Şimdi Ara

Battlefield 3 ACİL!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma battlefield 3 yükledim fear no evil bölümünde helikopter geliyor bizim yaralı adamı almak için ama helikopter indikten 2 3 sn sonra patlıyor ve bölümü geçemiyorum. bazense adamlar gözükmüyor ama ateş ediyorlar kurşunları görüyorum adamlar yok (çok sık olmasada). yardım edin lütfen geçemiyorum bölümü kafayı yiyecem

• Co op sanirım eğer gun saniz termal gorusu acicaniz değilseniz gun oldurmesi lazim termalin nasil acildiğini hatirlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun derken bu tankın üstündeki ağır makinalıyı kastediyorsun değil mi ? ya zaten tankın üzerinde ağır makinalıdayım ama kaç kez uğraştım oyunu silip tekrar yükledim olmadı update 4 yükledim yine olmadı. birde şu termal görüşü deneyeyim bakalım.
  • Oyun Orjinalmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribal6701

Co op sanirım eğer gun saniz termal gorusu acicaniz değilseniz gun oldurmesi lazim termalin nasil acildiğini hatirlamiyorum.

Arkadaş coop tan bahsetmiyor.Campaing deki bir görev.
  • helikopter geliyor helinin inmesi için sarı işaret bombası atıyoruz. netten izlediğimde askerler geliyordu buraya düşman askerleri ama bende 1 tane bile gelmiyor. sadece çok uzakta 1 2 asker koşuyor onları vuruyorum başka asker de yok. sonra helinin arkası parlıyor ve infilak ediyor bölümü geçemiyorum.
  • hayır oyun orjinal değil. ama orjinallikle alakası olan birşey de değil oyun hatası var burada. orda asker olması lazım ama yok. hemde kendiliğinden infilak ediyor her hangi bi rpg göremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar nolur yardım edin kafayı yiyecem artık. geçemiyorum. bu sefer askerlerde geldi ancak solda tank enkazı olması lazım ama yok. helikopter iniyor 2 sn sonra arkasındaki sisde bi parlama oluyor ve patlıyor.
  • sistemimden mi kaynaklanıyor diyecem ama oyunu kasmadan oynayabiliyorum (low da olsada :D )
    sistem
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.59GHz
    RAM:2 gb
    sistem türü: 32 bit
    ekran kartı : NVIDIA GEFORCE 9500 GT 1GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C78354D3 -- 22 Ağustos 2012; 19:37:27 >
  • o bölümü baştan oynamayı denediniz mi?
  • evet denedim hatta oyunu silip tekrar yükledim fayda etmiyor.
  • yok mu yardım edecek arkadaşlar . yardım edin
  • oyunun güncellemeleri var onları yüklemeyi dene
  • güncellemelerini yaptım update 4 yaptım ama yine aynı. bölümü geçemiyorum
    lütfen yardım edin hiç mi bilen yok. oyun ilerlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C78354D3 -- 23 Ağustos 2012; 18:15:03 >
  • evet o bölümü hatırladım banada olmuştu.şöyle geçersin o bölümü ,yaralı adamı taşıyanla çok hızlı olarak o binada çıkmalısın yoksa binanın çıkış yeri patlıyor ve içerde kalıyorsun.
  • ama ben tanktan inemiyorum? nasıl ineceğim tanktan ? tankın makinalısında kalıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.