Şimdi Ara

Battlefield 3 açılmıyor. (Tepki yok) [PC] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
107.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Battlefield 3 açılmıyor. (Tepki yok) [PC]

bu ekranda oylece kaliyor
  • Arkadaşlar bende hiç bir tepki yok.. Origin Hiç bir tepki vermiyor.. Her şeyi yaptım. Dün Gece 00:00 'da Çalışan oyun bu sabah çalışmıyor.. Bu nasıl bir şey ya?
  • Artık herkesin bildiği o Trade Mark (TM) sildikten sonra oyunu benim gibi masaüstüne kaydedenlere Program Files (x86) ya taşıyıp tekrar denerse çalışabilir.Bende böyle çalıştı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Battlefield 3 açılmıyor. (Tepki yok) [PC]

Alt+Tab ile sorunu çözebilirsin.Bende 2 sn sürmedi...

• Ben battlefield 3 u orginal aldim oyunu dvd den kurdum orginden indirdi ama oyunun simgesine basiyorum beni battelog sayfasina yonlendiriyor oradan multiplayer oynayabiliyorum.ama single player oynayamiyorum yardim edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk89

quote:

Alt+Tab ile sorunu çözebilirsin.Bende 2 sn sürmedi...

alt+tab yapınca masaüstüne dönüyorum.lğtfen yardım edin.tm falan hepsini sildim.ama genede olmuyor.

• beyler ben origin de battlefield 3 bedava olmuştu kurudum play diyorum bi siteye atıo açılmıo oyun acaba site den mi bişi yapacaz snra gircez yardım edin nsıl mutiplayer fln oynayamıom yardımm
  • Bende böyle bşi çıkyıor yardımm pclerle ilgili pek bilgim yok anlamayacağım kelimler kullanmazsanız iyi olur
  • quote:

hocam ben yaptım.oyunun türkçe yamasını indirdim.çalışmaya başladı.

• beyler bayanlar yorumlarınıza bakarak yapmaya çalıştım ve en sonunda oldu sorun şöyle çözülüyor bu oyunu kurduğuz klasörün girişteki adının sonunda tm işareti var onu silin sonra oyuna gelerek yönetici olarak çalıştır deyin ve sorun çözülmüştür ben oyunu int den indirdim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyneddinbjk -- 9 Haziran 2014; 7:21:11 >
  • Arkadaşlar Battlefield 3 CD ile Yükledim Origin'de Update Yaptı Sonra Açıldı 2 Bölüm Oynadım Sonra Diğer Bölüme Geçerken Yüklemede Kaldı Sonra Attı Oyundan ''Play Now''a Tıkladım Battlelog'a Yönlendiriliyor.
    Asıl Sorum:Battlelog'da Join Server Diyorum Seçip Plugin Yüklemen Lazım Diyo Yükleye Tıklıyorum Bir Uzantı Tarafından Engellendi Diyo Bi Yardım Edin Nasıl Plugin İndirecem?

• Rinkhal kullanıcısına yanıt
    Evet Battlefield 3 klasörünün sağ üst köşesinde küçük bir şekilde yazan TM yazını silin %90 oyun açılacaktır.
  • Bende de aynı sorun var c diskinde yer olmadığı için d diskine kurmuştum şimdi c de yer açtım oraya atıyorum umarım işe yarar teşekkürler şimdiden. Kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Arkadaşlar oyunu originden indirdim kurulum sorunsuz tamamlandı daha sonra battlelog sitesinden oyuna girmeye çalışıyorum Initalizing yazıyor ama devamı gelmiyor aynı şekilde multiplayer'da açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

oyunun klasöründe bf3 sonunda küçük tm yazıo onları silmek lazımdı o yüzden mi acaba deneyin bi

Adamsın. Eyvallah hocam.
  • ben reloaded indirdim crack yapıyorum açılmıyor cracksız da açılmıyor çözümü olan söylesin

• FaTeeH kullanıcısına yanıt

arkadaş tm derken ne demek istiyor ve başlat>regedit>h_key local machine>software>Wow6432Node>Ea Games>Battlefield 3>şimdi Battlefield 3 böyle bir dosya konumu varmı iyi akşamlar bu arada

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.