Şimdi Ara

Batarya Takılı İken Wifi Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler. MSİ GE60 20E laptop kullanıyorum. Bugün yeni aldığım bataryayı bilgisayarda kullandığım zaman Wifi'nin çalışmadığını gördüm. Sürekli kapalı gösteriyor ve görev çubuğundan veya ayarlardan açmaya çalıştığım zaman açılmıyor. Bataryayı çıkarıp güç kablosu ile çalıştırdığım zaman ise Wifi çalışmaya başlıyor. İnternetten araştırdığım her şeyi nerdeyse denedim (Driver, komut sistemi vs.) Sorun acaba batarya kaynaklı olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan hiç görmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokar1 -- 13 Şubat 2020; 0:22:11 >

• ayni bilgisayar bendede vardi, hep sorun yasiyordum. Senin sorununa gelince, bu bilgisayarin icini acip anakartini bircok kere tamir ettigim icin sunu soyleyebilrim, bilgisayara batarya ve sarj kablosu beraber takili iken, gucu bataryadan almiyor, direk power cable dan cekiyor, o yuzden batarya ile ilgili sorun oldugunu dusunmuyorum. Fakat!!!!!! Sistemin orjinal olmayan bataryalara karsi baska bir koruma protokolu yada baska birseyi varmi onu bilmiyorum!, var ise ilk olur benim icin ama olabilir, yapman gerekenleri

1 - batarya ve sarj kablosu takili iken sorunu cozmek. her yolu denedim demissin, bence biraz daha dene, gerekirse format at, yazilimsal olasiligini ortadan kaldir ondan sonra 2. adima gec (sifirdan tertemiz format en iyi cozum)
    2. donanimsal, Eger elinden ve bilginden gelebiliyorsa batarya takili ve wifi off iken wifinin + ve - uclarini kaliteli bir multimetre ile olc ve degerleri not et, sonra wifi on iken gene olc fark var ise buraya yaz, yapman gerekenlerin devamini soylerim.

Eger elinden gelmiyorsa tanidigin kaliteli teknik servise ver gitsin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.