiş diyor, ilk açan sahibi dışında bir erişim olmuş. Haliyle bu erişimi yapan aslında hesabı yeni satın alan kişi, hesapların çoğu çalıntı olduğu için ispatlama imkanında yok patladı yani hesaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Mail yoksa patlamaz çünkü henüz onaylanmamış hesap. Ama onlar pahalı.

5-6 digit satılanlar pahalı onlarda mail onayı yok, ona rağmen scam linkinde yazanları oku kapatılmış hesaplar. Mail olmadan aldıkları hesaplarda gitmiş anlayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Steam bu hesaplara başkası erişmiş diyor, ilk açan sahibi dışında bir erişim olmuş. Haliyle bu erişimi yapan aslında hesabı yeni satın alan kişi, hesapların çoğu çalıntı olduğu için ispatlama imkanında yok patladı yani hesaplar.

Çok saçma kardeşim adam açmış kullanıyor ben Valve'in boost ya da hesap satışı yasak tarzı dediği bir olay bilmiyorum. Ben açarım sonra kardeşime veririm ya da ister rütbe çıkartılmış hesap kasarım bu valve'yi neden ilgilendiriyor ki illa sen oynayıp çıkacaksın diye bişey yok ben bir çok hesap boostladım ya da takasına aracı oldum ne kadar mantıksız önce şu abuk subuk skin dolandırıcılarını durdursun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Çok saçma kardeşim adam açmış kullanıyor ben Valve'in boost ya da hesap satışı yasak tarzı dediği bir olay bilmiyorum. Ben açarım sonra kardeşime veririm ya da ister rütbe çıkartılmış hesap kasarım bu valve'yi neden ilgilendiriyor ki illa sen oynayıp çıkacaksın diye bişey yok ben bir çok hesap boostladım ya da takasına aracı oldum ne kadar mantıksız önce şu abuk subuk skin dolandırıcılarını durdursun.

hesabı ilk açarken onayladığın ELO sözleşmesinde, başkasına kullandırman bile yasak diye bir uyarı var. O yüzden sendeki oyunu kardeşin de oynayabilsin diye "Family Sharing" diye bir özellik koydular. Aynı bilgisayarda iki hesap da açıldığında, diğer hesaptaki kişi bendeki birçok oyunu oynayabiliyor. Ve evet aynı hesaptan iki kişi oynayamaz, kullanamaz, adamlar kuralı koymuşlar, istemeyen üye olmasın demişler, saçma olup olmaması alakasız bir konu ama durum bu.

• Family Sharing olayı cs:go da işlemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvrantum16

Family Sharing olayı cs:go da işlemiyor.

işliyor da sadece rekabetçi gremiyor envantere ulaşamıyorsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir diğer durum da var, benden bir skin scamlemişti birisi türk. Sonra o hesabı sattı başkasına. Ben uyardım bu hesap scammer bir hesap ve rapor edildi işkayet edildi, steam ne zaman cevap verir ne yapar bilemem, ama bu hesap banlanacak dikkat et diye. Şimdi aynı arkadaş buradan satmaya çalışıyor, hani karışmak istemiyorum onun yazısına ama, dikkat edelim, başkasından hesap almak hçi bir zaman akıl karı değil. her şey olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.