Şimdi Ara

Battery Info - Pil Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce 1.1.4 versiyon 16 gb iphone aldım.. Yalnız piliyle ilgili problemler yaşıyorum.. %20 şarj uyarısı gelmeden kapanıyor.. Şarja takıyorum %75 den şarj etmeye başlıyor.. Tam şarj dan sonra şarjdan çıkardığım halde belli bi süre %100 şarj gösteriyor.. birden düşmeye başlıyor..

anlıyacağınız bayaa tutarsızlık var..

Acaba diyorum iphone u aldığım yer içine mAh ı düşük pil mi koydu.. Sanıyorum iphone lar için 500 mAH, 1400 mAH gibi değişik pil modeleri mevcut..

http://ingilizanahtari.com/iphoneburada.xml source undan battery info adlı programı indirip pillerimizi karşılaştıralım.. Aklımızdaki şüpheler kalsın..

Değerlerimizi %100 şarj durumunda ve şarja takılıyken yazalım lütfen..

Benim değerlerim..

Battery Capacity:
    %100
    Battery Voltage: 3700
    Battery S/N: SD80928011R6FD
    Ext Power: Yes - 500mA

• şarja taktım ve verilirim şu şekilde

Batter Capacity : 100% (100/100)
    Battery Voltage : 3882
    Battery S/N : YW7461744G00LV
    External Power : Yes - 500mA

bütün verilerim açık bluotooht wifi ekran ışığı herşeyim ful açık şarjım en aşşağı 2 gün gidiyor 2.inci gün sonu çarja takıyorum yani gayet normal benim için çünki cihaz elimden düşmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twin.Turbo

Arkadaşlar 2 hafta önce 1.1.4 versiyon 16 gb iphone aldım.. Yalnız piliyle ilgili problemler yaşıyorum.. %20 şarj uyarısı gelmeden kapanıyor.. Şarja takıyorum %75 den şarj etmeye başlıyor.. Tam şarj dan sonra şarjdan çıkardığım halde belli bi süre %100 şarj gösteriyor.. birden düşmeye başlıyor..

Acaba diyorum iphone u aldığım yer içine mAh ı düşük pil mi koydu.. Sanıyorum iphone lar için 500 mAH, 1400 mAH gibi değişik pil modeleri mevcut..

http://ingilizanahtari.com/iphoneburada.xml source undan battery info adlı programı indirip pillerimizi karşılaştıralım.. Aklımızdaki şüpheler kalsın..

Benim değerlerim..

Battery Capacity:
    %100

dostum bu sorunun aynısı benim başımada geldi pilin sorunlu ya değiştiriceksin ya şoklama yaptıracaksın başka yolu yok.o battery info da görünen 500mAh usb den şarja takarsan çıkar normal prizetakarsan 1000mAh gösterir

• quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Arkadaşlar 2 hafta önce 1.1.4 versiyon 16 gb iphone aldım.. Yalnız piliyle ilgili problemler yaşıyorum.. %20 şarj uyarısı gelmeden kapanıyor.. Şarja takıyorum %75 den şarj etmeye başlıyor.. Tam şarj dan sonra şarjdan çıkardığım halde belli bi süre %100 şarj gösteriyor.. birden düşmeye başlıyor..

Benim değerlerim..

Battery Capacity:
    %100

dostum bu sorunun aynısı benim başımada geldi pilin sorunlu ya değiştiriceksin ya şoklama yaptıracaksın başka yolu yok.o battery info da görünen 500mAh usb den şarja takarsan çıkar normal prizetakarsan 1000mAh gösterir

:/ kötü haber.. peki şoklama, sorunu tamamen çözüyor mu? pili telefondan çıkartarak yapılıyor galiba bu işlem.. telefonu invisivle shield lede kapladım.. onları sökmem gerekicek.. veya yeni pil alsam kendim takabilir miyim?

Beklesem türkiyeye iphone geldikten sonra uluslararası garantisinden yaptırabilir miyim?

• şoklama sorunu tam olarak çözüyormu bilmiyorum banada başkası demişti ama ben garanti olsun die pil siparişi vermiştim pili değiştiricektim ama piller gelene kadar telefonu sattım.pili değiştirmek gerçekten zor bir iş bu konuda tecrüben yoksa bilen birinin yapması daha iyi olur.yoksa dahada zarar verebilirsin telefona.

iphone un resmi olarak ne zaman geleceği belli değil gelsede öyle bi garanti hakkı verilirmi onuda bilmiyorum.bence ya pili değiştir yada telefonu elinden çıkar çok can sıkıcı bir durum çünkü
  • quote:

şoklama sorunu tam olarak çözüyormu bilmiyorum banada başkası demişti ama ben garanti olsun die pil siparişi vermiştim pili değiştiricektim ama piller gelene kadar telefonu sattım.pili değiştirmek gerçekten zor bir iş bu konuda tecrüben yoksa bilen birinin yapması daha iyi olur.yoksa dahada zarar verebilirsin telefona.

iphone un resmi olarak ne zaman geleceği belli değil gelsede öyle bi garanti hakkı verilirmi onuda bilmiyorum.bence ya pili değiştir yada telefonu elinden çıkar çok can sıkıcı bir durum çünkü

O zamanda sattığım kişiyi kazıklamış olucam.. içime sinmez yani.. en temizi yeni pil taktırtmak galiba..
  •  Battery Info - Pil Karşılaştırma

Bu da benim cihazdan... Prizden şarj edince ara sıra ısınma olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batter Capacity : 100% (100/100)
    Battery Voltage : 3958
    Battery Status: Charging
    Battery S/N : SD80347511H1WL
    External Power : Yes - 500mA

NOT: Bu arada cihazi unlock ettigin icin garantisi bitmiş durumda şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronokrator -- 23 Nisan 2008; 2:13:56 >
  • quote:

quote:

şoklama sorunu tam olarak çözüyormu bilmiyorum banada başkası demişti ama ben garanti olsun die pil siparişi vermiştim pili değiştiricektim ama piller gelene kadar telefonu sattım.pili değiştirmek gerçekten zor bir iş bu konuda tecrüben yoksa bilen birinin yapması daha iyi olur.yoksa dahada zarar verebilirsin telefona.

O zamanda sattığım kişiyi kazıklamış olucam.. içime sinmez yani.. en temizi yeni pil taktırtmak galiba..

dostum satarken söliceksin tabiiki pilinin sorunlu olduğunu yoksa dediğin gibi adamı kazıklamak olur.yeni pil taktırırken takan servis bile garanti vermiyor sana sonuçta kapağı zorlayarak söküyorlar ve kalıcı fiziksel zarar olması ihtimali var ve telefonun açıldığıda belli oluyor

• quote:

Benim değerlerim..

Battery Capacity:
    %100

şimdi dikkat ettim; senin pilde Voltaj 3700; son gibi duruor. dierlerinde ie bu değer daha yüksek.

hayıe elekrikten hiç anlamam ama bi mokluk olabilirmi acaba??

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

quote:

Benim değerlerim..

Battery Capacity:
    %100

şimdi dikkat ettim; senin pilde Voltaj 3700; son gibi duruor. dierlerinde ie bu değer daha yüksek.

hayıe elekrikten hiç anlamam ama bi mokluk olabilirmi acaba??

Evet sorun orda bencede.. dönüştürücü alıp prizden şarj etmeyi deniyecem belki 1000mA şarj iyi gelir.. umut dünyası :)

• iphone bu sağı solu belli olmas
  • dostum yine kötü haber vericem ama aynısını bende denedim gittim dönüştürücü aldım ve prizden şarj etmeyi denedim ama nafile yine düzelmemişti
  • arkadaşlar Battery İnfo proğramı sağlıklı çalışmıyor..Bır kaç kez denedım Aqua Battery proğramı ile daha gerçekci şarj ıle bılgıye sahıp oluyorsunuz.Örneğin Aqua Battery ıle %75 gösterılırken kapasıte Battery Info ıle %62 yazar 4 -5 kez denedım bana gercekcı gelen Aqua battery oldu..
  • merhabalar,
    gerçekten çok can sıkıcı bir durum. ama benim aklıma i pod touch pili taktırsan nasıl olur acaba gibi bir sor geldi?
    yani bilkom yetkili servisinden bir i pod touch yedek pili taktırsan nasıl olur uyar mı, hadi uydu diyelim satarlar mı, hadi sattı diyelim takarlar mı ?

ama bence soruşturup denemekte fayda var.

olmadı amazon.com
    veya yurtdışından birınden aldıracaksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: peynirli tombi

merhabalar,
    gerçekten çok can sıkıcı bir durum. ama benim aklıma i pod touch pili taktırsan nasıl olur acaba gibi bir sor geldi?
    yani bilkom yetkili servisinden bir i pod touch yedek pili taktırsan nasıl olur uyar mı, hadi uydu diyelim satarlar mı, hadi sattı diyelim takarlar mı ?

ama bence soruşturup denemekte fayda var.

olmadı amazon.com
    veya yurtdışından birınden aldıracaksın...

Zekice bir çözüm.

Bu arada bu voltaj farkları nedir yav.

Elektronik cihazlar Allah'a emanet valla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.