Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1426. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14241425142614271428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet origin çöktü sanırım ben de online olamıyorum
  • Beraber oynayabilmek için kullanıcı isimlerinizi buradan paylaşabilir misiniz, ya da beni ekler misiniz battlefield 1 kullanıcı adım anatolialeopard
  • marcio_nobre M kullanıcısına yanıt
    EA serverları sabahtan bu yana gidik ondan online olamıyor herkes.Reddit ve Twitter da millet isyan etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcio_nobre

1 saattir online olamıyorum başka sıkıntı yaşayan var mı?
    hala sıkıntı devam ediyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA serverleri DDOS saldırıları altındaymış, EA'daki tüm oyunların serverlerinde o yüzden bağlantı kopmaları yaşanıyor. Bir çok oyuncu buna inanmamış yorumlarda gördüğüm kadarıyla, karantina sürecinde tüm Dünya eve kapanınca serverler aktiflik rekorları kırınca sunucuların dayanamadığı yönündeki inanışlar mevcut. Bilmiyorum hangisi doğru. Milyon dolarlık şirketin durumu içler acısı hangisi doğru olursa olsun.
  • Arkadaşlar PS4 te haftalık madalyayı aynı hafta tekrar kazanmak mümkün müdür ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu oyundan hiçbirşey alamadım arkadaşlar. Çöldeki treni imha etme görevini geçtim fakat ondan sonra hangi bölüm geliyor çözemedim. İnsan 1-2-3-4 diye alt alta ayırır. 1 e basıyorum içinden 4 bölüm daha çıkıyor. Yarımcı olacak varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Ben bu oyundan hiçbirşey alamadım arkadaşlar. Çöldeki treni imha etme görevini geçtim fakat ondan sonra hangi bölüm geliyor çözemedim. İnsan 1-2-3-4 diye alt alta ayırır. 1 e basıyorum içinden 4 bölüm daha çıkıyor. Yarımcı olacak varmı?
    hatırladıgım kadarıyla Battlefield 1 in seneryo modu farklı bölüm bölüm değil tarih tarih veya hangi bölgede savaşmak ıstıyorsan o sekilde oynarsın. Adam sana bu bolum den sonra işte şurayı oynayacaksın gibisinden zorunluluk vermiyor. Özgürsün. Hepsi bir birinden bağimsız savaşlar ve hikayerler. tek ortak noktası hepsinin 1.dünya savaşı olması. Oynadıkların zaten belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancess -- 21 Nisan 2020; 3:47:25 >
  • arkadaşlar oyunu almak istiyorum nerden ucuza alabilrim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: an agony

arkadaşlar oyunu almak istiyorum nerden ucuza alabilrim?
    Plati.ru dan alabilirsin 1 dolara. Ama emeil chang olmasına dıkkat et. mail lini değiştirirsen hesap sende kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancess

Plati.ru dan alabilirsin 1 dolara. Ama emeil chang olmasına dıkkat et. mail lini değiştirirsen hesap sende kalır.

Alıntıları Göster
    Hocam illegal bişeye benziyor,
    Ben normal almayı düşünüyeoum

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Hocam illegal bişeye benziyor,
    Ben normal almayı düşünüyeoum

Alıntıları Göster
    valla benım bıldıgım suan dduurrmmaappllaayy var 68 tl. bak ıstersen

Neden boyle yazdım dersen dh reklam algılıyor kapatıyo :)

Bide tiriniti.com var ona bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancess -- 24 Nisan 2020; 17:24:12 >
  • plati.ru'da satılan hesaplar çalınan, hacklenen hesaplar diye biliyorum.
  • selam bayadır oyun oynamıyordum oyunu açtığımda sağ tarafta vurulanların ismi çıkmıyor önceden çıkıyordu

onu nasıl aktif edebiliriz
  • babaeski39 kullanıcısına yanıt
    Options/Gameplay/Basic altında "Kill Log Filter" (8. satır) karşısını "All" yapın.
  • Arkadaşlar bu oyunu guncellemeyle mi mahvettiler bu nasil kasmaktir anlamiyorum her grafik ayariyla denedim ayni sonuc.Eskiden her sey ultrada 60 fps kaymak gibi oynardım islemciye de fazla yüklenmezdi.Bu arada sistemde gtx 1060, i7 6700hq ve 16gb ram var

• Originde normal sürüm 5, premium 10 €

Ne dersiniz alınır mı ? Sayfalardır herkes hileciden oynanmıyor diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar xbox da oyunu oynamaktayım çokta sevdim. Yanlız şöyle bir durum var. Sabah saatlerinde mesela şuan hiç oyuncu bulamıyorum kendi serverlarında. Operasyonlar kısmında da öyle hızlı maç kısmında da. Sonra mesela 11. 30 dan sonra sürekli var sabah 5 e kadar. Bende mi sıkıntı anlayamadım. Diğer topluluk sunucuları kısmında ise offical sw larda 60 olan ping 125-250 arasında oluyor. Oralarda sürekli oyuncu var ama pingden tat alınmıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
    İkinci olarak revolution alsam bu sorunu aşabilirmiyim sizce? Almamı önerirmisiniz? Ne gibi farklar oluşuyor normal oyunla? Teşekkür ederim.

• Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Saat farkından kaynaklanıyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 14241425142614271428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.