Bildirim
batman begins yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
daha dün çıktı bırakda adamlar çevirilerini bitirsinler bikaç gün -
bu bitcomet saglikli oluyormu yani aresten film bazinda dahami iyi acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: jonny26
bu bitcomet saglikli oluyormu yani aresten film bazinda dahami iyi acaba
bitcomet divx film icin 1 numara ustune tanimam. -
benyükledim fakat nasil kullanilir bilmiyorum -
ilk once torrentlerini bulman lazim indirecegin dosyanin.bunun icin siteler var
www.isohunt.com
www.filelist.org(uyelikli)
www.bitsoup.org(uyelikli)
bu tur sitelerden indirmek istedigin filmin vs. torrent dosyasini indiriyorsun , dikkat etmen gereken nokta seederlarin coklugu(yani o dosyayi gonderen kullanicilarin fazla bulunmasi).ardindan indirdigin 30-35 kblik torrent dosyalarini bitcomet programi yardimi ile aciyorsun birkac saniye sonra kullanicilara baglanip indirmeye basliyacaktir.
-
yardimin için tesekkürler bi deneyim su an zaten aresten yüklüyorum ama interneti çok yavaslatiyor -
ya kusura bakma son bisey sorcam ben iki gün önce format attim önceden divx filmleri daha yüklenmemesine ragmen crystal playerla seyrediyordum simdi yüklense bile açmiyor divx video codec ve video genisletici bulunamadi yaziyo neden acep -
format atmışsın doğal olarakta divx codecler silinmiş. bilgisayarına divx codec yüklemen lazım. -
ya bende bulamıyorum.ingilizce var bi tek.gerçi o da yeter de 25 fps işte.
film de 29 fps.şimdi uğraşcaz filme senkronize etmek için altyazıyı. -
jonny codec olarak bunu dene birdehttp://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/Codec-Pack-All-in-one.shtml ffdshow u etkinlestirmeyi unutma yuklerken..
siegfried Subtitle Workshop'i kullaniyorsan ugrasmana ne gerek var 3-5dk lik bir olay -
Yaf adam altyazı bulamıyor siz neden bahsediyorsunus :) Hakketen yaf altyazısı yok mudur bu filmin? 2 haftadır indirmişim ama izleyemiyorum -
yokmu yaw bu fılmın altyazısı -
Genelde gruplar filmin dvdsini yada gerçek dvdripinin çıkmasını bekliyolar böle Telecineler le falan uğraşanı yok pek. O yüzden biraz beklicez -
quote:
Orjinalden alıntı: baras
Yaf adam altyazı bulamıyor siz neden bahsediyorsunus :) Hakketen yaf altyazısı yok mudur bu filmin? 2 haftadır indirmişim ama izleyemiyorum
yardim isteyenler var onlar yardim aliyor , baska bir topic acilmamis dolayisi ile gereksiz kirlilik yapilmamis oluyor.
filmin alt yazisi cikmadi daha evet. -
ya ben polonyaca galiba bir altyazısını buldum hem de filme senkronize.şimdi adam gibi bir ingilizce ya da türkçe altyazı bulmaya geldi sıra ama piyasada yok ki.
valla ingilizcesini bulan varsa çok sevaba girecek söylerse. -
ingilzcesini bulan olursa bana da yollasın -
filmin türkçe bir altyazısı piyasada dolaşıyor ama altyazı biraz uçmuş.
filmin yarısından sonra bişeyler oluyor altyazıya filmle alakasız hale geliyor.
bunu düzeltebilen oldu mu aranızda? -
http://www.organizeatak.com/?diz=bul&ilk=0&harf=b
bu sitede 3 tane çeviri var. arkadaşıma ararken buldum. elimde film olmadığı için deneyemiyorum.
not: link b harfinin başlangıcı, aratmanız gerekecek. tam linki elde edemedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X