Hocam Apple yanlış bir örnek her ürün için ayrı masraf yapıyorlar. Her bir kullanıcı için ayrı ayrı oyun yapmıyor adamlar bu yüzden sürümden kazanmak çok daha kolay. Örneğin bizim arkadaş grubumuzdan sadece 1 kişi aktif olarak wow oynuyor ama 100-120 lira bandına kadar çekerler ise 7-8 kişi daha başlayacak. adam 12 euro kazanmak yerine o noktada 28-36 euro kazanmaya başlayacak. |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (21. sayfa)
-
-
Vanilla dan beri oynardım cataclysm de dahil.Sonra abonelik fiyatları uçtu bıraktim tabi.Eskiden dolar olarak alıyodu ödemeyi 27 lira mı ne ödüyoduk.Eğer 70-80 civari olursa tekrar dönücem.WoW tadı başka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen ısrarla güncel kur gelmez diye savunuyordum ama bu saate kadar TL ye geçiş yapılmasını bırak. hiç bir şekilde fiyat açıklamadılar.
hayır sen önceden fiyatı açıkla tekrar başlayacak olan adam ona göre kararını versin . sonra geçiş yapacağın tarihi belirlersin . Yani koca acti blizzard "eyyy türk halkı size bu fiyatlardan wow satacağız şu tarihten sonra geçiş olacak diyemiyor" bu sebeple hiç bir açıklama yapmamış olmaları da bana güncel kurdan yapacaklarını düşündürtmeye başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 5 Mayıs 2022; 16:53:48 > -
Açıklamalardan yerel fiyatlandırma olmayacağı anlaşılıyor. Bu durumda yerel para birimi ile ödemenin ne mantığı var çözemedim. Ayrıca bizim gibi kurların sürekli değiştiği bir ülkenin fiyatlarını nasıl sürekli güncel kura göre ayarlayacaklar?
Arjantin ve rusyada yapıyor
bugün 19:00 da gelır herhalde tl güncellemesi
-
işte kuru 15 den hesaplar kur 18 de olsa gene sabit tutar. 20 olunca da 17 den sabit tutar veya tutmaz.
-
Elin gavurundan ne beklersin
100 tl psikolojik sınır olur. 99,99 deseler bence herkes mutlu olur, daha altına da hayır demeyiz ama gerçekçi olmak lazım.
-
Ya olm kur gelirse heyecanliyodum steamden cok battle.nette aktifim oyun felan alamiyorum hots bagimlisi hearthstone pyuncusu ve cod warzone oynuyodum bu yaz yeni pc ye gecip alabilirsem onun yaninda overwatch cod cold war felan da alcaktim ne cenabetim arkadas
iyide diyelim seçime kadar 15-16 bandında sabit gitti.
Seçimde AKP giderse 2 ila 4 TL lik düşüş beklentisi yüksek o zaman ne olacak ?
-
Az önce ben de yazdım. Adamın ilk cevabı "dünden beri bu konu hakkında Türklerden çok yoğun mesaj alıyoruz" oldu. Ciddiye alsınlar diye birçok Türk sırf bunun için uyumadı bile yazdım. (Belki Türklerin sinirlendiğinde nasıl olduklarını biliyorlardır diye düşünerekten :)
Adam "çok üzgünüz, gün içerisinde aktif olacak" dedi. Tabi gelip de güncel kurdan olursa yine çok sinirleneceğiz sonuç olarak
-
Akşam 8'de gelmezse daha da bakmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım netleştirdiğimiz tek şey bugün gün içerisinde olacağı..
Bundan sonrası neyi nasıl fiyatlandıracaklarıyla ilgili...
Umarım yüzümüz güler^.^
-
Blizzard'da çaycı emmioğlu var.
Ayda 9,99 hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 5 Mayıs 2022; 17:10:33 > -
bu ülkede hiç bir zaman döviz uzun vade de düşmedi. !
9 dan 18 oldu ama bak şimdi 14-15 diyebilirsiniz. 18 i gördüyse kesin olur. tarihte ben daha görmedim. 2013 de de 1,7 TL idi o seviyeye kadar düşer mi ? hayal dimi ? düşse ne iyi olur ?
belki de 2030 yılında 14 e düşse keşke diyeceğiz ?
-
Beyler size neden 1 gün sonraya aldıklarını söyliyim. Bu herifler TL yi kaçtan sabitleyeceklerine bir türlü karar veremedikleri için mecburen zaman kazanmak adına erteleme yoluna gittiler. Kim bilir belki ucuzdan sabitlerler yüzümüz güler ama bunu öğrenmek için biraz daha bekleyeceğiz.
-
En azından gün içine dair onay almış olduk. Şimdi hangi pozisyona yatıracakları önemli
-
Benzer durum Apple'da da yaşandı. Kur düzenlemesi için Apple Store'u uzun saatler kapalı tuttular.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X