Şimdi Ara

BAŞKENT TIP VS. ANKARA DİŞ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sıralamam 15.300 baskent tıp olursa ücretli okuyacağım sizce deger mi yoksa ankara diş mi yazmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aylık 30.000 desek 180.000 lira. Ailenin öyle bir gücü varsa oku tabi.

• Aylık mı yıllık demek istedin herhalde. Yani var ama biraz kısmamiz gerekicek hic sinifta kalmamam lazim o baskı kafami karistiriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: gLcN22

Aylık mı yıllık demek istedin herhalde. Yani var ama biraz kısmamiz gerekicek hic sinifta kalmamam lazim o baskı kafami karistiriyo

Aman işte yıllık. Bilmiyorum iyi düşün, annene babana zulmetme eğer durumunuz o kadar ferah değilse. Daha senin aylık harçlığını kitabını falan ayarlayacaklar.

• Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    Yıllık 36 bin olmuş bu yıl. Bide hazırlık var 22bin.

• Hazirliga kalmam da 36 sıkıntıymis degmez diş oku mu diyosun?

• Tamam haklısın tesekkurler cevap için

• Evet sanırım cok kaliteli olduğu icin burssuzu bile 15binlerde kapatmış gecdn yıl. Yani dedigim gibi bizim de karsilayacak durumumuz var ama ben vicdan yapiyorum sanirim sonucta dedigin gibi az para degil2

• Ne istediğine bağlı tıpdan bir alan istiyosan dişe gitme bezersin pratik dersler çok ağır ha özele mi gideyim dersen ona hiç gitme derim orta düzeyde maddi durumunuz varsa her sene en az 5 bin tl civari zamlanır okullar bide burs kesilmesi olayı falan üzerinde baskı oluşabilir eğer tıpı çok istemiyosan dişe gidebilirsin dişle ilgili sorularini yanitlarim

• Sen diş mi okuyorsun o zaman bana dm atabilir misin ya soracağım bir kac sey var da

• başkent te 1 yıl okuyup devlete geçebilirsin. çogu özel universite ortalamayı yuksek tutturuyor. başkenti bilmiyorum tabi varsa git ama ben gene diş yazardım.
  • Yatay geçiş olayına cok düşük ihtimal diyorlar riske atmak da istemiyorum sen hep diş istedigin icin mi oyle soyledin yoksa tıpa göre daha avantajli oldugunu mu dusunuyorsun

• gLcN22 G kullanıcısına yanıt
    İlla tıp diyosan ya doğu yaz ya da mezuna kal bu yıl 15k yaptıysan seneye daha iyisini yaparsın. Çünkü diş istemiyosan çekilmez hiç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.