Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1424. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.007
Cevap
154
Favori
718.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14221423142414251426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiddeN_Ra

Arkadaşlar daha önce yazdım fakat kimse dikkate almadı Fetih Bölümünde çok oynuyorsanız bu serverda değil hileci bulmak kurallara uymayanı bile atıyorlar, sürekli adminler var.
    http://alliancemultigaming.com/ adamların kendi siteleri bile var sadece serverlarını ayakta tutmak için sürekli destek alıyorlar.

Ben sadece bu serverda oynuyorum, ve gerçekten prof oyuncular var, hile asla görmek istemiyorsanız bu serverdan çıkmayın derim :)
    Serveri nasıl buluyoruz hocam oyunda?

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Oyuna download geldimi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyunda hileciler ve aktiflik durumu nasıl 71TL ye almaya değer mi ?
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    daha ucuza bulursun hocam 25 liraya düşmüştü yılbaşı indirimlerinde.
  • hocam benim alacağım bf1 revolution versiyonu originde dün 10€ ydu ama kaçırdık mecbur 6TL fazla verip ****dan alıyım diyorum??
  • arkadaşlar oynucak adam bulamıyorum. Siz nasıl oynuyorsunuz önerebileceğiniz dolu aktif bir server var mı acaba ?_
  • Oyunda bugün çok ciddi kasmalar- shutterlar yaşanıyor, sizde de durum aynı mı acaba?
  • Oyunu tekrar bırakıyorum beyler, bugün oynadığım bir oyunda karşı takımda 5 kişi hile kullanıyordu, bizim takımdan iki kişi hile kullanıyordu, cheaters vs cheaters durumu oluştu, yakında hile kullanmayı dövecekler bu oyunda, peynir ekmek gibi dağıtıyorlar mı hile programlarını anlamadım. 150 levellik adamlar bile kullanıyor. Hile olmayan oyun elbette yok biliyorum, fakat report sistemi var en azından be. BF5'e yönelsinler diye mi böyle yapıyorlar acaba. Doğrusu BF5 oynamış kişilerin dediklerini göre orada da hileciler var BF1'deki kadar yoğun olmasa da. Ban politikası iyi değil DICE'ın, DICE'ın oyunları bu yüzden alınmaz bence, BF1'i bırakıyorum tekrar, güya zevk alacaz diye giriyoruz oyuna kafayı yedirtecekler. DICE gerekirse aylık ödemeli yapsın şu oyunu, her ay 5 Euro ödemeye razıyım, yeter ki hile konusuna çözüm getirsin. Ama olmayacak iş, bu oyunun fanları DICE'a mail atmışlar defalarca, o kadar maile rağmen ilgilenmedilerse ne zaman ilgilenirler, hile konusunda umut bağlamayın yani.

Kütüphanemdeki hiçbir oyun bunun kadar tat vermiyor ama bırakacağım gene de, bu kadar güzel atmosfere sahip oyunu bitirdiler. Gerçekten bitirdiler, kış mevsimindeyiz ve oyun dünyası en yoğun dönemini kış mevsiminde yaşıyor malumunuz, fakat modların çoğu bomboş, genellikle operation mode ve team deathmatch mode'u oynanıyor, saatine göre o modlardan bile full çekmediği oluyor. Oyun 5 Euro'ya kadar ucuzladığı halde niçin oyuncular kaçtı düşünün artık, hilecilere bir şey yapılmadığı için başka oyunlara yöneliyor, şahsen ben de bugün kesin bırakıyorum.

• Oyunda normal oynarken hiçbir sıkıntı yok ama sinematik görüntülerde takılıyormuş gibi hissiyat veriyor akıcılık yok neden yapar? harekat modundaki ara sahnelerde veya operasyon da yüklemeden sonra açılan ilk sinematik görüntüde bu durumu yaşıyorum. Eski sistemde bir sıkıntı yoktu pc güncelledim ekran kartını değiştirmedim aynı ekran kartını kullanıyorum.

