Şimdi Ara

Battlefield 2 special forces

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • btf 2 special forces aldım kurmaya çalıştığımda patching failed diyo ne yapmam lazım???

• CD nin içine gir patch'i sağ tuş tıkla farklı çalıştır de oradan yamaya şifre girmen gerekiyor ama bunu yapman için admin olman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Haziran 2006; 17:37:46 >
  • admin olarak oturum açılmış durumda zaten crack le falan bi ilgisi olabilir mi??
  • bilgisayarda 1 tane kullanıcı var farklı çalıştır dediğim zaman aşağıdaki seçeneğe parolamı yazıp mı çalıştırcam
  • farklı çalıştırdan yaptım fakat en sonunda yine patching failed diyo nasıl çalıştırabilirim bunu yardımcı olursanız sevinirim
  • Bak oyunu kurmadan önce direk patch'i kur sonra setup'ı tıkla ve oyunu kur önceden patch'i kurduğumjuz için gene hata verecek ama yükleme iptal olmayacak.
  • Can't find install folder btf2 diyo şimdi buna tamam dedikten sonra oyunu mu kurcam
  • hem oyun açılmıyo hem de patch i yükleyemedim iyice içine ettim işin valla nasıl düzelteceğimi bilen varsa çok acil yazarsa sevinirim
  • Herşeyi sil oyunu baştan yükle(Bende makineye format attım şimdi yüklüyorum)
    BF2 yi yönetici haklarıyla kurdun(SF yide) (kurduğunu varsayıyorum-PC açılırken ya F8 e basıp güvenli modda kur ya da cd nin içindeki setup dosyasına sağ tıkla farklı çalıştırdan administrator olarak çalıştır.)

SF de ise(benim tavsiyem) BF2 üstüne hiçbir yama yüklemeden SF yi kur.(EA nin sitesinde patching failed uyarısına Temp dosyalarını silin ve C:\Program Files\Common Files daki installshield dosyasını InstallShieldOld olarak yeniden adlandırın diyordu.

Zaten SF nin setup ında otomatik olarak 1.1 adlı patchi yüklüyor.Yine sorun olursa pinky demon unda dediği gibi yamayı ayrı kur(admin olarak)
  • tamam herşey yüklendi fakat hem btf 2 hem de special forces ın simgelerine tıkladığım zaman açılırmış gibi oluyo sonra da atıyo şimdi napıcam acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat89

tamam herşey yüklendi fakat hem btf 2 hem de special forces ın simgelerine tıkladığım zaman açılırmış gibi oluyo sonra da atıyo şimdi napıcam acaba???

O hata veriyorsa yapabileceğin birşey yok.
  • Arkadaşlar bu opyunu Online oynıyan var mı varsa bana ulaşabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat89

tamam herşey yüklendi fakat hem btf 2 hem de special forces ın simgelerine tıkladığım zaman açılırmış gibi oluyo sonra da atıyo şimdi napıcam acaba???

Masaüstünde ki kısayolları diyorsun dimi?
    Onun bir düzeltilmesi vardı ama hatırlamıyorum (galiba 1.3 de geçmişti)
    Oyunun CD/DVD sini tak autorun gelecek önüne oradan StartBF2 ye tıkla oyuna gir.(Bende de oluyodu böyle kullanabildeim bende ikside orj.)
  • yine aynı şey oluyo bi türlü açamadım oyunu start game diyince masaüstüne geri atıyo
  • ATI Radeon
    X700 (PCIe), X600 (PCIe), X800 XT Platinum Edition, X800 PRO, X300 series.
    9800 series, 9700 series, 9600 series, 9559 (RV350LX), 9500 series, 8500 series.

NVIDIA GeForce
    6600 (PCIe), PCX 5900 (PCIe).
    5800 series (AGP).
    6800 Ultra, 6800 GT, 6800.
    FX 5950 series, FX 5900 series, FX 5700 series.

Sanırım seninki ya ekran kartından ya da driverlarından.Ekran kartın ne?(Bende de masaüstüne atıyordu 6600 GT var dediğim şekilde kullandım)
  • His Ati Radeon X700Pro 256 var sürücü olarak ta 6.5 i kullanıyorum sanırım en yeni driver ı bu
  • İlginç ben bu adresten baktım ama masaüstüne atmada bir konu var.O da bu

• Bu oyuna herhangi bir patch yüklediğim zaman da böyle yapıyodu.Sadece bende değil tüm arkadaşlarımda da aynı.Bu yüzden patch bile yüklemiyodum.Şimdi SF yi yükledim fakat açılmıyo işte
  • arkadaslar special forces tamamen pc secıo kendıne solım sana eskı yanan anakartlı kurulu sıstemde tam bı ezıyettı ghost kullanıodunm kurunca bı daha yuklememek ıcın ama yenı anakartta böle bı sorun yok allah sabır versın kurarken :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.