Şimdi Ara

Başlamak bu kadar zor olmamalıydı tavsan31

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır erteliyorum. 2. mezuna saldım 1 ay ertelemek çok problem değil ama en azından kayda değer bir şeyler yapsaydım. Yaptığım tek şey rammus oynamak witcher oynamak yalandan gülmek için himym izlemek haftada 1-2 kere de dışarı çıkmak. yaşayış böyle olunca ailem de ben de kendimden soğudum baskı yapamaya başladılar bana akıl vermeyin diye savuşturuyorum ama bi yandan hayatımı düzene de sokamıyorum. her neyse bugün gerçekten başladım (molada yazayım dedim biraz). asıl mental broken anı sonuç ekranı değil de tekrardan soru bankası açmakmış onu farkettim. kısaca yks özetim: meslek lisesi kitap kalem yüzü görmeden 12 de klasik boktan bi dershaneye gidip son 4 ay aydınlanmayla 0 dan kazıdım. 2022 senesi de gerçekten matematik fizik kimyada çalışma anlamında %90 daha iyisini yapamazdım. sos1 kısmı benim için felaketti ne kadar çabalasam da aklımda bir şey kalmıyordu kışın şubat mart gibi zaten keşke sayısal seçseymişim diye söyleniyodum sos1 den nefret ede ede çalışmıştım. sınavım ve sınav anım çok iyi geçmişti beklentim yüksekti en kötü 5k gelir itü ekonomi yazar giderim diyodum. senenin başında sorguladım yök atlasa girdim say mı ea mı diye. matı halletsek yeter eada dereceye girerim daha kolay diye öyle bi yola girdim. ama artık mühendislik bana daha cazip geliyor yüksek lisansta yine işletme okuyabilirim.
    2 haftalık programımı ve sonuç belgelerimi ekliyorum. artık bu maratona girdim takip edecek olursa gün gün durumları yazarım ben de yerleştiğimde dönüp bi anımsarım. hedefime ulaşırsam diğerlerine belki bir başarı serüveni olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam oyunları falan sil bence ekime giricez başlamak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.