Selam arkadaşlar ben 15 yasında 185 boyunda 91 kilo birisiyim. Biliyorum fazla kilom var çok iyi zıplayamıyorum. Ribound alabilen birisi değilim. Sizce hangi mevkii oynamalıyım ben 4 5 numara oynamak istemiyorum. Small Forward bana uygun mudur sizce. Lütfen anlayanlar cevap yazsın. Sen bırak bu işi gibi cevaplar almayalım lütfen.
Atletik olarak kendini biraz geliştir (kilo verme,kas vs.),düzgün beslen yani bol bol süt filan için boyun daha uzar büyük ihtimalle tabi bunlar fiziksel olarak seni geliştirir gerisi teknik ve antreman.Eğer bunları yaparım diyosan ki çok zor bişey değil 1 yıl içinde baya gelişme gösterirsin fiziksel olarak ve bu mevkiini de belirler.Ama şimdilik pek fazla seçeneğin yok ribaund alamıyorum diyosun 4-5 buna göre saçma olur sf oynayabilirsin ama karşına güçlü ve hızlı biri gelirse sıkıntı çekersin.Uzun lafın kısası eğer ciddi ciddi ben basketbol oynamak istiyorum diyosan ve alt yapın da varsa öncelikle kendini geliştir sonra belirli bi mevkiiye geç
quote:
Orijinalden alıntı: --FOSSA--
Atletik olarak kendini biraz geliştir (kilo verme,kas vs.),düzgün beslen yani bol bol süt filan için boyun daha uzar büyük ihtimalle tabi bunlar fiziksel olarak seni geliştirir gerisi teknik ve antreman.Eğer bunları yaparım diyosan ki çok zor bişey değil 1 yıl içinde baya gelişme gösterirsin fiziksel olarak ve bu mevkiini de belirler.Ama şimdilik pek fazla seçeneğin yok ribaund alamıyorum diyosun 4-5 buna göre saçma olur sf oynayabilirsin ama karşına güçlü ve hızlı biri gelirse sıkıntı çekersin.Uzun lafın kısası eğer ciddi ciddi ben basketbol oynamak istiyorum diyosan ve alt yapın da varsa öncelikle kendini geliştir sonra belirli bi mevkiiye geç
Komple oyuncu ol. Şut çalış vücudunu geliştir post up yapmaya çalış top tekniğini geliştir zaten bunları yaptıktan sonra mevki önemsiz kalır
quote:
Orijinalden alıntı: ZenCihan
Komple oyuncu ol. Şut çalış vücudunu geliştir post up yapmaya çalış top tekniğini geliştir zaten bunları yaptıktan sonra mevki önemsiz kalır
Alıntıları Göster
Yardımlarınız için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: yenal12
Yardımlarınız için teşekkürler
Alıntıları Göster
Bence atletik olman zor ama bacak kaslarına çalış iyi zıpla post hareketleri öğren şu günlerde 5 numara sıkıntıları var boy biraz daha uzarsa 5 numaraya yönel unutma basketbol takım oyunudur öyle sayıyı 3 2 numara yapar onlar futbolun forveti gibidir diğerleri arka plandadır gafletine düşme sakın.
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana..
Bence atletik olman zor ama bacak kaslarına çalış iyi zıpla post hareketleri öğren şu günlerde 5 numara sıkıntıları var boy biraz daha uzarsa 5 numaraya yönel unutma basketbol takım oyunudur öyle sayıyı 3 2 numara yapar onlar futbolun forveti gibidir diğerleri arka plandadır gafletine düşme sakın.
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben çok hızlıyım top hakimiyetim inanılmaz ligde oynadığım maçlarda maç başı en fazla 2 top kaybederim gennellikle guard oynarım ama 2 numarada cazip gelio çnki şutlarım 10 da 10 fln ltfn cvp bekliim
quote:
Orijinalden alıntı: guard06
arkadaşlar ben çok hızlıyım top hakimiyetim inanılmaz ligde oynadığım maçlarda maç başı en fazla 2 top kaybederim gennellikle guard oynarım ama 2 numarada cazip gelio çnki şutlarım 10 da 10 fln ltfn cvp bekliim
Alıntıları Göster
beni şutlarım pota altı %78 orta mesafeden %83 üçlük çizgisinin hemen önünden %91 üçlükten ise %45 genellikle 1 numara oynuyorum arada sırada yenileceğimiz zaman 2 numara
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
beni şutlarım pota altı %78 orta mesafeden %83 üçlük çizgisinin hemen önünden %91 üçlükten ise %45 genellikle 1 numara oynuyorum arada sırada yenileceğimiz zaman 2 numara
Alıntıları Göster
hagi attı gol oldu
quote:
Orijinalden alıntı: drexler22
hagi attı gol oldu
Alıntıları Göster
Jorodon da iyi pivottu yaa...
quote:
Orijinalden alıntı: ZenCihan
Jorodon da iyi pivottu yaa...
Alıntıları Göster
mevki sen seçemezsin yeteneklerine göre koçlar seçer
quote:
Orijinalden alıntı: mackman01
mevki sen seçemezsin yeteneklerine göre koçlar seçer
Alıntıları Göster
ben 13 yaşında 1,67 boyunda 51 kiloyum ve SF oynamayı tercih ediyorum . yaşım mevkiye uygun mu ve koçlar seçer demişsin takımımda yeteneği olmayıpta kendini geliştiren çok fazla kişi var ama takım koçu o fırsatı vermiyor bana ve kendi aramızda maç olduğunda biraz yaş sınırının altında çocuklarla yapıyorum ama normalde resmi maç -- hazırlık maçlarında takımla birlikte oynuyorum oynamasına ama oyundaki sürem çok az oluyor kendimi geliştirmeyi deniyorum hatta yapamadığım şeyleri artık daha iyi yapıyorum ama koç bunu görmüyor ne önerebilirsiniz ? başka takıma mı gitmeliyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Küçük Enişte
bence şutör gard ol çok güzel bir mevki bende şutör gard oynuyorum zaten basketbolda en iyi basketbolcuların hepsinin mevkisi şutör garddır michael jordan kobe bryant allen iverson vs vs
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
quote:
bence şutör gard ol çok güzel bir mevki bende şutör gard oynuyorum zaten basketbolda en iyi basketbolcuların hepsinin mevkisi şutör garddır michael jordan kobe bryant allen iverson vs vs
bence pavır forvıt ol
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: D-Rose1
quote:
Alıntıları Göster
Küçük Enişte Ercan da gelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Jiraiya
Küçük Enişte Ercan da gelmiş
Alıntıları Göster
ercan lan gene gelmişin mıçmışın bıkmadın mı banlanmaktan
quote:
Orijinalden alıntı: yenal12
Selam arkadaşlar ben 15 yasında 185 boyunda 91 kilo birisiyim. Biliyorum fazla kilom var çok iyi zıplayamıyorum. Ribound alabilen birisi değilim. Sizce hangi mevkii oynamalıyım ben 4 5 numara oynamak istemiyorum. Small Forward bana uygun mudur sizce. Lütfen anlayanlar cevap yazsın. Sen bırak bu işi gibi cevaplar almayalım lütfen.
kardeşim şimdi biz sana burda 1 oyna desek ne değişecek 5 oyna desek ne değişecek.onu hoca belirler senin kendi mevkini belirleme gibi bi imkanın yok gidipte hocam ben 4 üm beni 4 oynat diyemezsin okuldada klüptede.ve hiç bir hoca sen 5 sinde sen 2 sin falan demez.1 topu getiren guard vardır forvetler ve pivotlar vardır hocanın gözünde 2 ile 3 ve 4 ile 5 aynıdır tabi bunlar yıldız genç takımlar için böyle
Arkadaşlar 1.61 boyundayım 11 yaşındayım hangi mevkii oynamalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: dwyane_berat
Arkadaşlar 1.61 boyundayım 11 yaşındayım hangi mevkii oynamalıyım?
soru sormadan önce bir üstteki mesajı oku okusaydın bu soruyu sormazdın
quote:
Orijinalden alıntı: The Puskevit
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
quote: