Şimdi Ara

batarya ile ilgili bir sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus bir laptopum var sıkıntı şöyle bataryayı takınca bilgisayar pil algılanamadı diyor fakat elektrik kablsounu çıkartınca bilgisayar sorunsuz çalışıyor en az 15- 20 dakika denedik yarın sabah daha uzun deneyeceğiz ne kadar gidiyor pil işin daha da garibi var bilgisayarı kapatıp elektrik kablosunun çıkartıktan sonra pil takılı iken bilgisayar çalışmıyor başlatıyouruz başlamıyor fakat elektrik kablosu ile çalıştırıp kabloyu çıkartınca bilgisayar pilden normal olarak açılıyor çok garip
    yardım ederseniz sevinirim.

• yokmu acaba yardım edebilecek birisi?
  • Pil ölmüş sanırsam. Zannımca açılıştaki gerekli gücü karşılayamadığından bilgisayar açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juventa

merhabalar
    asus bir laptopum var sıkıntı şöyle bataryayı takınca bilgisayar pil algılanamadı diyor fakat elektrik kablsounu çıkartınca bilgisayar sorunsuz çalışıyor en az 15- 20 dakika denedik yarın sabah daha uzun deneyeceğiz ne kadar gidiyor pil işin daha da garibi var bilgisayarı kapatıp elektrik kablosunun çıkartıktan sonra pil takılı iken bilgisayar çalışmıyor başlatıyouruz başlamıyor fakat elektrik kablosu ile çalıştırıp kabloyu çıkartınca bilgisayar pilden normal olarak açılıyor çok garip
    yardım ederseniz sevinirim.

Geçmiş olsun.

Pil kalibrasyonu yapmanız faydalı olabilir.

Burada ayrıntılı anlatılıyor.
    http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&m=F5RL&p=3&s=95&os=&hashedid=zkBaBe1G3duC4MEy&no=1027

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.