Şimdi Ara

Başkasının telefon numarasını kullanabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 18 yaşındayım ve son 6 yıldır web sitesi- uygulamalar-programlar ve yazılım açıkları ile uğraşıyorum en son yaptığım büyük bi projeyi sizlere aktarmak istiyorum.

Bir başkasının cep telefon numarasını kendi cep telefonum gibi kullanarak başkasını arayabiliyorum.

Yani istediğiniz kişi olabilir numarayı 155,112 bile yapabiliyorum.
    Şöyle yaptığım örnekle konuyu anlamanıza yardımcı olayım.

Sınıf Arkadaşımı ,okul müdürünün ceptekefon numarasını kendi telefon numarası yapıp aradım ve onun telefonunda okul müdürünün ismi yazıyordu yani kayıtlı olduğu için isim yazıyor. Kayıtlı olmayınca numara yazıyor

Bu bilgi Kötü niyetli birinin eline geçse bankada veya başka bir yerde kullanabilir

Bu olayı kimlere bahsederek sorunu çözdürebilirim ve Benim bu olayı nasıl yaptığımı açıklayarak ne kazancım olacağını söyleyebilirmisiniz ?

• Nasil kullniyorsun baz istasyonumu hekledin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal olmayan amaçlar için kullanırsan elde edeceğin kazanç içeri atılmak olur.
  • Hocam tam hack falan denmez ama sırrı bende kalsın isterseniz numara atarsanız sizi o numaradan arayabilirim

• Arkadaşlar merhaba, 18 yaşındayım ve son 6 yıldır web sitesi- uygulamalar-programlar ve yazılım açıkları ile uğraşıyorum en son yaptığım büyük bi projeyi sizlere aktarmak istiyorum.

gerisini okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 29 Ocak 2018; 2:9:15 >
  • Özelden konuştuk kendisine bir numara söyledim ve beni o numaradan aradı gerçekten yapabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

Arkadaşlar merhaba, 18 yaşındayım ve son 6 yıldır web sitesi- uygulamalar-programlar ve yazılım açıkları ile uğraşıyorum en son yaptığım büyük bi projeyi sizlere aktarmak istiyorum.

gerisini okumadım

Tamda bu nedenden dolayı TÜBİTAK ın kapı dışarı ettiği insanlarımız yurt dışında ödül alıp NASA da işe giriyolar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkke kullanıcısına yanıt
    Tövbest

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım sonucu bekliyorum. Editlenecek
    Edit: yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 29 Ocak 2018; 17:19:14 >
  • Bu gibi açıkları Amerika gibi bir ülkede yetkililere bildirsen seni hemen baş tacı yapar okulunun bitmesini bile beklemeden yüksek maaşla işe alırlardı da burada dikkat et de fetöcü diye içeri atmasınlar.

Bu açık sadece Türkiye için mi geçerli? Örneğin Amerika'da bir vatandaşı 911'den arıyormuş gibi yapabiliyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olm ne saf adamlarsınız ya
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Siz saglam programcilar universtede ogrenip masa başi işe başliyorlar mi saniyordunuz? Bu işlerle uğraşanlar daha çocukluktan merak sararak kendi arastirmalariyla ogreniyorlar.

• zeki insanlara lafım yok
    zekıdır bır ıs basarır takdır ederım.oyle bır takdır ederım kı yerlere goklere cıkartırım

zekı olmak farklı bır baskasının ısını calıp ben yaptım demek farklı burada
    bunun adı uyanıklıktır

bu genc arkadasın yaptıgı tahmınımce budur
    https://www.youtube.com/watch?v=HRAgQ-HqTvY

google a bıraz ıngılızcenız var ıse
    "how to use other peoples phone number" yazın cıkar zaten sonuclar

dedıgım gıbı tahmınımce.

ayrıca sunuda belırtmek ısterım kı
    bu genc arkadas daha yurumeyı bılmedıgı zamanlarda ben bır operator fırmasında teknık ekıpte calısıyordum
    5 sene boyuncada calıstım

bu zaman zarfında tonlarca egıtım aldım
    ayrıca operatorun bır acıgını buldum.Sans eserı dıyebılırım
    5-6 ay boyunca ucretsız gprs kullandım.(kontrol aldıgımız donemler 100-250-500 gıbı)
    bır kac ıslem yaptıktan sonra (abonede bunu yapabılırdı musterı hızmetlerını arayarak)
    santral abonenın hattının APN ı yanı hanı telefonlarda "internet" olarak gırdıgınız bolum "deaktıf" olmuyor
    aktıfte kalıyordu

tabıı sıstem degıstı bu hatayı duzelttıler

sonuc olarak genc nesıl bır oncekı nesılde akıllı mı?
    evet akıllı bunu kabul edebılıyorum
    ama herbırının zekı oldugunu kabul etmıyorum
    bızım zamanımızda "GOOGLE" yoktu
    sımdı sozde zekıler google dan aratıyor vıdeosu acıklaması herseyı var
    sonra 12 yasında berı projeymıs

Katılım zamanı: 28 Ocak 2018

@kaganiskowf42
    "kendi arastirmalariyla ogreniyorlar."
    kendı arastırması boyle olmaz.yukarıdada yazdım
    mesela kımse bıze bılgısayarı ogretmedı
    boza yapa boza yapa bız kendımız ogrendık.kı elımızın altındada google yoktu

@berkbozkus
    dedıgım gıbı zekı ınsanlara lafım yok
    hatta cok kızıyorum ulkedekı bılım ınsanlarına verılmeyen destegı
    cem yılmazın dedıgı gıbı "bundan bı b.k olmaz bunu kovun gıtsın"
    boyle ınsanları desteklemedıklerı ıcın onlarada yurtdısına gıdıyor ve orananın olanakları ıle adamlar fıkırlerı gerccek hayata gecırıyor
    sonra ne oluyor
    ORGANIZ HOSAF
    https://www.youtube.com/watch?v=8pJpNXTMfv8

• öncelikle şöyle başlayayım arkadaş çalıntı demiş ama o adam anlattığını şuanda uygulayarak yaparsan kabul edeceğim. Bunu son 2 yıldır bakıyorum uygulama desteklenmiyor yani telefona onay kodu atıyor. Benimkinde uygulama vb. Yok diğer arkadaşım sormuş amerika vb. Oluyormu diye evet oluyor. Ben son 2 yıldır canada’da yaşıyorum ve burada yaptığım güvenlik açıkları sayesinde şuan 13 bin dolara kadar para aldım tr ye sunduğum bir kaç bi olay daha var banka sitesinde bir açık sundum sadece teşekkür geldi ha şöyle birşey var yurt dışında para için yapıyorum ama memleketim için paranın bi önemi yok. Diğer kardeşim senide o numara üzerinden aradım açmadın bilgin olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.