Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı başka ticket gönderipte yanıt alan benim attığım yaklaşık olarak 1 saat önce idi.

Daha günceli var mıdır (:

• yeni para birimi gelince 4 rakama kadar para birimi destekliyecek örneğin arjantin battlenetinde bile 1500-2500 para birimleriyle satış mevcut bizede aynı sistem gelecek o kadar

• mczaga kullanıcısına yanıt

250€ kart ile ödediğiniz maximum bakiye şuanda, token olarak bozdurduğunuzda 300'e kadar çıkıyor bakalım çevirsinler göreceğiz rakamı Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi
  • ne zaman gelir diye sordum tekrar bu cevabı attılar

Dear özkan,

Issue ID: #81823717

Your ticket has received the following response:

Greetings Özkan,

I'm Game Master Irmerenir and today I'll be addressing your situation.

First, I'd like to thank you for getting in touch with us and for waiting on an answer on our behalf.

Without further ado, what I could gather by reading what you wrote us, is that you're wondering when the new currency will become available for you to use.

In this case, I can honestly understand your situation here and why you decided to contact Customer Support in this regard.

I took another look at this for you and, in this case, I've found that as mentioned before this new currency should be available during this day so I'd recommend that you wait until the end of the day as it will become available. ^^

Feel free to reach out to us if you ever need to in the future.

Have a great day! Stay safe, Özkan. ☼

With a virtual hug,

Game Master Irmerenir

Customer Service

Blizzard Entertainment

Click here to review and resolve your ticket. If you continue to experience issues, you can respond to your ticket with additional information.

If you do not resolve the ticket or provide an additional response within one week, we will resolve the ticket automatically and you'll receive a final update via email.

Regards,

Blizzard Supporthttps://blizzard.com/support

• Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi
  • urf kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queloon -- 5 Mayıs 2022; 16:8:54 >
  • karlı havada beyaz forma giyen sivassporlular tadında bir font

• ne biliyim bea kopyala yapıştır yaptım direk

• ozkanbycn O kullanıcısına yanıt

Kısacası: "Bugün içinde olacak" demiş.

Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Mayıs 2022; 16:12:56 >

Gün sonuna kadar geleceğini beyan etmişler..

Sanırım bugün belli olur, olsun, olmalı..

• buna gümledim

• Norway34Tr kullanıcısına yanıt

be ,should, must, have to 2 gündür bunu bekliyom uyku uyumadım ya

Valla bende hastalandım

yani bir şey yapacaklar madem de mesela de ki; "1 hafta içerisinde bu sisteme geçeceğiz" Bizde baştan ona göre kafamızı hazırlayalım.

• Kardeşim istersen saçmalama

• Her geçen saat, güncel kurun bizi beklediğini daha fazla düşünmeye başlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kurnaz işletmeler gibi doları 20 tl avroyu da 23 tl den almasın bunlar da...

• UMARIM YANILIRIM,

Arsız Blizzard, 12 Euro alıyor örneğin Game time için.

veya 60 lı HS kart pack i için sanırım 69 Euro civarında birşey alıyor.

69 € 1000 TL yapar tahmini ki adamlar oyunları da artık bu fiyatlardan satıyorlar.

şimdi diablo nun yenisi çıkti diyelim. global satacak adamlar bunları herkesten 50-60 euro kazanma peşinde olan bi firma gelip sana bana 200 e 300 e bu oyunu bırakmazlar bence. 15 - 20 € bandında birşey cıkıyor bu blizard oyunun üzerinden 6-7 sene geçmesine rağmen hala bazı oyunları 9 a 10 a satıyor zaten. sanmıyorum ama inşallah yanılırım.

yani günün sonunda hiçbir şirket pay to win değilse şayet sen oyun oynayabil diye 12 euro kazanacakken 3-4 euro kazanabileceğini sanmıyorum. kendi fikrim. 15 e 16 ya sabitlenip euro artışlarından etkilenmemek koşuluyla satılabilir. apple de türkiyede deli gibi satıyor ama güncel kur neyse o.

• Gün sonunda (bugün) "büyük ihtimalle" güncel döviz kurundan çevrilmiş olarak göreceğiz ve avcumuzu yalamaya devam edeceğiz.

• işin içine microsoft girdiği için bu kadar çok umutluyuz.

Olm cevirip koyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.