Kocaman şirket bunun planını programını önceden yapmıştır kur sabit mi değil mi hesabı kitabı yapılmıştır zaten karar veremedi böyle bişey olabilir mi bakkal işleten adam bile neyi ne kadar nasıl alacağının planını yapar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (22. sayfa)
-
-
Bu iş microsoft itelemesi ile oluyorsa microsoft içinde bile 2 ayrı fiyatlandırma var. Office 365 için aylık ücret ABD'de 7 Dolar türkiyede 95TL , fakat gamepass PC için ABD'de 10 dolar Türkiye'de 30 TL. Aynı microft kendi ürünlerinde bile sabit bir kuru yok. Gamepass deki gibi bir ücret getirirse mucize ötesi bişi olur 45 TL falan olur aylık wow. Öte yandan office 365deki gibi bir fiyat ile gelirse 170 TL civarina gelir Wow ki hiçbir işe yaramaz.
-
Güncel kurdan olmayacak özel fiyatlandırma yapılacak şu olur bu olur demek zor ama TR özel fiyat olacak onun dışında TL ile satışın hiçbir anlamı olmadığını bu adamlarda biliyor az sabredin nasıl olsa öğrenicez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şeye razıyım ama bir an önce düzeltsinler şu fiyatlandırmayı. Çıldıracağım sabah 6'dan beri bekliyorum hala Euro var. Heyecan yaptırıyorlar adama.
-
Yapar mı yapabilir sonuçta 13 euro dan ucuza gelir ama kötü olur üzer tabi 50 ile 100 tl arası olacağına inanıyorum ben
Bence fiyatlarda kesinlikle bir indirim olacak
-
O blizzardı activision almadan önceydi. şimdi stajyer seviyesinde developer çalıştırıyor adamlar. gerisini sen düşün işte.
Blizzard üzerinde microsoft etkisi var ise planı programı yapılmıştır ama activision kararları veriyorsa . arkadaşların yazdığı gibi muhtemelen hangi kurdan çevirsek diye tartışıyorlardır
-
Ben sanmıyorum ne olursa olsun büyük şirket
tabi mutlaka öylede işte makara yapıyoruz
-
😁👍
Origin Euro'dan TL kuruna geçiş yaptığında şöyle bir yol izledi. 1 yılı 100 Dolar olan EA Play Pro o zamanlar 900 TL oluyordu ve TL kuru gelince 900 TL olarak bıraktılar hatta hatırlayan vardır TL'nin ne yararı oldu denildi . Şimdi ise 100 dolar 1500 Liraya denk ama Origin hala 900 TL'den satıyor. Gerçi Blizzard oyunları da çok uzun ömürlü olduğu için belki daha farklı yol izlenir. EA her sene bi oyunu güncel kurdan çıkarıp öyle tutuyor.
Neyse kafam karıştı . Bekleyelim görüldü .
-
Olay hesaplayamamak değil sadece kaçtan hesaplamaları gerektiğii konusunda karar verememişler olabilir. Sonuçta adamlar yola para kazanmaya çıkmışlar, biz onların babasının oğlu değiliz.
-
10'dan hesaplar bunlar, daha düşükten hesaplayacaklarını sanmıyorum.
-
Kur degisti diye trolleyesim geldi ama cok srfszlk kendime yakistiramadim :(
Ben de aynı fikirdeyim muhtemelen 1$ : 9.99 TL olabilir. Yani bunu baz alabilirler..
-
https://www.youtube.com/watch?v=Yan9WilVmEg&feature=youtu.be
Konu istatistiklerini tarihe geçirelim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Mayıs 2022; 17:42:42 >
-
Fiyat tabii değişecek yoksa bu olayın bir anlamı olmaz. Biraz mantık..
-
blizziard kuru 16 dan alinca turk oyuncular ve blizziard
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox , Gamepass'e Blizzard oyunlarını getirecek bunu biliyoruz. Gamepass PC ve Xbox'ta da varsa eğer PC fiyatlandırması Xbox ile paralel olur diye düşünüyorum. Mesela Overwatch'ta 50 lootbox 162 TL ama PC'de 40 Euro . Eğer Xbox ile aynı tutulursa fiyat çok iyi olur.
50 adet Overwatch Lootbox fiyatları
Battle Net : 40 Euro
PS TR : 190 TL
XBOX TR : 163 TL
Ben burda Battle Netin ayağına sıkacağını düşünmüyorum. TR kitlesi kazanmak için saçma sapan fiyatlandırmaya gidilmez. Doları ya Xboxla paralel tutarlar yada Doları 5 TL yaparlar.
Çok umutluyum çünkü RUSYA hesabı açıp 350 liralık CODu 120 TLye aldığımızı bilirim. Hele Xbox TR'ye yaptıkları fiyatlandırma da ortadayken ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=Zx3QEo8LyP8&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X