Şimdi Ara

Batarya+Fiş Performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dell INSPIRON N5010 laptop kullanıyorum. Batarya + Fiş takılıyken performans düşüyor Ama fiş takılı olmadan sadece batarya varken performans artıyor. Sadece fişe takılıykende yine performans düşük oluyor. Oyun oynarken laptop kucağımda olduğundan bazen fişi düşüyor performansı artıyor fps yükseliyor ama bataryamın ömrü bittiğinden 5 dk anca duruyor sonra laptop kapanıyor . Çok ilginç ve sinir bozucu bir durum. Batarya yeniden almayı düşünmüyorum. Ne yapmam gerekir yardım ederseniz çok sevinirim. İşletim sistemim Windows 7 Home Basic.

Batarya+Fiş Performans sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonman98 -- 22 Mayıs 2014; 17:16:55 >

• Arkadaşlar lütfen yardım edin bi bilen yokmu :(
  • pil ayarlarından yüksek performansı seç hala olmuyorsa plan ayarlarını değiştirin kısmına gel ve her şeyi en yüksek performansa getir ve işlemci kullanım hızını pildeyken de %100 e getir bunlar çözümü getirir (Aynı zamanda amd ve intel yazılımlarından da performans a çek) Hala da olmuyor diyorsanhttp://forum.donanimhaber.com/m_76972398/f_//tm.htm#76972398 verdiğim linki incele ve yap bu bilgisayarını ferahlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brk13c

pil ayarlarından yüksek performansı seç hala olmuyorsa plan ayarlarını değiştirin kısmına gel ve her şeyi en yüksek performansa getir ve işlemci kullanım hızını pildeyken de %100 e getir bunlar çözümü getirir (Aynı zamanda amd ve intel yazılımlarından da performans a çek) Hala da olmuyor diyorsanhttp://forum.donanimhaber.com/m_76972398/f_//tm.htm#76972398 verdiğim linki incele ve yap bu bilgisayarını ferahlatır.

dediklerinizi aynen uyguladım ama işe yaramadı :( İlginiz için teşekkür ederim

• Başka fikri olan varmı ?
  • demonman98 D kullanıcısına yanıt
    Guc tasarrufu moduna aliyorsa cpu performansi duser veya laptobun isinmamasi icin bi tasarruf modu olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı yüksek performansta kullanıyorum. Bu bilgisayar beni delirticek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiş orjinal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Fiş orjinal mi ?

Evet. Bilgisayarın herşeyi orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonman98 -- 28 Mayıs 2014; 23:47:28 >
  • Çok anormal bir durum.Normalde PC fişe takılıyken daha fazla FPS verir.Garantisi varsa servise gönder bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Çok anormal bir durum.Normalde PC fişe takılıyken daha fazla FPS verir.Garantisi varsa servise gönder bence.

Garantiden bişey çıkıcağını sanmıyorum kullanıcı hatası derler geri gönderirler :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonman98 -- 30 Mayıs 2014; 22:08:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.