Şimdi Ara

Basketbolda iyi zıplamak ve smaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17.02.2000 doğumluyum boyum 1.80cm kilom 98 kalıplıyım 4-5 senedir Adana DSİ sporda lisanslı oynuyorum.Zıpladığım zaman 3.05cm potada çembere yetişmeme 5cm falan kalıyor kilom var ama bacaklarımda biraz güçlü.Benim düşüncemce bu önümüzdeki yaz 3 ay boyunca yüzme ve spor salonuna gidersem bi 80 kiloya düşsem basarım diye düşünüyorum önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.

• 30 kilo fazlan var yeğen smaç olayı için ya zayıf olacaksın yada kas kütlen fazla olacak
  • hmm ya ben kendime bakıyorum benim 68 kilo olmam imkansız gibi bir deri bir kemik kalırım herhalde.30 kilo fazlam varsa da bunu nasıl kasa dönüştürebilirim basketbol oynamayı çok seviyorum ama fazla kilom yüzünden basketbol zekamı kullanamıyorum.
  • 98 kilo olunca basketbol zekanı niye kullanamıyorsun? beyin yolların mı tıkanık? bende 91 kiloyum üçlük çizgisi dışında aldığım topların 4 te 3 ü asist olur
  • Kilon çok fazla hatta şimansin diyebiliriz. Yasin daha cok genc o yuzden kilo vermeni oneririm. Ve kilo boyu saklar, kilo verdikce boyun daha cok ortaya cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kilosundan dolayı aklından geçen hareketleri yada yapmak istediği fundemental hareketlerini yapamıyor olabilir normal söylediği
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

Fazla kilosundan dolayı aklından geçen hareketleri yada yapmak istediği fundemental hareketlerini yapamıyor olabilir normal söylediği

Evet basketbol zekamı kullanamıyorum dediğim bu.
  • Bir sorum daha olacak.Antremanlarda maç yaparken 5 numara oynuyorum tüm maç boyunca 3-4 kere anca top geliyor onuda pas veriyorum ya onlar mı bencil oynuyor yoksa benim görevim mi daha farklı?
  • Oynadığın takımda az paz alıyorsan ya guard'ın oynamak istemiyordur üzerinden yada koç'un guarda üzerinden oynama demiştir, 5-6 kez topla buluşmak cidden az tamam her aldığın la dön potaya koş demiyorum ama en azından uzun üzerinden top çevrilmesi lazım, pick&roll filan oynarken top gelmesi lazım sana gelmiyorsa bir sorun vardır konuş takımınla.He zaten çok amatör bir organizasyon sa yani mahalle arası tarzda bir takımsa sen top iste pozisyon al sürekli top iste
  • ben 1997 dogumluyum 1.95 boy 88 kilo var bende baskete başlamak ıstıyorum tavsiye vercek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinasi0112

Bir sorum daha olacak.Antremanlarda maç yaparken 5 numara oynuyorum tüm maç boyunca 3-4 kere anca top geliyor onuda pas veriyorum ya onlar mı bencil oynuyor yoksa benim görevim mi daha farklı?

Bu seviyelerde bir 5 numara da bulunması gereken özellikler sizin oyun tarzınıza henüz yerleşmemiş olur, bunlar tecrübeyle kazanılacak özelliklerdir, bunları kazandığınız taktirde oyununuz bü.yük anlamda gelişir.''Top gelmiyor'' diyorsun da, ne bekliyorsun daha 13 yaşındasın? Post up yapabiliyor musun sırtı dönük top alasın? PG'nin driibblingi sonrası doğru yer de duruyor musun? Ya da hücum ribaundu kovalıyor musun? Gerçi ileri de iyi bir yerlere gelmek istiyorsan Center için boyun kısa, diğer pozisyonlar için de kilolusun

• sinasi0112 S kullanıcısına yanıt
    Box sonrası devriliyor musun? Yaşına göre kilon çok fazla genişlik olarak kalın mısın rakibine göre? Doğru pozisyon alıyor musun? Sana pas vermemelerinin yada verememelerinin bir çok sebebi olabilir. Daha çok top kullanmak istediğini oyun içinde belirtmeyi dene?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.