• O sorun genel anlamda var oyundan kaynaklı ne yazık ki.
  • bf 1 ve 5 arasında kalmıştım zaman geçirmelik hikaye ve multi için internette herkes bf 1 övüp bf 5'e sövüyordu. bf 1 için serverler hala full çekiyor diyorlar. bf 1 aldım umarım memnun kalırım şuan iniyor
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    BF5 oynuyordum ama haritalar vs ne kadar güzel olsa da bir türlü ısınamamıştım, BF1 daha çok sarmıştı sırf sunucular dolu diye BF5 oynuyorum ama sunucu kısmına bakarsanız BF4’ün bile sunucuları dolu oynuyorum arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar ,arkadşlar oyuna biraz geç de ols başladım ve daha önce oynamadığıma pişmanım .Oyunu çok beğendim. Ps4 platformunda devamlı oynayan arkadaşlar varsa katılmak isterim.Ayrıca discord kanalı baktım bulamadım bildiğiniz bir kanal var mı?
  • Merhabalar. Uzun süredir BF 1 oynuyorum fakat şimdi Revolution paketini alacağım DurmaPlay uzerinden. Redeem Code giris bölümünden ekledigim zaman sıkıntı yaşarmıyım. Yani Revolution paketi ana oyunu da içeriyor sonuç olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruaF1912

daha ucuza bulursun hocam 25 liraya düşmüştü yılbaşı indirimlerinde.
    internetten alabilcegimiz güvenilir bir yer var mı? şöyle premiumla beraber 100 tl civarına çözsek temiz olur ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    hocam oyunda malesef server başına en az 2,3 tane hileci düşüyor,paran ile kanser oluyorsun,şuan almanı tavsiye etmem,hileli adamı bf4 deki gibi vote kick vs atma olayıda yok,her türlü kanser olursun ve bende oluyordum BF5 geçene kadar
  • quote:

hocam oyunda malesef server başına en az 2,3 tane hileci düşüyor,paran ile kanser oluyorsun,şuan almanı tavsiye etmem,hileli adamı bf4 deki gibi vote kick vs atma olayıda yok,her türlü kanser olursun ve bende oluyordum BF5 geçene kadar
    Yapma ya :( votekick olayını niye kaldırır ki insan... Hocam bf5 için olumlu yorumlar okumadım ya, insanlar bf3,4 gibi bütünleşmemiş sanırım oyunla. Hardline demo sürümünü oynamıştım acaba onun serverları dolu mudur

hardline'da durum daha kötü hocam oynuyan yok diye biliyorum BF4 alabilirsin hala çok fazla oynuyanı var,BF V'de en çok eksi olarak bahsediceğim yönleri auto balance yok yani senin takımın 15 kişiyse karşı takımda 30 kişi olabiliyor,ve Çinli oyuncular diyebilirim.Çinde Battlefield yasak olduğundan adamlar vpn ile almanya,sunucularına bağlanıyorlar haliyle yüksek pingli adamı vurmakda imkansızlaşıyor,ha birde netcode sıkıntısı var :D,örnek duvarın üstünden atladın nasıl olsa duvar var arkamda adam vuramaz diyorsun ama o da ne ! 1 saniye sonra ölmüşsün oysaki duvarın arkasındaydın:)
  • quote:

hardline'da durum daha kötü hocam oynuyan yok diye biliyorum BF4 alabilirsin hala çok fazla oynuyanı var,BF V'de en çok eksi olarak bahsediceğim yönleri auto balance yok yani senin takımın 15 kişiyse karşı takımda 30 kişi olabiliyor,ve Çinli oyuncular diyebilirim.Çinde Battlefield yasak olduğundan adamlar vpn ile almanya,sunucularına bağlanıyorlar haliyle yüksek pingli adamı vurmakda imkansızlaşıyor,ha birde netcode sıkıntısı var :D,örnek duvarın üstünden atladın nasıl olsa duvar var arkamda adam vuramaz diyorsun ama o da ne ! 1 saniye sonra ölmüşsün oysaki duvarın arkasındaydın:)
    hocam zaten bf4 oynuyorum şu an, 4-5 yıl önce oynamıştım en son yeniden bi giriyim dedim 2 gün önce de işte hardcore server az olunca yeni serilerden mi alsam diye düşündüm :( ama dediklerine göre iki oyun da bi bf4 etmiyor şu an gözümde

BF V oynuyorum şuan fakat BF 4 kadar değil,BF V renk paleti alışılabilmiş battlefield serilerindeki gibi bir palet değil çok canlımsı ağaçlar olsun yerler olsun,haliyle insan gözünü yoruyor o karanlık havadan çok uzak bir oyun olmuş BFV.BF4 de dediğiniz gibi hardcore server az,locker,metro takılıyorum canım sıkılınca :)
  • 
Sayfa: önceki 14221423142414251426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.