Şimdi Ara

baskı balata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 96 model bi unom var baskı balatası değişecek.mapa marka bi baskı balata takımı var tofaş fiat grubunda kullanan veya nasıl oldugunu bilen varmı sorun yaşanırmı.

• zannedersem 2 tane marka var ön planda olan. biri mapa. diğerinin adı aklıma gelmedi. tuhaf bi isimdi. v ile başlıyo olabilir. mapa değilde diğeri için daha iyi diyodu ustalar.. ustana sor istersen. ya da biri çıkar söyler şimdi. fakat mapa değildi diğeri iyiydi..
  • diğeri valeo...
    maleo daha kalitelidir...
  • sen çok yaşaaaaa valeoooo idi ewet
    quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

diğeri valeo...
    maleo daha kalitelidir...
  • Ya arkadaşlar acaba , bu baskı balata bittiğinde zaten kendini hisettirir ancak bazı şüpheli aşınmalar olup olmadığını anlayacak elektronik bir sistem vamıdır, ne bilyim %50 si gitmiş filan gibi
  • çok elektronik araçlarda vardır belki.Sçküp bakar usta, anlar hemen. Valeo kaliteli markadaır. Arka kampana bosch da üretiyor.Babamın Doğana taktırmıştık bosch.Unoya varmı bilmiyorum.Bende de uno var 2 hafta oldu alalı.
  • valeo nun iyi oldugunu duymuştumda parçacıda mapa ya orjinal diyip durdu bugüm ondan sorayım istedim.teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fren balata
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • degisecegine eminmisin?
    unolarin kaput altinda sol on alt tarafta bisikletlerin fren ayarina benzer bir ayar yeri var , orayi sonuna kadar kullandin mi?
    bende de uno vardi vakti zamaninda , debriyaj kacirmaya basladi , hangi ustaya gittiysem bitmis degisecek 150 milyon dedi , sagolsun bi kalfa bir milyona ayar yapti satana kadar aylarca o sekilde kullandim.
    Illa degisecekse , arabaya uzun sure bineceksen valeo kullan , yok binmeyeceksen caktir gitsin. bostanci oto sanayii de , kopruden girip asagi vergi dairesine dogru giderken soldan ucuncu sokaga girince ilerde solda bir frenci var. ismini hatirliyamadim ama harbi ustadir. orda yaptirabilirsin. kose bi dukkan olacak. sokagin diger kosesinde de kucuk bir bufe ve parcacilar var. cherokee jiplerin filan bilimum ayarlarini filan yapar kendisi. frenci yazar tabelasinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyavuz -- 3 Ekim 2006; 12:58:20 >
  • Arabam 2000 Model Uno 70 S , debriyaj seti değişmek üzere şu an serviste , 110 Lira debriyaj seti parça fiyatı ( orjinal Fiat yedek parçası ) işçilik vermiyorum, sizinde öyle bir imkanınız varsa güzel , yoksa en aşağı 70 - 100 YTL alırlar ...
  • binmeyi düşünüyorum lpg sini de 1 veya 2 ay oldu yeni taktırdım.valeo aldım bugün kafam rahat olsun teşekkür ederim herkeze.
  • usta söküp bakarsa zaten kesin değiştirilmelidir.. bi şanzıman dünya paraya iniyo.. hazır indirmişken değişir. ustalar test sürüşüyle anlıyo zaten belli bi km hesabıda varsa syorun yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: ali119

çok elektronik araçlarda vardır belki.Sçküp bakar usta, anlar hemen. Valeo kaliteli markadaır. Arka kampana bosch da üretiyor.Babamın Doğana taktırmıştık bosch.Unoya varmı bilmiyorum.Bende de uno var 2 hafta oldu alalı.

diğer arkdaşın dediği gibi bineceksen valeo taktır. mapaya orjinal diyen ustalar var.. fakat bu kaliteli olduğunu göstermez mapanın.. valeo kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 3 Ekim 2006; 21:54:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.