Şimdi Ara

Batarya için bu değerler normal mi? (S2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Tmobile GS2 hercules T989 telefonu aldım. 1 hafta olmadı henüz. 2 adet rom kullandım. Orijinal 2.3.6 ve custom 4.0.4. Batarya 1850 mah.

Telefonla 3G 11-12 dakika internete girdiğimde %5 şarjım gidiyor.

Bugün mesela 96 dakikada %18 kaybettim. Bu sürede ekran 52 dakika açık kaldı. Web 15 dakika ve telefon görüşmesi 15 dakika. Başka % olarak kayda değer bir şey yok.

Yine 4 saatte %40 gitti. Bu sürede ekran 63 dakika, tel görüşmesi 34 dakika ve WEB 15 dakika.

Ekran parlaklığım %20-25 seviyesinde. Her iki sürümde de benzer sonuçlar çıktı.

Bu değerlere göre benim batarya normal mi, çok mu hızlı şarjı bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkadi -- 22 Mayıs 2012; 13:41:00 >

• Selamlar,

Aynı telefonu bende kullanıyorum ve aynı sorunu yasamaktayım.
    Ben Amerika'da almıstım telefonu ve 5 ay boyunca orada kullanırken hic bir sıkıntı çıkmamıstı taki Turkiye'ye gelene kadar.
    Birebir sıkıntıyı tarif etmissin. Ben sorun pilde saniyordum ama sorun 3g ile alakalı bence. Cunku 3g olmadan super uzun gidiyor sarj.
    Amerika'da hic boyle bir sorun yasamamisken burada yasamak cok garip. Orada 4g hep acikti ve sarj inanılmaz fazla gidiyordu.

Bir ara Turkcell i aramistim ve telefonuma test yapamadıklarını cihazin altyapi tarafindan taninmadigini soylemislerdi.
    Sorun ya bundan kaynaklanıyor (telefon devamlı kendini altyapiya tanıtmaya calısıyor) yada T-mobile tarafından rom icine gomulu olan
    yazılımlar devamlı birseyler yapmaya calısıyor (bilgi gonderme vs gibi) diye dusunuyorum.
  • 3G her halukarda çok yiyor şarjı. Wifi ile denerseniz bide daha yavaş azaldığını görürsünüz.
  • yok hocam oyle boyle bir sarj azalmasi degil. 20dk da %50 lere dusuyor telefon ve asiri isiniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.