arkadaşlar +8 kanlı kılıcım var bi tane fazladan elimdede +9u var+8 olanı +9 deneyeyimmi yoksa satayımmı ne dersiniz servar kaos +8 için fiat belirtin lütfen
Ben olsam satardım sonra gider o parayla karakterime lazım olan itemleri alırdım zaten elinde +9 varmış hiç kendini tehlikeye atma bence sat Fiyata gelince fiyat veremicem.
kulede koy yanarsa yanar yanmazsa geçer +9 da varmış fazladan
quote:
Orijinalden alıntı: The Unforgiven
Ben olsam satardım sonra gider o parayla karakterime lazım olan itemleri alırdım zaten elinde +9 varmış hiç kendini tehlikeye atma bence sat Fiyata gelince fiyat veremicem.
karakterimde eksik bişey yok onu +9 yaparsam dahada güçlenirim 2sini verip 45 ort falan dolu alırım
quote:
Orijinalden alıntı: hotmail@@
quote:
Orijinalden alıntı: The Unforgiven
karakterimde eksik bişey yok onu +9 yaparsam dahada güçlenirim 2sini verip 45 ort falan dolu alırım
Senin kararına kalmış ep çekip 'sihirli metal' alabilirsin o zaman işin daha iyi olur
ben olsam kulede 9 a denerdim 8 olan itemlerin cok buyuk getirisi olmuyor heleki 45 lvl kılıcı için
9 olursa bir albenisi olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: dium12
ben olsam kulede 9 a denerdim 8 olan itemlerin cok buyuk getirisi olmuyor heleki 45 lvl kılıcı için
9 olursa bir albenisi olacaktır.
Kulede basın diyosunuz ama arkadaşın bi lwlini sorun belki lwl 48 nasıl gitsin kuleye anca yüksek lwl adamları toplaması lazım alsın ep gitsin onla da 'sihirli metal' alsın onla bassın patlasa bile sadece basma itemleri gider
kuleye tek mi cıkması gerekiyor?
kaos gibi bir serverda eminimki sihirli metal ( sanırım demirci taşı ya da büyülü metal demek istedin ) dısındaki kutsama ve kırmızı inci istiyordur buyuk ihtimalle oldukça pahalıdır
kulede bedava evet yakabilir de ama +7 kanlı kılıcın da birsey etmeyecegini tahmin ediyorum
yok +7 onemli ise ep ile alıp buyulu demir ya da demirci tası ile dener
ama 45 lvl bir silah icin de ep harcayacagını sanmıyorum
arkadaşlar yorum yapmanıza gerek kalmadı silahçıda denedşm yandı kırmızı incide o kadar pahalı deil
TR'de +8 kanlı mı OMG ? Bizim zamanımızda +6 vardı en fazla, +7 falan serverda 1 kişide vardı görünce şok oluyordu millet. Oyun iyce bozulmuş yav.
oyunu bıraktım zaten tüm itemlerimi sattım hepsiyle sandık aldım 2t falan olmştu itemleri sattığımda sandıkları açtım tüm itemleri yere attım charıda verdim bi adama gitti Server:Kaos
quote:
Orijinalden alıntı: Kürşat.
TR'de +8 kanlı mı OMG ? Bizim zamanımızda +6 vardı en fazla, +7 falan serverda 1 kişide vardı görünce şok oluyordu millet. Oyun iyce bozulmuş yav.
senin zamanın ne zandı şimdi +7 kanlı 60-70m kaç sene önce oynuodun sensölermisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme