Şimdi Ara

Battle for Graxia Türkiye Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi oyunlar bugün sizler için Battle for Graxia oyunun tanıtımını yapıcam.Oyunumuz MOBA tarzında bir oyundur.Tamamen Türkçeleştirilmiş olarak karşımıza sunulan bu müthiş oyunda amacımız karşı takımın mabedini yıkmak.Oyun daha yeni açıldığı için 23 farklı özellileri olan karakterler bulunmakta.Ölümsüzler uzaktan hasarcı , yakından hasarcı , tank , destek ve uygulayıcı olarak guruplandırılmıştır.Her hafta 10 ölümsüzü ücretsiz oynayabiliyoruz.

Oyunda diğer MOBA oyunlarına kıyasla inanılmaz çeşitli bir market bulunmakta.Marketten yüzlerce eşyayı kombine ederek kendinize eşşiz bir build yapabilirsiniz.Marketin bu derece detaylı olması gerçekten çok büyük bir artı.

OYUNDA TÜRK ÖLÜMSÜZLER VARR !!!
    Ee oyun Türkçe oldu Türk ölümsüzler olmaz mı ? Tabikiide olur oyundaki ilk Türk ölümsüz Üstat ve kurdu bakır.Rise game bize oyunda daha fazla Türk kökenli ölümsüz olacağını bildiriyor.Gerçekten güzel bir haber.
    Herhangi bir kıyafet veya özellik yerine tamamen sıfır bir karakter Moba oyun tarihinde bir ilk olacak. Bu karakterin ismi ise Üstad.. Üstad karakterinin birde can yoldaşı Kızıl Kurt var onun ismi ise Bakır. Oyunun global sunucularında bile yayınlanan bu Türk ölümsüzü tam bir gözde oldu.
    Üstad ve Kızıl Kurdu Bakır Geliyor!

Battle for Graxia’nın grafiklerine gelecek olursak oyunun kendine özgü görselleri hemen dikkatimizi çekiyor. Özellikle yetenek efeklerinin birbirine karışmaması için oldukça uğraşılmış bunun başarıldığını da söyleyebilirim. Ayrıca oyunun optimizasyonu da mükemmel yani en düşük sistemli bir bilgisayarda bile oynanabilir derecede iyi ayarları var.

Videolu Tanıtım :http://www.youtube.com/watch?v=6whPguiNb9Y

Arkadaşlar bu müthiş oyunu sizde deneyin.
    Site :http://www.risegame.com/battleforgraxia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader0606 -- 24 Şubat 2013; 19:03:24 >

• herkesin kesinlikle denemesi gereken bir oyun diyebilirim.. grubumu kapıp oyunun ilk takımını kurmayı hedefliyorum.

kaldı ki herkesin bildiği gibi gelişen oyun sektörü ile ödüllü turnuvalar düzenlenmeye başlandı. dolayısı ile ilerleyen zamanlarda BFG yi de önemli turnuvalar içerisinde görmek mümkün olabilecektir.
    aşırı derecede parlak göz alıcı renklere sahip olmasa da bu olay bile aslında diğer oyunlardan biraz daha farklı görünmesine neden oluyor.. moba adı altında moba felsefesini bırakmış arcade tarzına yönelmiş oyunlardan daha güzel ve bol aksiyonlu bir oyun açıkçası.. denedim ve beğendim..

oyunun hızlı yapısı bir anda herşeyin tersine dönmesini sağlayabiliyor.. heyecanlı.. kuvvetli bir support desteğine sahip oyun içi görevde olan uzmanlarla 1 e 1 iletişim halinde olmak. hatta oyun oynayabilmek gerçekten çok keyif verici..

düşük boyutu ve ideal sistem gereksinimleri, geliştirilebilir görsellik ve fizik motoru ile farklı bir yapı sunan oyun..

severek oynuyoruz

Serdar Akgüneş

• dota bile değil bildiğin lolün çakması olmuş bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.