Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1422. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de geç farkettim bu silahı ,ateş ederken çıkan o patlama sesi efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martini Henry, düşman yakınsa tek atışta götürüyor. Diğer türlü bayağı bir can eksiltiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 13 Kasım 2019; 17:43:20 >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Konsolda olur anca, PC olsa çokdan kevgire dönmüştü.
    Konsolda Tv'de oynayan kolsuz çok.

• Özellikle uçaklara ve air shiplere karşı Lmg Burton, 2. modda etkili

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Hocam sweet spot olayını duydunuz mu bilmiyorum ama 30-80 metrelik yakın atışlarda martini henry tek atışta alır, mesela m1917 enfield 100-150 metre arası tekte alır, buna göre kendiniz ayarlayıp haritaya göre silahı seçmek gerekiyor.
    Belli mesafeler arasında tüm sniper silahlar tekte alabilir, bunu çoğu kişi biliyordur ama yeni başlayanlar varsa belki bilmiyorlardır diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 14 Kasım 2019; 11:5:41 >
  • Bf 1 hala aktif mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky s

Bf 1 hala aktif mi.
    Havalar soğudu hocam, insanlar eve kapandı, serverler canlandı birden. 24 saat boyunca bulabilirsiniz dolu serverler.

Fakat hileciler de çoğaldı doğal olarak. Temiz server bulmak imkansız hale geldi. Güncelleme gelmedi oyuna hala.
  • 4,99 euro oldu oyun alsam mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky s

Bf 1 hala aktif mi.
    V aldım ama 1 ideki güzelliği bulamadım. Onunda yeri ayrı ama 1 efsaneymiş. Fırsat buldukça giriyorum 1'e.
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Ya geçen yükleyip baktım Serverlar boş operasyonda zor oyun buluyorsun bf 5 in en büyük hatası operasyonu bf1 deki gibi olmaması 3 ordu behemothlar flan. Bf 1 de güçsüz takımın bi şansı oluyor kazanabiliyordu bf5 te böyle birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Serverda admin varsa yerine göre takımları esitliyorsa ki bu olay genelde özel serverlarda oluyor, o zaman hakikaten Battlefield 1 efsane oluyor, tadından yenmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu oyunun 30tl olan normal versiyonunu alacağım bu versiyona dahil haritaların mp'de sunucu doluluk oranı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 27 Kasım 2019; 13:25:50 >
  • Tekrar Bf1 oynamaya başladım çünkü Dünya'da ne kadar oyun var hepsinde hileci kaynıyor arkadaş. Yok yani, hilesiz oyun yok piyasada. Ben de tekrar sevdiğim oyun olan Bf1'e döndüm. Mühendisler falan yeni bir yazılım icat etsin de hile konusu bitsin artık, mouse kırmaktan bıktım artık.
  • Bu oyun pahalıyken iyiydi, ucuzlayınca hileciler de çoğaldı.

Kimse kusura bakmasın da en çok hileyi Türk veletler yapıyor, onların yerine biz utanıyoz
  • oyunu yeni aldım ama bazı silahlar kapalı hikaye silahları sanırım bütün hikayeyi bitirince mi açılıyor onlar ve açıldığı zaman kullanabiliyor muyum yoksa 200 300 paraya mı almam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikekmekyedim

oyunu yeni aldım ama bazı silahlar kapalı hikaye silahları sanırım bütün hikayeyi bitirince mi açılıyor onlar ve açıldığı zaman kullanabiliyor muyum yoksa 200 300 paraya mı almam gerekiyor
    bazı silahlar oyun parasıyla açılıyor bazıları için ise ek paket oyunları gerekiyordu sanırım.
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    4 dolara access aliyorlar bf3 den tut bf5'e kadar tüm bf serisi var adam hepsinden ban yiyor sonra hooop yeniden 4 dolara başka hesap aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 7 Aralık 2019; 0:41:29 >
  • Bende V aldim ama 1 cok daha eglenceli

• Yabancılar da ağlıyor oyunda çünkü hangi servere girerseniz girin büyük bir ihtimal hileci mevcut. Hesap alımının kolaylığı yüzünden hileciler çok. Bu oyun pahalıyken daha zevkliydi o yüzden.

Bizim milletin hile sevdası yüzünden ismimiz çıkmış. Adamlar kebab diyerek küfür ediyor hilecilere. Bir tanesi de çıkmış Türkçe küfür ediyor karşılık olarak, tabii devam ediyor açıkça hile yaparak. Ulan maden rahatsızsın milliyetine küfür edilmesine niye hileyle oynamaya devam edersin, bu ne arsızlıktır.

İşte bu yüzden ucuzlamasına üzülmüştüm bu oyunun. Pahalı olması ne iyisiydi, en azından hile yapan insan sayısı az idi.

Şu oyuna alternatif bulamadım çünkü çok zevkli bu oyun, gelecek yıllarda daha iyisi çıkasıya kadar devam ederim.
  • 
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.