Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
101.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

Bizimkiler haric kimse memnun degil fiyatlandırmadan hahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 6 Mayıs 2022; 2:8:53 >
  • Arkadaşlar ben bakamıyorum da warcraft 3 reforged kaç tl bakabilecek var mı acaba benim için rica etsem?

• 15'den çarparak Blizzard Balance'ı eklemişler.

Zaris@ 299 TRY .

Edit: Rakam değişti düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Mayıs 2022; 13:42:56 >
  • namor N kullanıcısına yanıt

fiyatları anlık değiştirmez sabahta dedim dolar 8 den 10 e cıkana kadar döviz bazdaki firmalar sallamaz baktılar cok cıkıyor 15-16 o zaman % lik bi zam yapıyorlar.

netflix de zam yapıyor ama netflix ülke dışında zam yapmadı bilginiz olsun.

ki

Blizard,

Netflix,

Apple,

Amazon pr,

Spotify,

gibi ülkemizde çok satan çok rağbet gören firmalara göre daha küçük bir firma.

• Sitede hesabınıza girdiğinizde paranız sıfırlanmış görünüyor mu arkadaşlar?

• gold kasmaya devam anlaşılan. fiyatlar beklediğim gibi olmadı artık olmaz da gamepass v.s de gelmez sanmıyorum.

işine yarayan vardır mutlaka ama bana göre hala pahalı.

• Battle.net Türk Lirası Desteği GeldiBilal Tekinyoutube
    acun kamera arkasında diablo ya küfürleri sayıyor diablo sikerim belanı acun firarda
    https://www.youtube.com/watch?v=KS1oIN6Fq4w

Anlık biz ve ukraynalılar

• Black Hand X kullanıcısına yanıt

evet 13 euro vardı ve şu an hiçbir şey gözükmüyor

• Black Hand X kullanıcısına yanıt

Yok, eklemişler benimkini. Fakat biraz geç yüklendi

• Aylık gelirim 25bin tl olmasına rağmen günde 1 saat gireceğim oyuna 150 tl vermem. Bunun zenginlik veya fakirlik ile alakası yok.

Ayrıca blizzardı savunan farmerlar boşa seviniyor çünkü gametime satma olayı bitti artık.

Neyse Microsoft olayı tamamen devralana kadar bana wow yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18 yaşımda bilgisayar oyunu oynamak için sanayide işe gireyim bari :DD:DDDDDD:D:D:DD

sizin nesil hesap sormayı, hakkını savunmayı bilmediği için sonuçlarını bizim nesil çekiyor biraz utanın

• Ne anlatıyorsunuz hocam siz :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

Ticket açtım az önce.

• Cellestin C kullanıcısına yanıt

dün aylığına 10 lira veriyordun da bugün 150 oldu demi ? çok mantıklı oyunu bırakmanız nicenizi bu harekete davet ediyoruz

• Zaris kullanıcısına yanıt

299 tl

• sakocuk1234 S kullanıcısına yanıt

Elin yabancısı oyun oynamayı hobi görürken biz lüks ve ulaşılamaz bir araç görmeye başladık. Bunu normalleştirip " PARAN YOKSA OYNAMA " diyenlere öyle sinir oluyorum ki . Neyse susayım

• Yerel fiyatlandırmaya çok diyenlere saldıranların bir çoğunun forumdaki balance/token satıcıları olduğuna adım gibi eminim. Adamları ekmek teknesi gitti.

• mczaga kullanıcısına yanıt

nasıl 97 euro 828 tl olmuş ? benim 65 euro vardı 1015 tl şuan güncel kurdan çevirmiş

• Çöp Adam kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Fiyata gelince yuh ama ya reforged nasıl bu kadar pahalı olabilir Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

• okuma yazma sahibiysen yazdıklarım gayet açık. yavşak yavşak "sen ne anlatıyorsun ya" diyeceğine adam akıllı oku.

"Sen bi Xboxın sunduğu Blizzard fiyatlandırmalarına bak öyle konuş derim ." nerede özel fiyat? Aynı oyun şuan tüm platformlarda 600 TL.

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldiwww.xbox.com
    Call of Duty®: Vanguard - Cross-Gen Paketi ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/call-of-duty-vanguard-cross-gen-paketi/9pdpd158glkd

hangi oyunun fiyatın ve lootbox'ın dan bahsediyorsun bilmiyorum. büyük ihtimal WoW falandır oynamıyorum ama kanıtlarla atarsan buraya bir bakalım. fiyatlandırmalar yeni sonuçta. platformlar arası uçurum olacağını düşünmüyorum. yakın zamanda hepsinde aynı fiyatlar oturur.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.