Şimdi Ara

Başkent hukuk vs İnönü Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi yazılmalı ? Başkent %50 burslu olacak.
    Hangisinde kendimi geliştirme imkânım fazladır? Malatya şehir olarak dezavantaj,Başkent’te de burs kesme olayı,geçme durumları vs göz korkutuyor.
    Malatya yazarsam seneye full mat deneme çözüp Ankara Hukuk zorlayacağım.Başkent özel olduğu için bunu yapmayabilirim dersleri geçmeye odaklanırım.
    Ama önemli olan hangi hukukta şansımın iyi olduğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• devlete git yks hazırlan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yoruluyorum kullanıcısına yanıt
    Yatay geçiş durumları da olabiliyormuş aslında ama araştırmadım.Bir de olur da geçemezsem İnönü mezunu olarak iş imkânı az mı olur diye düşünüyorum.
    Gerçi Başkent Hukuk’tan biriyle konuştum.Cmk kovalayacağını ya da hakim savcılık sınavlarına hazırlanacağını söyledi.Herhangi bir hukuk mezunu da bunu yapabilir.
    Bilkent olsa düşünmem mesela direkt giderim.

• Brigid12 B kullanıcısına yanıt
    yatay geçiş için ösym puanı da gerek inönüden aühfe imkansız

Yani sizce Başkent mezunu olup Ankara’ya gitmekteyse Doğu’da devlete gidip yks ile Ankara üni denemek daha mantıklı

• Brigid12 B kullanıcısına yanıt
    tabi öyle hocam kazanırsan transkripti işletir kaldığın yerden devam edersin,kazanamassan zaten hukuktasın işine bakarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Brigid12

Yani sizce Başkent mezunu olup Ankara’ya gitmekteyse Doğu’da devlete gidip yks ile Ankara üni denemek daha mantıklı
    hocam öyle kolay yazıyorsun da yerleşip obp kırıldıktan sonra 3k sıralama yapman için muhtemelen ilk 400'de falan olman gerekecek... bu o kadar kolay bir şey değil ve kendini inanılmaz kasman lazım. eğer aühf hedefin varsa direkt şimdiden mezuna kal obp kırılmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hasugur kullanıcısına yanıt
    Mezuna kalacak gücüm yok.Aühf olmasa da büyük şehirde 15 binlik bir yere girmek hedefim var.Hem üninin 2.yılında puan geri geliyor.
    Neyse,sizce Başkent Hukuk mu İnönü Hukuk mu ? Mezunları arasında çok fark var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brigid12

Mezuna kalacak gücüm yok.Aühf olmasa da büyük şehirde 15 binlik bir yere girmek hedefim var.Hem üninin 2.yılında puan geri geliyor.
    Neyse,sizce Başkent Hukuk mu İnönü Hukuk mu ? Mezunları arasında çok fark var mıdır ?
    mezunları arasında fark olduğunu sanmıyorum o kadar para vereceğine devlete git
  • hasugur kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünmüştüm,sadece Doğu’ya gitme fikri beni biraz korkuttu.Ama tehlikeli ya da çok imkânsızlıkların olduğu bir şehir değil sonuçta.İnönü Üniversitesi de köklü bir okul.
    Zaten belli başlı birkaç üniversitenin sayılı mezunları haricinde hukukta iyi yerlere gelebilen sayısı çok az.Ankara Marmara vs hukuklar için şansımı denerim.O parayı ve özelde kalmayayım diye harcayacağım emeği de kendimi geliştirmeye harcarım.

Hocam bu dediğini biraz açar mısın?

• savcınız kullanıcısına yanıt
    dm atabilirsin

• Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    Başkenti seçme sebebiniz nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.