Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1423. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Battlefield 1 oyununu bırakıyorum. 2013 yapımı Battlefield 4'e başlayacağım tekrardan. Çünkü BF1'de serverler hileciler tarafından işgal edilmiş adeta ve DICE bu konuda hiçbir şey yapmıyor.
  • EA'in bu kadar hileciyi banlamayarak tek derdi BF5 satmaktır. Özel serverlarda hileci yok, resmi serverların neredeyse tamamı hileci dolu. 10 serverin 9'unda hileci var, bu nasıl bir saçmalıktır?
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    BF5'te oyuncu az olduğundan insanların BF1'i bırakıp BF5'e geçmesini istiyor DICE. Bu yüzden oyun hileden geçilmiyor.
  • Şu konuyu EA açtı:
    Battlefield Forums
    [Megathread] Battlefield 1 and Cheating Discussion - Page 4
    https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/194733/megathread-battlefield-1-and-cheating-discussion/p4

4 sayfa olmuş. Eylem yok. Güncelleme gelmezse hile aynen, hatta artarak devam eder. Oyuna izleyici olarak girip hilecilerin amansızca mücadelesini izleriz artık.

• Biraz hileciler yüzünden bf5 oynayayım dedim bf1 ile karşılaştırınca eğlence açısından hakikaten berbat bir oyun. Özellikle atışlar vs çok yavaş full animasyon, şu Bf1de saçma şekilde hileciler olmasa yüzüne bile bakılmayacak oyun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    sweet spot olayida yok sniper oynamak hiç zevk vermiyor
  • Aynen o da yok bf1 kadar hiçbir zaman olamayacak ama bu hilecilere çözüm bulunmadığı sürece bf1in de işi zor

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    dün adam 80 level olmuş hileci eğer oyundan kendi isteğiyle çıkmadiysa ban yedi ( umarim ban yemiştir ) niye bu kadar geç çalişiyor anlamıyorum bu ceza sistemi her maç fix 15-20 kişi reportluyordur adami
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

dün adam 80 level olmuş hileci eğer oyundan kendi isteğiyle çıkmadiysa ban yedi ( umarim ban yemiştir ) niye bu kadar geç çalişiyor anlamıyorum bu ceza sistemi her maç fix 15-20 kişi reportluyordur adami
    Ben dediğim gibi EA'in artık bu konuda kasıtlı davrandığını düşünmeye başladım hadi report olayını geçtim lmg ile adam tak tak herkese headshot atıp alıyor onun otomatik banlanmasi lazım onu da yapmıyor

• Oyunda oyuncu durumu nedir? Serverlar dolu mu?
  • Özledik be

• Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

Xbox One S ile oynuyorum, bu ağ grafiğini yorumlayabilecek biri var mı ?
    Fps drop ve aşırı takılma, yavaşlama yaşıyorum, belki çözümünü bilen vardır diye bir umut paylaşıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmytm -- 31 Aralık 2019; 11:59:49 >
  • Harika tema müziği, tam efsane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Bugün Battlefield 1 oyununu bırakıyorum. 2013 yapımı Battlefield 4'e başlayacağım tekrardan. Çünkü BF1'de serverler hileciler tarafından işgal edilmiş adeta ve DICE bu konuda hiçbir şey yapmıyor.
    ben de yeni sistem şerefine tekrar bf4 indiriyorum hocam, ekle istersen oynayalım birlikte. 38 saatim var oyunda :3
    id: yicip
  • BF1 en ucuz hangi yolla alabiliriz? 2 senedir pc camiasına uzak kaldım, en ucuz gameoloji gibi bi sitede var 20 lira, alayım mı önerir misiniz?
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 lira gibi fiyatlarla satılan yerler genelde çalıntı origin hesabı ile oluyor, size verilecek hesap yine sizin elinizden de uçabilir, uçmayadabilir şansa kalmış. Şu anda origin üzerinde battlefield 1 revolution 8 euro civarı, bir ara 5 euroya düştüğü de oldu, karar sizin ama açıkçası 30 lira daha verip garantili oynamak varken 20 liraya tehlikeye girmeyin derim. Birde hesabınızda 2 aşamalı korumayı aktif etmeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Hocam 20 lira gibi fiyatlarla satılan yerler genelde çalıntı origin hesabı ile oluyor, size verilecek hesap yine sizin elinizden de uçabilir, uçmayadabilir şansa kalmış. Şu anda origin üzerinde battlefield 1 revolution 8 euro civarı, bir ara 5 euroya düştüğü de oldu, karar sizin ama açıkçası 30 lira daha verip garantili oynamak varken 20 liraya tehlikeye girmeyin derim. Birde hesabınızda 2 aşamalı korumayı aktif etmeyi unutmayın.
    Aynen haklısınız hocam, detaylarda gördüm sonradan origin hesabı şeklinde satılıyormuş. Ben alıp kendi kütüphaneme ekleyemedikten sonra ne anladım o işten :)
    5 eur şu an standart versiyonu, bakalım ayın 5'inde kart ekstresi kesilsin alırım öyleyse.
  • Yarın güncelleme geliyor, hilecilerin çoğu kaybolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Yarın güncelleme geliyor, hilecilerin çoğu kaybolur.
    Yarın geri dönüş yapacağım BF1'e öyleyse. BF1'i hileciler yüzünden bırakıp BF4'e geçmiştim, fakat BF1'in atmosferini çok özlemişim.. BF1'in ne kadar güzel bir oyun olduğunu başka oyunlara dalınca daha iyi fark ettim. Umarım hileci konusuna çözüm olacak yarın saat 09:00 (UTC)'da yapılacak güncelleme...
  • Arkadaşlar daha önce yazdım fakat kimse dikkate almadı Fetih Bölümünde çok oynuyorsanız bu serverda değil hileci bulmak kurallara uymayanı bile atıyorlar, sürekli adminler var.
    http://alliancemultigaming.com/ adamların kendi siteleri bile var sadece serverlarını ayakta tutmak için sürekli destek alıyorlar.

Ben sadece bu serverda oynuyorum, ve gerçekten prof oyuncular var, hile asla görmek istemiyorsanız bu serverdan çıkmayın derim :)
  • 
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.