Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1425. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14231424142514261427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylar önce bırakmıştım bu oyunu, sebebini yorum yazarak belirtmiştim (özetle: hileci bolluğu). Bugün tekrar başladım. Çünkü bu oyunun atmosferini diğer savaş oyunlarında göremiyorum. Küfür ede de oynucaz artık napalım. Eh be DICE, hile konusunda sıklıkla güncelleme yapsan da mücadele etsen hile uygulaması geliştiricileriyle. Bu oyun için aylık üyelik sistemine geçseler karşı gelmem eğer hilelere karşı aylık veya haftalık güncelleme garantisi verirlerse.

Edit: Oyunu birkaç defa bıraktım. Ocak ayında da oynadım fakat 2 gün sonra sildim, çünkü hile yoğundu. Yani birkaç defa bırakıp tekar başlamışlığım mevcut. Bakalım bugün başladığım süreç nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 23 Mart 2020; 18:26:51 >
  • Oyuna tekrar başladım fakat sürekli oynadığım haritalarda oyuncu kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMTG -- 26 Mart 2020; 11:48:19 >
  • 2 sene önce 150 lvl iken bıraktım bfv 'şe başladım. dün girip oynayım dedim 2 ci pc imde oynayamadım resmen.
  • "Bizim hileciler sizin hilecileri döver" Bu aralar efsane, her takımda mutlaka hileci oluyor, millet karşı takımın hilecileri report edip kendi hilecilerine gaz veriyor, efsane oldu oyun Ah, DICE, ah, ne hale soktun oyunu
  • Ben de dün başladım oyuna, server lara girmeyi tam çözememiştim rastgele aratınca zor server buluyor özellikle team deathmatch de fakat sunucu aratmayı çözdüm şimdi inşallah temiz bir server bulabilirim.

Dün oyunda hileciler vardı, hiç tahmin etmediğin yerden güm diye avlıyorlar ölmekten oyun oynayamıyordum. Bu da doğal olarak çok sinirimi bozdu!

Ayrıca premium pass de sadece silahların kamuflajlarını değiştirebiliyoruz değil mi? Silahları açma gibi bir şansımız yok malesef? bilenler yardımcı olabilir mi tam olarak premium pass nedir?

beraber oynamak isteyenler origin nick im : boccacioo
  • Uzun zamandır oynamıyordum oyunu yeniden yükledim bir girdim oyuna dünya kadar adam oynuıyor server'lar vs. hep dolu şaşırdım vallahi
  • Aynen oyunu 2 senedır oynamıyordum tekrar girdim biraz acemilik çektim. Sanki önceden aldıgım tadı alamıyorum bide bugun gırdıgım serverler da çok hileci vardı. onun haricinde bf5 i 2 ye katlar. bf3 ile bf1 in yeri ben de hep ayrı.
  • sunucu server ları baya bir dolu, pek hileye de rast gelmiyorum görünce başka oyuna geçiyorum. Baya zevkli halen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

sunucu server ları baya bir dolu, pek hileye de rast gelmiyorum görünce başka oyuna geçiyorum. Baya zevkli halen!
    Hileci olmayan server yok şu an
  • Biraz önce oynadığım bir serverde Erdoğan'a, Atatürk'e ve Türkiye'ye küfür ediyorlardı, hakaretler havada uçuyordu. N'oluyo lan diye baktım. Bizim Türklerden biri hile açarak oyuncuları çileden çıkarmış. Daha öncesinde Çin'e yapanları görüyordum Çinli hileciler yüzünden. Kendi aramızda Türk hilecileri yok etmezsek değerlerimize çok laf ederler.
  • Haklısınız her serverda hile kullananlar var hatta bazıları çok bariz tek atışta öldürme kullanırken ki adam elini kolunu sallaya sallaya tek mermi ile herkesi öldürüyor ne banlanıyor ne ceza alıyor ertesi gün aynı şekilde devam ediyor.Birçoğuda lv150 olmasına rağmen wall hack kullanıyor adamlar bunda da profosyonel olmuş öyle duvar arkasında bekleyip vurmuyor seni sürekli güvenli bölgede dolaşıyor arkadan geliyor vs vs keyif alamıyorsunuz.Şerefsizin biri gelip beni vurdu mesela merdivenin altında beklerken spot bile edilmemiştim direk geldi buldu wall hack diyorum bana verdiği cevap pro ses sistemim var duydum seni diyor her yerde bomba patlıyor silah sesinden birşey duyulmuyor adam ayak sesimi duymuş yersen o gürültüde lv150 birde bu.Yani kısacası keyfi kalmadı haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 6 Nisan 2020; 17:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın reddit ve diğer platformlar için ikiyüzer tane kod verecekler. https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/fwaf0v/this_week_in_battlefield_v_april_6_2020/

bugün BFV kodu verecekler. (Twitch/Mixer/FB )

Daha önce verdikleri kodlar:https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/fpfiv3/battlefield_v_best_community_in_the_world_ea_play/

Düzeltme: Amblem koduymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 9 Nisan 2020; 17:3:31 >

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Botlar öyle bi kapar ki 2. Kinguin felaketi yaşanır.
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler aldım ama amblem kodu sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

arkadaşlar oynucak adam bulamıyorum. Siz nasıl oynuyorsunuz önerebileceğiniz dolu aktif bir server var mı acaba ?_
    Çoklu oyuncudan sunucu tarayıcıdan filitreleyip arat bulursun.
  • Beyler bu Manga tamiri nedir bilen var mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.42

Beyler bu Manga tamiri nedir bilen var mı ??
    herhangi bi manga arkadaşının sürdüğü hasar görmüş aracı tamir etme görevi
  • Teşekkür ederim anladım.

• Bu aqdmn dice ı niye bf1 deki hackerları banlamıyor

• 1 saattir online olamıyorum başka sıkıntı yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 14231424142514261427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.